Καημένε Χρήστο Λιώλη!

Must Read

Μεγάλη Τρίτη, ο Χριστός εκρύφτη (Αυτός είχε φιλότιμο…)

Διάβασα στην «κυριακάτικη δημοκρατία» την επιστολή του Βορειοηπειρώτη κ. Χρήστου Λιώλη, προέδρου του Συνδέσμου Αγωνιστών του οπλαρχηγού Θύμιου Λιώλη.

Ο Θύμιος Λιώλης ξεκίνησε την εθνική του δράση από τον Μακεδονικό Αγώνα και έφτασε, 60 χρονών πια, μέχρι το Επος των βορειοηπειρωτικών βουνών, το 1940. Ο κ. Χρήστος Λιώλης απευθύνεται προσωπικώς στον κ. πρωθυπουργό, αφηγούμενος τον αγώνα, αλλά και τις εξαπατήσεις των Βορειοηπειρωτών από το σημερινό κράτος, από το οποίο έχουν εισπράξει μόνο υποσχέσεις.

Καημένε, Χρήστο Λίωλη! Τι περιμένεις; Να ήσουν τουλάχιστον λίγο ΛΟΑΤΚΙ, έστω και στα 80 σου, ίσως να έβαζε λίγο πλάτη ο κ. Πατέλης, αλλά πήγες και μου έγινες Ελληνας πατριώτης και μετά παραπονιέσαι. Ο άλλος τόλμησε να πει «η Ελλάδα ανήκει στους Ελληνες» και τώρα έχει τραβήγματα με τη Δικαιοσύνη. Για συμμαζέψου λίγο. Άκου «Βορειοηπειρώτης ήρωας»!

Εδώ, ρε, έχουμε να φροντίσουμε τους ξένους «επενδυτές», που θα μας αναπαράξουν κιόλας, μ’ εσάς θα ασχολούμαστε, που βλέπετε τη σημαία μας («ένα πανί» την έχει αποκαλέσει κάποιο λεβεντόπαιδο) και κλαίτε; Ρε, άντε από δω χάμω.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ακινητοποιημένη αμαξοστοιχία στον Ορχομενό λόγω πυρκαγιάς

Αμαξοστοιχία στο δρομολόγιο Αθήνα - Θεσσαλονίκη παραμένει ακινητοποιημένη το απόγευμα της Παρασκευής στο ύψος του Ορχομενού λόγω πυρκαγιάς που...

More Articles Like This