Η μέθοδος του Καραγκιόζη

Must Read

Μετά τα χαΐρια μας με τους κουκουλοφόρους βανδάλους με τις βαριοπούλες, που κατέστρεψαν τα έργα για τη βιβλιοθήκη στο Βιολογικό του ΑΠΘ, είχαμε και νέους άθλους της προοδευτικής μαυροκόκκινης φάλαγγας των αριστερόστροφων φασιστών.

  • Φαήλος Μ. Κρανιδιώτης*

Κουκουλοφόροι μηδενιστές τραμπούκοι, καμιά εικοσιπενταριά γενναίοι τα έβαλαν με μία κοπέλα της ΔΑΠ στη Νομική Σχολή του ΕΚΠΑ και, ύστερα από γενναία προσπάθεια, οι αγωνιστές νίκησαν και έστειλαν την κοπέλα με σοβαρά τραύματα στο νοσοκομείο.

Το άθροισμα των συλληφθέντων στο Βιολογικό του ΑΠΘ και στη Νομική Αθηνών είναι μηδέν, nada. Οι δράστες πίνουν τώρα μπίρες και αφηγούνται τον σκληρό και αμφίρροπο αγώνα 25 μαντράχαλων με μια κοπέλα. Σημειώστε δε πως αυτοί είναι «προοδευτικοί» και «δημοκράτες», και εμείς που τα θεωρούμε όλα αυτά ολοκληρωτικά καφριλίκια αλητών και τραμπούκων, οι οποίοι εξευτελίζουν τις ακαδημαϊκές ελευθερίες και τη δημοκρατία, είμαστε «ακροδεξιοί» και «φασίστες».

Θα τους άξιζε ειλικρινά η συντριπτική πλειονότητα των πολιτών, φοιτητών και μη, με τον βούρδουλα, τη βίτσα και το στειλιάρι να εφαρμόσει στην τεμπέλικη ράχη αυτών των μπράβων της Αριστεράς την ίδια «δημοκρατία» και «πρόοδο» που αφιερώνουν αυτοί οι κοπρίτες σε βάρος συμφοιτητών τους, καθηγητών, πρυτάνεων και ενίοτε αποπειρώνται και κατά της Αστυνομίας – αλλά μετά κλαίνε σαν μωρά και φωνασκούν ως διακορευόμεναι παρθέναι πως πονούν. Θα τους άξιζε, αλλά στη Δημοκρατία το μονοπώλιο της βίας ανήκει αποκλειστικά στα όργανα του κράτους, όταν εφαρμόζουν τον νόμο, και οι πολίτες μόνο στην νόμιμη άμυνα δικαιούνται να ασκήσουν βία.

Εμείς, λοιπόν, δεν θέλουμε να γίνουμε όλοι αυτόκλητοι τιμωροί για να αργαστεί το πετσί των κουκουλοφόρων τραμπούκων και να τους κεράσει ο λαός λίγο από το δικό τους βρόμικο και ξινό κρασί.

Θέλουμε, επιτέλους, η Πολιτεία να κάνει τη δουλειά της. Αν δεν σας αγγίζει η τρομερή εικόνα της καταστροφής της Βιβλιοθήκης του Βιολογικού, αν δεν γυρνάνε τα άντερα και το μάτι σας με όσα ξεστομίζουν οι Τζανακόπουλοι, τότε για φανταστείτε αυτό το κορίτσι να είναι κόρη σας, να φύγει από το σπίτι γερό, όμορφο, χαρούμενο, και να σας πάρουν τηλέφωνο πως νοσηλεύεται σοβαρά τραυματισμένο, διότι μια αγέλη τραμπούκων το λιντσάρισαν μέσα σε μια από τις μεγαλύτερες και σημαντικότερες πανεπιστημιακές σχολές της χώρας. Και να μη συλληφθεί κανείς.

Να μην αλλάξει τίποτα. Και σίγουρα δεν θα αλλάξει τίποτα από τους άοπλους που προσελήφθησαν για να περιπολούν από μακριά, ντυμένοι αλλιώς, διότι τα Ορκ του αριστερόστροφου φασισμού θυμώνουν, σεληνιάζονται όταν βλέπουν την κανονική Αστυνομία. Να τους ντύσετε σαν πιονιέρους της ΚΟΜΣΟΜΟΛ, με κόκκινα μαντίλια.

