20/5/2022

Ο εφιάλτης του Κουμουτσάκου

Δημοσίευση:

Ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη Γιώργος Κουμουτσάκος πίνει κώνειο κάθε μέρα με το χαρτοφυλάκιο που του κλήρωσε.

  • Από τον Φαήλο Μ. Κρανιδιώτη

Είμαι σίγουρος πως θα προτιμούσε χίλιες φορές να ήταν ανθυπογενικός γραμματέας στο υπουργείο του Μάκη και να ασχολείται με τη φυλλοξήρα, τον δάκο, τη χλαπάτσα στα πρόβατα και τα προβλήματα από την ανεπίβλεπτο βοσκή βοοειδών, παρά το μανίκι που του κλήρωσε με υπουργικό αντικείμενο το λαθρομεταναστευτικό. Επειδή βαθιά μέσα του, κάτω από τις βαριές μη μου άπτου στοιβάδες του διπλωμάτη, κρύβει έναν παλιό ροκά, ξέρω τι λέω, μπορεί πού και πού να σκέφτεται out of the box, βλέπει τον αφιονισμένο ελέφαντα στο δωμάτιο, ξέρει πολύ καλά τι τεράστιος κίνδυνος ελλοχεύει για τη χώρα και πάνω σε τι βόμβα για την καριέρα του κάθεται.

Δήλωσε την προηγούμενη Τετάρτη πως χιλιάδες Σύροι μετανάστες μαζεύονται στη Σμύρνη από την επαρχία Ιντλίμπ. Την Ιντλίμπ ο συριακός στρατός, ο κανονικός, του Ασαντ, την έχει κάνει σαν δρόμο που του περνάνε καλώδια, που έλεγε ο αείμνηστος Αθηνόδωρος Προύσαλης σε έναν από τους πλέον σπαρταριστούς διαλόγους του καλού ελληνικού κινηματογράφου. Από κει λοιπόν φεύγουν χιλιάδες ηττημένοι ισλαμιστές, από αυτούς τους ψυχανώμαλους που, όταν είχαν το πάνω χέρι, με την αμέριστη υποστήριξη του «μπαμπά» τους, του Ερντογάν, κόβανε κεφάλια σαν ραπανάκια, πυροβολούσανε κακόμοιρες γυναικούλες, διότι πήγαν για ψώνια χωρίς τον άντρα τους ή εκφραστήκανε απρεπώς για κανένα σαλεμένο όρντινο των μανιακών τζιχαντιστών, που όπου άσκησαν εξουσία έκαναν τον Αδόλφο και τον Στάλιν να μοιάζουν με βίγκαν πασιφιστές, που μεριάζουν για να διαβούν τα μυρμηγκάκια.

Μεταξύ μας, αν ο Ασαντ, οι Ρώσοι, οι Αμερικάνοι, το Ισραήλ, οποιοιδήποτε εξαέρωναν όλους αυτούς και τα σόγια τους, κάνανε την επικράτειά τους μια τεράστια λακκούβα και σπέρνανε αλάτι, θα ήταν μεγάλη προσφορά στην ανθρωπότητα. Αυτό βέβαια δεν έγινε και τώρα αυτοί φεύγουν, βρίζανε δε τον Ερντογάν, που αρχικά τάχα δεν τους άφηνε να μπουν, πως τους πρόδωσε και τώρα θέλουν κι αυτοί να έρθουν στα μέρη μας, να φάνε κοτόπουλο χαλάλ, να μπουν στο πρόγραμμα ESTIA του Λεκλέρκ, να πάρουν ΑΦΜ, λεφτά, χαρτιά, σπίτι, και αν μπορέσουν να πάνε στην Ευρώπη, στις μεγάλες σουνιτικές κοινότητες που έχουν φτιάξει η δυτική αφροσύνη και η δόλια στάση της γραφειοκρατίας της Ε.Ε. και της παρακμιακής Αριστεράς, που δεν προδίδει πια απλά κάθε Έθνος, αλλά και ολόκληρη την Ευρώπη.

Το είπε ο Κουμουτσάκος, μαζεύονται απέναντι οι Ιντλιμπιώτες και μπορεί να έρθουν κατά δώθε, εγώ λέω σίγουρα θα προσπαθήσουν να έρθουν.

Ωραία το είπες, υπουργέ μου, το διά ταύτα όμως ποιο είναι; Ορθόν και το άλλο που είπες, πως είναι ανέφικτο το να μην μπαίνει κανείς. Χιλιάδες χιλιόμετρα η ακτογραμμή μας, συν τον Έβρο, όμως τι κάνετε; Θα αφήσετε να περάσουν πια και καραμπινάτοι τζιχαντιστές;

Υπάρχουν πολλοί τρόποι να εμποδίζεις κατσαπλιάδες να μπουκάρουν στη χώρα σου: στην ξηρά συρματοπλέγματα, σκυλιά, δακρυγόνα, πλαστικές σφαίρες, μάνικες με νερό μεγάλης πίεσης, ξύλο, αν περάσουν βέβαιη σύλληψη, Αυτόφωρο για παράνομη είσοδο, φυλακή, μετά διοικητική κράτηση. Στη θάλασσα, όλα τα προηγούμενα πλην συρματοπλεγμάτων, αν φτάσουν στην παραλία, push back στο νερό, έχει ωραία πλωτά πυροσβεστικά που θα τους πλένουν και σπρώξιμο πίσω στα τουρκικά, να τους μαζέψει το αρχικαθίκι που τους στέλνει. Και μόνο σε κλειστές δομές. Το υποσχεθήκατε, πού ‘ν’ τες;

Ο Έβρος κλείνει εύκολα. Δώστε εντολή και ο Στρατός και η Αστυνομία μπορούν να τον κάνουν απροσπέλαστο. Και μετά πιάστε τη θάλασσα και τα νησιά.

Ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη Γιώργος Κουμουτσάκος

Οι λόγοι υψίστης εθνικής ασφάλειας και άμυνας υπερτερούν κάθε συμβατικής δέσμευσης. Είναι γελοίο και έωλο νομικά επιχείρημα, αλλά, εάν είστε τόσο τυπολάτρες και σας εμποδίζουν διεθνείς συνθήκες και συμβάσεις να πράξετε τα αυτονόητα για τη φύλαξη της χώρας, τότε αποχωρήστε από αυτές, καταγγείλτε τες. Δεν πειράζει, ας πάει ο Αμπντούλ, που πέρασε δυο τρεις χώρες για να έρθει σε μας με το iPhone του και δεν τον δεχτήκαμε, σε διεθνή δικαστήρια, στον κατή του χωριού του, όπου θέλει. Αρκεί να μην πατήσει το πόδι του σε ελληνικό έδαφος και ας μας κάνει μούτρα. Να το πω πιο ωμά: Nα λένε Ελλάδα και Έλληνας και να κλαίνε, να ξυπνάνε μέσα στη νύχτα από φόβο, να παίρνουν τον Αμπντουλχαλίμ στο χωριό και να του λένε «κάτσε, μαλάκα, εκεί με τη γίδα, μακριά από τους Έλληνες, θα σε λιανίσουν». Και μην ανησυχείτε, οι στρατιώτες, οι αστυνομικοί, οι λιμενικοί και οι δικαστές μας ξέρουν να ξεχωρίσουν τη μάνα με το παιδί, τους αληθινούς πρόσφυγες. Πάντως το ξέφραγο αμπέλι πρέπει να τελειώσει. Χτες

Είπαμε, νομική υποχρέωση συλλογικής αυτοκτονίας δεν έχουμε. Αν συνεχιστεί η πολιτική των ανοιχτών συνόρων και του «μπάτε, σκύλοι, αλέστε», σε λίγο οι λαθραίοι θα στήσουν τσαντίρια και στην Ακρόπολη.

Και δεν θα κουραστώ να ρωτώ: Tι άλλο πρέπει να γίνει για να εφαρμόσετε τον υφιστάμενο γαμωνόμο, να σταματήσει η μαζική παράβαση καθήκοντος κρατικών λειτουργών και να τιμωρείται η παράνομη είσοδος όσων δεν είναι σε κατάσταση ανάγκης, που κι αυτή, που αίρει το αξιόποινο, μόνο το δικαστήριο μπορεί να τη διαπιστώσει; Πότε θα κόψετε τη φάμπρικα των παροχών, τους ποταμούς χρήματος και προνομίων που λειτουργούν ως τεράστιος μαγνήτης των λαθραίων; Όσο πιο πολλά λεφτά πέφτουν στο Μεταναστευτικό τόσο πιο πολλοί θα έρχονται.

Υπουργέ μου, αυτοί που μπαίνουν ανεμπόδιστα είναι τα πάντα. Ένας μόνον από αυτούς, ως μοναχικός λύκος, εάν κόψει ένα (1) ελληνικό κεφάλι, θα γίνει κόλαση. Ως τώρα είμαστε χρήσιμο πέρασμα και οι ηττημένοι τζιχαντιστές το ήθελαν να παραμείνει ανοιχτό για να φτάσουν στην καρδιά της Ευρώπης. Κανείς όμως δεν είναι σίγουρος πότε και σε ποιον θα του γυρίσει το ήδη πειραγμένο μυαλό του και θα θελήσει ένα εύκολο κουρμπάνι ενός «απίστου». Γι’ αυτό υπερασπιστείτε τη χώρα, υπερασπιστείτε τον λαό και την ασφάλειά του.

*ΔικηγόροςΠρόεδρος της ΝΕΑΣ ΔΕΞΙΑΣ

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Ακολουθήστε μας στο Youtube!

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

Ακολουθήστε μας στο Youtube!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Αναβοσβήνουν φωτάκια στο πιλοτήριο

Στην πολιτική είσαι μόνος σου. Και όσο πλησιάζουμε προς τις αποφάσεις ο πρωθυπουργός, σύμφωνα...

Βουλευτάδες πολυάσχολοι…

Αυτές τις ημέρες βρέθηκα σε κάποιες εκδηλώσεις στην ελληνική περιφέρεια, για την παρουσίαση του...

