Κατώτατος μισθός

Must Read

Με τα πανηγύρια των κολαούζων και το απαραίτητο… διάγγελμα προς τους συμπολίτες του, ο πρωθυπουργός ανακοίνωσε την αύξηση του κατωτάτου μισθού. Δηλαδή, την αύξηση που καλούνται να πληρώσουν οι ιδιώτες στους υπαλλήλους τους.

Όμως, οι σύγχρονοι επιχειρηματίες τέχνας κατεργάζονται. Συγκεκριμένα, μία επιχείρηση των νοτίων προαστίων έχει σκεφθεί το εξής κόλπο: Προσλαμβάνει υπαλλήλους, τους διαβεβαιώνει ότι τους προορίζει για το νέο της κατάστημα που βρίσκεται στα βόρεια προάστια, το οποίο, όμως, δεν λειτουργεί ακόμα διότι η ΔΕΗ… δεν έχει βάλει το ρεύμα (άπονη ΔΕΗ…).

Εν τω μεταξύ, οι υπάλληλοι που προορίζονται για τον Βορρά δουλεύουν κανονικά (δήθεν εκπαιδεύονται) στη «μάνα» επιχείρηση εντελώς δωρεάν, ενώ το ρεύμα ακόμα δεν έρχεται. Φυσικά, όσοι δυσανασχετούν απολύονται χωρίς πολλά πολλά και τούμπαλιν. Μη μου πείτε, μεγαλοφυές.

Κοντά σε τέτοια τερτίπια, να προσθέσουμε και τα «δουλεύεις οκτώ ώρες αλλά σου γράφω τέσσερις», «Μάνα μου, δεν μου κολλάν τα ένσημα» και έχουμε μία πλήρη εικόνα του εργασιακού μεσαίωνα που βιώνουμε εν έτει 2022. Γιατί, βλέπετε κάναν καλύτερο;

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Οι ημερομηνίες των αγώνων του Ολυμπιακού στα ημιτελικά του Κόνφερενς Λιγκ και το μπάχαλο με τα πλέι οφ της Σούπερ Λίγκα

Τα τρία πέναλτι που έπιασε ο... Μέγας Κωνσταντίνος Τζολάκης στην Κωνσταντινούπουλη στον αγώνα με τη Φενερμπαχτσέ μπορεί να δίνουν...

More Articles Like This