Σοβαρά θέματα

Must Read

Ένα σοβαρό κράτος πρώτα λύνει τα δευτερεύοντα και εύκολα προβλήματά του και μετά ασχολείται με τα σοβαρά. Έτσι κι’ εμείς.

Αφού λύσαμε το πρόβλημα της ακρίβειας, που δεν είναι αυτό που νομίζουμε, τις σχέσεις μας με τον νέο Μουσολίνι, τον Ερντογάν, τα λαμόγια της ΔΕΗ, τις αγροτικές αποζημιώσεις, τις επαγγελματικές αποκαταστάσεις υιών και θυγατέρων, ήρθε η ώρα να ασχοληθούμε με τα προβλήματα που ταλανίζουν τον κοσμάκη.

Και πρώτα πρώτα οι γάτες. Μην τυχόν και σουτάρεις γάτα, την έβαψες. Επιτρέπεται να κλοτσάς αστυνομικούς, υγειονομικούς, ανέργους κ.λπ., όχι όμως γάτες. Καλού κακού ας μάθουμε να νιαουρίζουμε.

Ένα άλλο σοβαρότατο θέμα, που το σήκωσε η «Αυγή», είναι τα δικαιώματα των χταποδιών. Τα χταποδάκια στα κάρβουνα ή ξιδάτα συνοδεία ούζου ξεχάστε τα. Ήδη μελετάται η εκπροσώπησή τους στη βουλή.

Τέλος, το μείζον θέμα των ΛΟΑΤΚΙ απασχολεί σοβαρώς την ελληνική κοινωνία. Ιδίως, δε, ο μεταξύ τους γάμος. Εάν λυθεί το θέμα του γάμου του Μήτσου με τον σύντροφό του, η Ελλάς θα εισέλθει εις την λεωφόρο των εθνικών πεπρωμένων της και της προόδου. Λέτε;

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Μαζεύονται τα αντικείμενα από το αυτοσχέδιο μνημείο για τη δολοφονία του Αλκη

Το κατάστημα στη συμβολή των οδών Άλκη Καμπανού - Νικολάου Πλαστήρα, το σημείο δολοφονίας του 19χρονου φιλάθλου του Άρη...

More Articles Like This