Κοκορέτσι αλλά και Κωσταράκος

Must Read

Οι εκπολιτιστές των λαών του κόσμου, οι φίλοι μας οι Τούρκοι, αφού βλέπουν ότι όσα ισχυρίζονται περί ΑΟΖ, «Γαλάζιας Πατρίδας» και «σομόν μπούρδα» δεν πιάνουν, έριξαν στην πιάτσα τα βαριά τους όπλα.

Μας κατηγορούν ότι τους κλέψαμε το… κοκορέτσι (δεν γνώριζα ότι το κοκορέτσι έχει ΑΟΖ…) και το ιμάμ, τα οποία ισχυρίζονται ότι είναι καθαρά τουρκικά πιάτα. Τα πράγματα σοβαρεύουν και μη γελάτε καθόλου. Οφείλουμε να παραδεχτούμε ότι ένα δίκιο το έχουν, καθώς και το πιλάφι είναι τουρκικό.

Όταν, λοιπόν, θα μαγειρέψουμε ατζέμ, θα τους καλέσουμε σε γεύμα και θα τους πούμε σαν τον αλησμόνητο Βέγγο «θα το φάτε εδώ μαζί μας» και θα τους το σερβίρουμε κατάμουτρα. Αμα πια!

Α, και για καλό δικό τους, ας έχουν υπόψη και την απάντηση του πρώην Α/ΓΕΕΘΑ στρατηγού Κωσταράκου στη δήλωση του εκπροσώπου του Ερντογάν, Ομέρ Τσελίκ, ότι «ο τουρκικός στρατός θα επιτεθεί μια νύχτα στη χώρα μας». Είπε, λοιπόν, ο στρατηγός: «Να το ξανασκεφτείτε και να αναλογιστείτε τι θα συμβεί αν εμείς αποφασίσουμε να έρθουμε να σας συναντήσουμε κάποιο βράδυ. Υποθέτω ότι έχετε ήδη βρει τρύπες να κρυφτείτε».

Προσυπογράφουμε, πλην κοκορετσίου…

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Απασφάλισε ο Τραμπ και σύγκρινε τον Μπάιντεν με τον Χίτλερ

«Γκεστάπο» θυμίζουν οι διώξεις που υφίσταται ο τέως Αμερικανός πρόεδρος από την κυβέρνηση Μπάιντεν!Εισαγγελείς των οποίων η καμπάνια έχει...

More Articles Like This