Τι Λωζάνη, τι Κοζάνη

Μεγάλο ενθουσιασμό σκόρπισε στα πλήθη η ομιλία του κ. Μητσοτάκη. Ρίγη συγκίνησης για την...

Γιατί χειροκροτούν αι ΗΠΑ

Το αμερικανικό Κογκρέσο είναι σαν νυχτερινό κέντρο, με τη διαφορά ότι ο «τραγουδιστής» πληρώνει...

Αναμνηστικό…

«Οι αναμνήσεις ξαναγυρίζουνε» τραγούδησε η Δούκισσα. «Μα θες δε θέλεις, θα μου αφήσεις τις...

Σκανδιναβική «ουδετερότης»

Τόση Ιστορία που παράγεται αυτές τις μέρες είναι ολίγον δύσκολο να την καταναλώσουμε! Χαρακτηρίστηκε...

Η λεηλασία συνεχίζεται

Η λεηλασία μετάλλων της χώρας συνεχίζεται. Όλοι ξέρουμε πως η πλειονότητα των κατ' επάγγελμα...

Το ποίημα του Κογκρέσου

Η Μούσα παρακολούθησε την ομιλία Μητσοτάκη, που χαρακτηρίστηκε «ιστορική» πριν καν εκφωνηθεί, και έψαχνε...

Σε λάθος μονοπάτι

Μια πρώτη παρατήρηση στον απόηχο των «επινικίων» για την εμφάνιση του Κυριάκου Μητσοτάκη στο...

Η ατμόσφαιρα ηλεκτρισμένη!

Πολιτικό ταμείο για την επίσκεψη του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στις Ηνωμένες Πολιτείες θα κάνουμε...

Φοβήθηκε να πει τη λέξη «Τουρκία»

Προτού ακόμη αρχίσουμε να τσακωνόμαστε για το αν η επίσκεψη του πρωθυπουργού στις ΗΠΑ...

Ανταλλάσσεται πατρίδα με γραβάτα

Δεν κοστίζει ακριβά η Ελλάδα. Μια γραβάτα ως αντίτιμο αρκείΑπό τον Παναγιώτη ΛιάκοΤον...

Ευχέρεια επικοινωνίας με δυσχέρεια στην ουσία

Οι συνομιλίες του πρωθυπουργού Κυρ. Μητσοτάκη στην Ουάσινγκτον επιβεβαιώνουν τον δυσάρεστο κανόνα -από την...

Εκτίθεται ο κ. Υπουργός

Έχει αντιληφθεί ο κ. Θεοδωρικάκος ότι με τα καμώματά του εξευτελίζει την Ελληνική Αστυνομία...

Γενοκτονία Ποντίων: Από την αναγνώριση στην καταξίωση

Όταν στις 24 Φεβρουαρίου 1994 η ελληνική Βουλή ψήφισε ομόφωνα υπέρ της αναγνώρισης της...

Η Γιαδικιάρογλου και ο Στόλτενμπεργκ

Τον επικό διάλογο από το «Ξύλο» του Σακελλάριου τον θυμάστε; «Εγώ πρόσεχα την Πολυχρονοπούλου,...

Σχολιαστε το αρθρο

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Έσκασε «βόμβα» από τον Τριανταφυλλόπουλο: Υπόθεση βιασμού με «συνταγή» Μπίκα…

Ανατριχιαστικά πολλές ομοιότητες με την καταγγελία της Γεωργίας Μπίκα...

Καταγγελία: Εγκληματική αισχροκέρδεια της Elpedison

H εταιρία μέσα σε μία εβδομάδα εξέδωσε (πάλι) λογαριασμό για την ίδια περίοδο, διπλασιάζοντας τη ρήτρα αναπροσαρμογής

Λιώνει στο κρεβάτι του ο Δάκης! Έφτασε να είναι 42 κιλά

«Ο Δάκης σήμερα ζυγίζει 42 κιλά και, δυστυχώς, έχει...

Κατερίνα Βελλίδη: «Έσβησε» στα βουβά η «σιδηρά κυρία του Βορρά»

Η ζωή της Κατερίνας Βελλίδη παραπέμπει σε παραμύθι, σε...

Νεκρός 38χρονος επιχειρηματίας μέσα στο κατάστημά του στους Αγίους Θεοδώρους

«Πάγωσε» η τοπική κοινωνία των Αγίων Θεοδώρων, μετά την...

Πέθανε ο Βαγγέλης Παπαθανασίου!

Νοσηλευόταν με κορωνοϊό σε νοσοκομείο του Παρισιού

Σοκ από τον ξαφνικό θάνατο 27χρονης Τρικαλινής στη Γερμανία

Τραγωδία δίχως τέλος αποτελούν οι ξαφνικοί θάνατοι νέων ανθρώπων,...

«Βάρα τη, βάρα τη»… Εικόνες-σοκ από τον ξυλοδαρμό ανήλικης στο σχολείο του 14χρονου Μάκη που αυτοκτόνησε

Ένα βίντεο-ντοκουμέντο παρουσίασε ο ΑΝΤ1, στο οποίο έχει καταγραφεί...

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