Παρά φύσιν υιοθεσίες

Must Read

Η θεσμική ανεπάρκεια και η υπερεκχειλίζουσα διαφθορά του τόπου καθίστανται υπέρμετρα και ιδιαζόντως απτές, επί καθημερινής βάσεως…

Από τον Χαράλαμπο Β. Κατσιβαρδά*

… ότε η ίδια η κυβέρνηση δρα πραξικοπηματικά υποσκάπτοντας εκ βάθρων τα θεμέλια του δημοκρατικού πολιτεύματος κατά συναυτουργία και των υπολοίπων θεσμών, οι οποίοι, καίπερ εμφανιζόμενοι ως θεματοφύλακες αυτού, επί τη πράξει, διά της υποκριτικής ρητορικής τους το καταλύουν, καθότι καθίστανται εξ ορισμού δέσμιοι της κομματικής υφής και υποστάσεως της εκάστοτε εκλογικής διαδικασίας αυτής καθ’ εαυτής, ένεκεν και συνεπεία της ιταμής και ευθείας επεμβάσεως της στυγνής κομματοκρατίας προς αυτήν, η οποία εκβιάζει και απειλεί παν ψήγμα αξιοκρατικής υποστήριξης της ακηδεμόνευτης επάρκειας οιουδήποτε εν Ελλάδι θεσμού.

Εν τη πατρίδι μας φέρεται ότι επεμβαίνει ένας αόρατος εχθρός ο οποίος εγκαθιδρύει μία ιδιότυπη κοινοβουλευτική δικτατορία, υπό τις ερπύστριες της οποίας συνθλίβεται και ποδοπατάται οιοδήποτε θεσμικό ψήγμα ελευθερίας και αυτοδιοικήσεως με αποκλειστικό γνώμονα το υπέρτερο εθνικό και συλλογικό κοινωνικό συμφέρον, διότι, εις τον αντίποδα, ο δολίως παρεμβαίνων αόρατος «μαριονετίστας», δηλονότι πρόκειται διά ένα εξω-θεσμικό και υπερ-εθνικό παράκεντρο εξουσίας, επιβάλλει ανερυθριάστως, ανενδοιάστως και στανικώς μία αλλότρια ατζέντα, η οποία αφίσταται του εθνικού συμφέροντος, αλλά συγκλίνει απερίφραστα και αμιγώς προς το συμφέρον των ξένων επίβουλων επιδιώξεων.

Το ελλαδικό ανθελληνικό δοτό κράτος, συμπεριλαμβανομένου του υφιστάμενου κοινοβουλευτικού αμαλγάματος των κομμάτων, ανεξαρτήτως ιδεολογικού χρωματισμού, υπόκειται εις τους άνωθεν κανόνες καθολικής εξοντώσεως του ελλαδικού λαού παντί προσφόρω τρόπω, αφενός διά του οικονομικού στραγγαλισμού και εξ ετέρου διά της εσκεμμένης υπονομεύσεως του Δημογραφικού διά της επιμελώς δρομολογούμενης αντικαταστάσεως του ελληνικού πληθυσμού διά των επηλύδων.

Σήμερον η ατζέντα της παγκοσμιοποιήσεως και των ισχυρών «ανδρών» του κεφαλαίου επιβάλλει την κατάλυση οιασδήποτε βιολογικής ομαλότητας και οντολογικής αλήθειας, αναγορεύοντας μία άδυτη σεξουαλική πτυχή ως κοινωνικό πρότυπο και ιδεώδες, επιβάλλοντας εξαναγκαστικά διά των χειλέων υψηλόβαθμων αξιωματούχων το τρίτο φύλο ως το πλέον προσήκον εις την καινοφανή καλπάζουσα εποχή, θωρακίζοντας νομικά την επιβολή αυτού και εξοστρακίζοντας οιαδήποτε δημόσια επιστημονική διαβούλευση περί αυτού, δηλαδή πατάσσοντας νομικά με το στίγμα του ρατσιστή οιονδήποτε αντιτάξει αντίρρηση ή επιστημονικά επικριτικό σχόλιο.

Το έλλειμμα της δημοκρατίας καθίσταται σαφές, όταν η προελαύνουσα νέα τάξη πραγμάτων επιβάλλει τα άνωθεν διαβρωτικά πρότυπα προς την κοινωνία, επιβάλλοντας οσονούπω (ήδη διά του νόμου υφίσταται εις υβριδικό στάδιο) την, εκούσα άκουσα, ήτοι ερήμην της κοινωνίας, υιοθέτηση τέκνων από ομόφυλα ζευγάρια, επιδεικνύοντας μηδαμινό σεβασμό προς τα δικαιώματα των τέκνων τα οποία επιβάλλεται να αναπτύσσονται ομαλά διά την ψυχοσυναισθηματικοδιανοητική τους ισορροπία, υπό την φυσική παρουσία αμφότερων των φύλων, και ουχί να καθίστανται αθύρματα εις τις βουλές των ομόφυλων ζευγαριών.

Η λογική εάλω – ολίγη αιδώς ουδόλως βλάπτει!

*Δικηγόρος παρ’ Αρείω Πάγω

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ετοιμάζονται οι ομογενείς μας για να γιορτάσουν το Πάσχα

Με μεγάλη κατάνυξη περιμένουν για να γιορτάσουν το Άγιο Πάσχα οι ομογενείς μας ανά τον πλανήτη, έχοντας ήδη ξεκινήσει...

More Articles Like This