Η Γιαδικιάρογλου και ο Στόλτενμπεργκ

Must Read

Τον επικό διάλογο από το «Ξύλο» του Σακελλάριου τον θυμάστε; «Εγώ πρόσεχα την Πολυχρονοπούλου, που πρόσεχε την Ξανθοπούλου, που μίλαγε με τη Γιαδικιάρογλου».

Μου έστειλαν μία συνέντευξη του Γ.Γ. του ΝΑΤΟ Στόλτενμπεργκ στο CNN, όπου η δημοσιογράφος -μη ούσα… γατούλα σαν τους δικούς μας, που ρωτούν τον συνεντευξιαζόμενο… τι θέλει να τον ρωτήσουν- τον στρίμωξε άγρια, όταν του ζήτησε να πει ποια η θέση του ΝΑΤΟ για τις τουρκικές παραβιάσεις στο Αιγαίο.

Ο Γ.Γ., δίνοντας μια απάντηση αλά Γιαδικιάρογλου, είπε ότι η Τουρκία βρίσκεται σε μια ασταθή κατάσταση με… Συρία και Ιράκ ή κάτι τέτοιο. Η δημοσιογράφος επέμεινε στην ουσία της ερωτήσεως (είπαμε, δεν είναι σαν τους δικούς μας), οπότε εισέπραξε μία νέα, πλην πανομοιότυπη απάντηση, αυτήν τη φορά όμως πιο αμήχανη, γεμάτη «εεε», «ααα», «ιιι».

Και η απορία έρχεται αβίαστα: Μα, είναι δυνατόν τέτοιους οργανισμούς να διοικούν τέτοιοι ανεπαρκείς; Και καλά εκείνος, είναι αυτό που είναι. Γιατί μας θεωρεί ηλίθιους και γιατί η Ελλάς τον ανέχεται; Ψύλλους στ’ άχυρα, θα πείτε, και θα έχετε δίκιο.

Δείτε τη συνέντευξη εδώ:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Επικαιροποίηση ΕΜΥ: Πού αναμένονται ισχυρές βροχές και καταιγίδες το Σάββατο – Οι περιοχές με τη μεγαλύτερη επικινδυνότητα

Η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ), προχώρησε τα μεσάνυχτα σε επικαιροποίηση του Έκτακτου Δελτίου Επικίνδυνων Καιρικών Φαινομένων, σύμφωνα με τα...

More Articles Like This