Ταυτόχρονα, τραμπούκοι του ΚΚΕ μαγάρισαν τον Βράχο της Ακρόπολης, αφού, μου λένε, έσπασαν την πύλη. Πόσοι από αυτούς τους δράστες αυτής της χυδαιότητας και βαρβαρότητας, ως το κόκαλο ανθελληνικής, συνελήφθησαν; Ούτε ένας. Τιμωρήθηκαν οι φύλακες; Μπα. Μπορεί να είναι και συντρόφια των Κουκουέδων, που σαν τα σκυλιά «κατουράνε» δω και κει, μαρκάρουν ακόμη και τον Ιερό Βράχο, ορίζουν τα πάντα ως «περιοχή» τους.

Αν όλα αυτά δεν είναι έκπτωση, δεν είναι επέκταση της μολυσματικής αριστερίλας παντού, τότε τι είναι;

Αλήθεια, τι άλλο περιμένουν στην κυβέρνηση; Μήπως το πάνε σαν τον Καραγκιόζη, που τον έδερνε ο Βεληγκέκας και ο Καραγκιόζης έλεγε «Τι θα κάνει; Θα με δείρει, θα κουραστεί, θα ιδρώσει, θα κρυώσει, θα αρρωστήσει, θα πεθάνει». Ψηφίστε και εφαρμόστε Ιδιώνυμο με αληθινή φυλακή, χωρίς αναστολές και εξαγορές, με καταλογισμό και πληρωμή μέσω ΔΟΥ κάθε ζημιάς και ισόβια απώλεια της φοιτητικής ιδιότητας, και θα δείτε πώς θα σχολάσει ο γάμος των επαναστατών του απευθυσμένου, που θέλουν το κράτος να τους κρατά το φανάρι.

Μόλις έγινε κακούργημα η μολότοφ, είδατε πώς οι αγωνισταί πήγαν για τσάγαλα και φόρεσαν σοσονάκια και το ρίξανε στο κέντημα; Φλώροι και δειλοί τραμπούκοι είναι οι περισσότεροι, οι πιο πωρωμένοι φασίστες, με μόνη και βασική διαφορά από τους Χρυσαυγίτες πως δεν πιστεύουν στο Έθνος και στην Πατρίδα. Καμία, δε, ακροδεξιά οργάνωση δεν έχει μερτικό στον βανδαλισμό και εκφασισμό των ΑΕΙ.

Είναι μια δυστοπία που είναι έργο αποκλειστικά της Αριστεράς, ένας βόθρος ολοκληρωτισμού, τραμπουκισμού, βανδαλισμών και μπίχλας που φτιάχτηκε με τη συνέργεια των αριστερών κομμάτων, των συνδικαλιστών και ανάξιων καθηγητών, που πρέπει να φύγουν κλοτσηδόν από την Παιδεία, την οποία βρομίζουν με την παρουσία τους, επίορκοι και επιστημονικά κατώτεροι από μπαμπουίνο με εγκεφαλικό τραύμα.

Οταν θα έχουμε λόγο, ως ΕΘΝΙΚΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ, το κράτος του Νόμου θα επιστρέψει και στην τελευταία γωνιά της Παιδείας και η ανομία θα συντριβεί. Εκτός από τον Καραγκιόζη υπάρχει και ο Μπαρμπα-Γιώργος, που δίνει την πρέπουσα απάντηση στον ασχημονούντα Βεληγκέκα.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Σοβαρά επεισόδια σε διαδήλωση φοιτητών υπέρ Παλαιστινίων στο Τορίνο – 6 τραυματίες

Σε συμπλοκή εξελίχθηκε η διαμαρτυρία φοιτητών στο Τορίνο υπέρ των Παλαιστινίων την Τρίτη. Οι διαδηλωτές συγκρούστηκαν με αστυνομικούς, με...

More Articles Like This