Persona non grata

Must Read

Ένας λαός μπορεί να ακμάζει, να έχει μια γεμάτη νόημα και σφρίγος ζωή, μόνο εάν πιστεύει σε ιδανικά.

Από τον Χαράλαμπο Β. Κατσιβαρδά*

Ολόκληρη η ενέργεια ενός λαού συμπυκνώνεται στο να αποκτήσει συνείδηση των όσων κλείνει βαθιά μέσα στην ψυχή του» – Φιόντορ Μ. Ντοστογιέφσκι. Εις τον αντίποδα της ως άνω ρήσης εις την σημερινή εκτραχηλισμένη και παρά φύσιν σηψαιμική πραγματικότητα εγκαθίδρυσης του πολύφερνου «αντεστραμμένου της κοινής λογικής κόσμου», οι κοσμο-εξουσιαστές του ιδεολογήματος «του χαροκόπου μηδενισμού» της μείζονος επανεκκίνησης διά της τεχνητής οικονομικής-υγειονομικής κρίσης και αποδόμησης των εθνικών και συλλογικών ταυτοτήτων και πλέον και των προσωπικών διά της στανικής επιβολής της ουδετεροφιλίας επί ποινή απηνών διώξεων, διακηρύττουν το αλλοτριωμένο άνθρωπο-ανθρωπάριο, εθισμένο στα αποστεωμένα παραισθησιογόνα της κίβδηλης πραγματικότητας ψευδεπίγραφων ιδεολογημάτων, τα οποία κατασκευάζονται υπό της δεσποτείας του κεφαλαίου και προάγουν διά της θρησκείας επίγειων δήθεν παραδείσων.

Τηρουμένων των ως άνω αναλογιών, η εσκεμμένη έλλειψη αξιών υφίσταται δολίως, εξ ου και επί μακρόν κηδεμονεύεται το υπουργείο Παιδείας υπό το αφανές κινούν αίτιον της ιθύνουσας υπερεθνικής θεσμικής ελίτ, πέραν από την εκασταχού εύλαλη κομματική μαριονέτα, η οποία φέρεται ότι αποφασίζει διά των συμβούλων διά την χάραξη της παιδείας και των θρησκευμάτων των Ελληνοπαίδων.

Ούτως σήμερον, όπου η κοινωνία εθισμένη εις την αυθεντία των αργυρώνητων μέσων μαζικής εξαπατήσεως και των συν αυτών έμμισθων φερεφώνων των προπαγανδίζουν υπέρ της διάλυσης της κοινωνίας ούτως ώστε να κατισχύει το χάος, το αυτό πράττουν, εν κρυπτώ και παραβύστω, διά της, κατά το δοκούν και προς αντίκρουση της κοινής λογικής, τροποποιήσεως του Ποινικού Κώδικα, αφενός επ’ ωφελεία της ολιγαρχίας των συμφερόντων και αφετέρου επί καταδήλου ζημίας της κοινωνικής ειρήνης. Ως εκ τούτου διά των ως άνω αποδεικνύεται ότι η εγκληματογόνος δράση μίας αποχαλινωμένης κοινωνίας, όπου η επιστήμη καταργείται χάριν ακατάληπτου προοδευτισμού, με αποτέλεσμα να αγνοείται η γενεσιουργός αιτία παρεκκλινουσών συμπεριφορών ορισμένων ατόμων, οι οποίοι εκπυρσοκροτούν έκδηλα αντικοινωνικές συμπεριφορές.

Η ως άνω χαοτική κατάσταση συντηρείται αλλά και καλλιεργείται εκ του συστήματος, το οποίο επιδιώκει τη διαχείριση μίας άμορφης και άναρχης μάζας προς περαιτέρω πειραματική αξιοποίηση. Οι ιεροεξεταστές της σύγχρονης ιδιότυπης δικτατορίας αναγγέλλουν δήθεν την έξαρση εγκληματικότητας, πλην όμως ουδέποτε εντοπίζουν τη μήτρα παραγωγής και την εσκεμμένη μην καλλιέργεια υγιών προτύπων, υπαιτιότητι της εν γένει της Πολιτείας ως ηθικό αυτουργό, το αυτό δε ποιούν ανεπαίσχυντα και διά της πολιτικής, επί των ημερών μας, όπου λίαν προσφάτως ένεκεν της δουλικής στάσεως της Ελλάδας προς την «Δύση», η οποία, κατ’ εντολήν της, ήτοι η κυβέρνηση, έστειλε οπλισμό υπέρ της Ουκρανίας, προβαίνοντας κατά αυτόν τον τρόπο εις την απροσχημάτιστη διάρρηξη των διπλωματικών σχέσεων της Ελλάδας με την ομόδοξη Ρωσία, με αποτέλεσμα η τελευταία (η Ρωσία δηλαδή), να κηρύξει personas non gratas οκτώ Ελληνες από την ελληνική πρεσβεία τάσσοντάς τους προθεσμία αναχωρήσεως εκ της χώρας. Και εις αυτό εισέτι το γεγονός τα ΜΜΕ παρασιώπησαν την πάσα αλήθεια από την υδαρή και αδαή αλαλάζουσα μάζα, ότι την 6η Απριλίου η Ελλάς είχε απελάσει 12 Ρώσους εκ της πρεσβείας εις την Αθήνα και εκ του προξενείου της Θεσσαλονίκης.

Εν κατακλείδι, η Ελλάς εποικίζεται από ανθέλληνες, οι οποίοι καταλαμβάνουν καίριες θέσεις εις τον κρατικό μηχανισμό, πρόθυμοι να εγκαθιδρύσουν την Νεοεποχίτικη Τάξη πραγμάτων, ιδίως με την ψηφιακή «κατασκοπία» της δήθεν ψηφιακής διακυβέρνησης.

*Δικηγόρος παρ’ Αρείω Πάγω

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Εμπρός… πίσω! Είμαστε οι δεύτεροι φτωχότεροι στη Ευρωζώνη και οδεύουμε προς τον «πάτο» και της ΕΕ!

Το αποτυχημένο οικονομικό μοντέλο που γονάτισε την οικονομία της Ελλάδας και συνεχίζει να ακολουθεί πιστά (και προς το χειρότερο)...

More Articles Like This