Ένα «πανί» στην Αγ. Παρασκευή

Must Read

Εκεί στις εσχατιές της Αγίας Παρασκευής, στους πρόποδες του Υμηττού, βρίσκεται το αθλητικό κέντρο του δήμου, με ωραιότατες, περιποιημένες και άκρως εξυπηρετικές για τους δημότες εγκαταστάσεις.

Υπάρχει, όμως, ένα μικρό κτίριο που φέρει την επιγραφή «Αθλητικός Σύλλογος Αγίας Παρασκευής», το οποίο είναι το όνειδος του χώρου. Συγκεκριμένα, σʼ ένα κοντάρι σημαίας έξω από αυτό κρέμεται μία θλιβερή στενή λωρίδα υφάσματος χρώματος (πρώην) μπλε, που υποδηλώνει ότι αυτή ήταν κάποτε η ελληνική σημαία.

Δεν ξέρω ποιος είναι υπεύθυνος γι’ αυτήν την κατάντια. Αν ρωτούσαμε κάποιον υπουργό, θα μας έλεγε ότι φταίει η… ιδιωτική αβλεψία. Επειδή, ωστόσο, αυτά μας τελειώσανε, εγώ θα πω ντροπή στον δήμαρχο, ντροπή στον ανευθυνοϋπεύθυνο του χώρου και -η μεγαλύτερη- ντροπή στους υπευθύνους του αθλητικού συλλόγου.

Ολοι αυτοί αν βρίσκονταν σε μια κανονική χώρα και όχι στη χώρα του χαβαλέ και των δικαιωματιστών θα είχαν πάει σπίτια τους. Εδώ, όμως, τα πράγματα διαφέρουν. Εδώ έχουμε άλλα σοβαρότερα θέματα να μας απασχολούν, όπως η Ουκρανία, ο ενηλικιωθείς Καμαρά κ.λπ., με ένα πανί θα ασχολούμαστε τώρα, που λέει κι ο Μίλτος…

*φωτό αρχείου

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

«Κόλαση» στη Γάζα: Σοκάρει εικόνα υποσιτισμένου μωρού!

Δυσοίωνες είναι οι προβλέψεις και του Διεθνούς Παρατηρητηρίου Διατροφικής Ασφάλειας

More Articles Like This