Επιθανάτιος ρόγχος

Must Read

H κατάσταση την οποία βιώνουμε σήμερον είναι ασφυκτική. Αφενός, η ανέλεγκτη ροή στιφών μεταναστών, η βιούμενη, σταθερώς προϊούσα οικονομική κρίση, η πλήρης αποβιομηχανοποίηση της πατρίδας μας, η εξαγορά όλων των οργανισμών αντί πινακίου φακής, η καλπάζουσα ανεργία, οι ανελέητοι πλειστηριασμοί της πρώτης κατοικίας και, αφετέρου, η φθίνουσα υπογεννητικότητα εις την πατρίδα μας, εν συνδυασμώ προς την ολοένα και αυξανόμενη εξαγωγή παρεπιδημούντων επιστημόνων, συνθέτουν μια ζοφερή πραγματικότητα, η οποία υποθηκεύει το μέλλον της χώρας μας ανεπιστρεπτί.

  • Από τον Χαράλαμπο Β. Κατσιβαρδά*

Βιώνουμε μια νεοπαγή μορφή πολέμου με οιονεί ειρηνικά μέσα, άλλοις λόγοις, ουχί με τη χρήση σφαιρών. Έναν διανοητικό και πνευματικό πόλεμο, ο οποίος μας ασκείται επιμελώς μεθοδευμένα υπό των καθοδηγούμενων και εξωνημένων ΜΜΕ, τα οποία, αντί πακτωλών χρημάτων, ευνουχίζουν τις ευρείες μάζες, ενσπείροντας απατηλές ειδήσεις. Είναι πρόδηλον ότι λίαν σκοπίμως έχει καλλιεργηθεί, αναίτια, ένα αβυσσαλέο μίσος για το έθνος, σχεδόν έχει ποινικοποιηθεί η αγάπη διά αυτό και έχει εξομοιωθεί, όλως προπαγανδιστικά και αντιεπιστημονικά, με τα ολοκληρωτικά καθεστώτα, με αποτέλεσμα η ανιστόρητη μάζα να ευθυγραμμίζεται, δηλαδή να στρέφεται βέβηλα και ανόσια κατά των αγωνισθέντων για την πατρίδα προγόνων της.

Αυτόθροη συνέπεια τούτου καθίσταται η καλλιέργεια της εθνικής υποτέλειας και του ραγιαδισμού, ενώ συγχρόνως επιβάλλεται, εξ αντιδιαστολής, υπό των ιδίων υπερεθνικών διευθυντηρίων – παρακέντρων, η στανική παραδοχή του εθνικισμού των άλλων εθνών-κρατών. Το αυτό συμβαίνει τηρουμένων των αναλογιών και με την Εκκλησία μας, η οποία κατασυκοφαντείται, και εξαίρεται, μονομερώς, εν Ελλάδι το Ισλάμ, μολονότι δογματικώς υπάρχουν θεμελιώδες διαφορές: Αφενός, η Ορθοδοξία αποτελεί μία ειρηνική «θρησκεία», ενώ, το Ισλάμ συνιστά μία φονταμενταλιστική θρησκεία. Ως εκ τούτου, λοιπόν, η Ελλάδα ήδη έχει καταληφθεί άνευ πολέμου, εποικίζεται ισάριθμα από μετανάστες σε όλη την Ελλάδα και οι Ελληνες, εξαιτίας και συνεπεία, του, διά των ΜΜΕ αφιονισμού των, αποδέχονται παθητικά και μοιρολατρικά την υφαρπαγή της πατρίδας τους άνευ ουδεμίας αντιστάσεως. Και όχι μόνον τούτο, επιπλέον εναντιώνονται κατά οιουδήποτε σπεύδει να τους αφυπνίσει χαρακτηρίζοντάς τον «φασίστα» και «ρατσιστή».

Εν κατακλείδι, η αγελαία νοοτροπία και ο βοσκηματώδης τρόπος σκέψης του μέσου δοκησίσοφου Ελληνα τον έχουν καταδικάσει, ασφαλώς με την άμεση συνέργεια της πλάνης του «μπολσεβικισμού», να στηλιτεύει τον σωτήρα του, αυτόν τον οποίο στέργει και αγωνίζεται παντί τρόπω διά την επιβίωση του έθνους, ενώ συγχρόνως αγκαλιάζει ασμένως και προθύμως τον βιαστή του. Η Ελλάς εάλω και πλήττεται, εκ βάθρων, υπό των ερπυστριών της Νέας Τάξης Πραγμάτων, η οποία μετασχηματίζει την Ελλάδα σε ένα πολυπολιτισμικό οικόπεδο- εργοτάξιο, που θα φιλοξενεί πολυάριθμους, αλλοεθνείς, αλλογενείς και αλλόδοξους πολίτες, οι οποίοι με το ψευδές πρόσχημα της αταξικής κοινωνίας, δοθέντος ότι θα έχει ακρωτηριασθεί οιαδήποτε ιστορική, γλωσσική και πολιτισμική διαφορά μεταξύ τους, θα εργάζονται συλλήβδην διά γλίσχρους μισθούς προς το κράτος και το οργανωμένο διεθνές κεφάλαιο – ο μιθριδατισμός και το Σύνδρομο της Στοκχόλμης εν αγαστή συμπνοία!

*Δικηγόρος

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Η ΕΛ.ΑΣ. έβαλε μπλόκο σε συγκεντρώσεις οπαδών ΑΕΚ και Παναθηναϊκού

Ενόψει του κρίσιμου ντέρμπι και για λόγους ασφαλείας

More Articles Like This