Rafale και Belharra στην Ομόνοια!

Must Read

Και ενώ πληρώνεις δισ. για εξοπλιστικά με φρεγάτες και αεροσκάφη, έχεις γεμίσει τη χώρα με μαχαιροβγάλτες, συμμορίτες της Τουρκιάς!

  • Από τον Παναγιώτη Λιάκο

Ουδέποτε θα κουραστούμε να το γράφουμε ημείς οι δύσπιστοι περί των ικανοτήτων και των προθέσεων των εκάστοτε εξουσιαστών: Με την υπερφορολόγησή μας εμείς οι Ελληνες χρηματοδοτούμε το κράτος για να μεθοδεύει γρήγορα και αποτελεσματικά τον αφανισμό του ελληνικού έθνους. Δεν υπάρχει πιο αποτελεσματική ανθελληνική μηχανή από αυτό που αποκαλείται «ελληνικό κράτος».

Πριν από περίπου μία εβδομάδα, όταν ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Τάκης -νιάου- Θεοδωρικάκος τηλεφωνούσε σε στρατηγούς της ΕΛ.ΑΣ. για να βρουν έναν άθλιο τύπο που κλότσησε γατί, έκαναν τον γύρο του διαδικτύου βίντεο με συμμορίες Πακιστανών να βολτάρουν στο κέντρο της Αθήνας κραδαίνοντας μαχαίρια, τσεκούρια και μπαλτάδες. Οι αφελείς υπέθεταν ότι ο Τάκης -νιάου- Θεοδωρικάκος θα ησχολείτο και με δαύτους και θα δαπανούσε μερικές τηλεφωνικές μονάδες για να καλέσει τους στρατηγούς της ΕΛ.ΑΣ., τους οποίους απασχόλησε ιδιαίτατα με την υπόθεση της γάτας.

Οι υποθέσεις δεν έχουν αντίκρισμα στα ανταλλακτήρια της πραγματικότητας. Καθώς φαίνεται, η αγέλη των ένοπλων αλλοδαπών κυκλοφορεί ακόμα ανενόχλητη στο κέντρο.

Έγραψε στο newsbreak.gr ο Μάνος Μεϊμαράκης, συνάδελφος στη «δημοκρατία»: «Ελεύθερη η συμμορία με τα τσεκούρια και τα στιλέτα – τους βρήκαμε να λιάζονται σε Ομόνοια και Μοναστηράκι. […] Μία εβδομάδα μετά, με τις εικόνες τους να έχουν κάνει τον γύρο του διαδικτύου, η ομάδα των Πακιστανών με τα στιλέτα και τα τσεκούρια στην Αθήνα παραμένει ασύλληπτη.

Σύμφωνα με δική μας έρευνα, λοιπόν, τη Δευτέρα το απόγευμα (30/05) αρκετά μέλη της συγκεκριμένης ομάδας των αλλοδαπών βρέθηκε σε ένα από τα γνωστά της στέκια στην καρδιά της Αθήνας, ενώ λίγο αργότερα εντοπίσθηκε εκ νέου σε περιοχή υψηλής επισκεψιμότητας τουριστών, αποφεύγοντας επιμελώς αστυνομικά μπλόκα σε Μοναστηράκι και Ομόνοια».

Δηλαδή, πληρώνεις μαλλιοκέφαλα για να αγοράζεις εξελιγμένα όπλα, τα οποία την ώρα της κρίσης θα σου φανούν άχρηστα, γιατί μερικές εκατοντάδες χιλιάδες φανατισμένοι οπαδοί του Ερντογάν, τους οποίους επιδοτείς, έρχονται στην Ελλάδα επειδή τους επιδοτείς, θα καταλάβουν την πρωτεύουσά σου και θα σφάζουν στο γόνατο τους αμάχους.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Καλά διαβασμένο το Περιστέρι δυσκόλεψε στο ΟΑΚΑ τον Παναθηναϊκό που νίκησε με 93-88

Το Περιστέρι με νωπές τις δάφνες της πρόκρισης στο φάιναλ φορ του BCL μπήκε στο ΟΑΚΑ στον αγώνα πρωταθλήματος...

More Articles Like This