Ευθυνόφοβη κυβέρνηση

Must Read

Τα υπερεθνικά διευθυντήρια, γνωστά τοις πάσι διά τον χρόνιο μισελληνισμό τους, μισούν θανάσιμα τον ελληνικό κοσμοπολιτισμό, αντιτάσσοντας δήθεν τον νεοπαγή ολοκληρωτισμό της νεο-εποχίτικης παγκοσμιοποιήσεως, προκειμένου να εγκαθιδρύσουν την σιδηρά κοσμοκρατορία τους με κίβδηλα ιστορικά στοιχεία και κλεψίτυπα αχρεία πολιτισμού.

  • Από τον Χαράλαμπο Β. Κατσιβαρδά*

Το απύθμενο δε θράσος των, μεταξύ άλλων, εξικνείται και εις την πολεμική κατά της ελληνικής γλώσσης, προβάλλοντας νηπιωδώς αλυσιτελή επιχειρήματα εγκάθετων επιστημόνων περί του ελληνικού αλφαβήτου.

Ούτως εχόντων των πραγμάτων, το ως άνω δοτό ανθελληνικό κράτος καταλαμβάνεται από πολύφερνα -τελούντα εις διατεταγμένη υπηρεσία- πρόσωπα που εντέλλονται να υπηρετήσουν τον αφελληνισμό και αλλότρια συμφέροντα ξύλοις και ροπάλοις.

Η προγραμματική της παρούσης κυβερνήσεως εξαντλείται εις την οικειοφοβία-αλλοκεντρισμό, ήτοι εις την καταπολέμηση της διαχρονικής εθνικής ταυτότητας και την εκρίζωση των παραδόσεων, καθώς και εις την αντικατάσταση του ελληνικού πληθυσμού διά των επηλύδων, εις την αμαύρωση του ανθρώπινου προσώπου διά της ψηφιακής πραγματικότητας, η οποία τη πράξει συνιστά μια σύγχρονη κατασκοπία και σηματοδοτεί την ποδοπάτηση και ευθεία καταστρατήγηση των θεμελιωδών ελευθεριών και δικαιωμάτων, πηγάζοντα συλλήβδην εκ της ανθρωπίνης αξίας, καθώς και εις την διά πυρός και σιδήρου θέσπιση του «τρίτου φύλου», ήτοι της αρσενοκοιτίας ως τον κολοφώνα της θεσμικής ελίτ.

Η ως άνω απεχθής και δυσώδης διεφθαρμένη σήψη όζει εκ της παρούσης κυβερνήσεως, η οποία επιβάλλεται διά των νομικών ερπυστριών του νόμου ως οιονεί Σιδηρούν Παραπετάσματος, εν άλλοις λόγοις με τη θέσπιση του νόμου περί ρατσισμού, όπου όποιος δεν συμμορφώνεται εξαναγκαστικά με τις επιταγές της πολιτικής ορθότητας εξοστρακίζεται υπό του στίγματος του αντιφρονούντος και τίθεται εις την κλίνη του Προκρούστη.

Ο καινοφανής τούτος Μεσαίωνας ενδημεί εισέτι και επί των ημερών μας, εξ ου και ευλαβικά και πιστά επί κυβερνήσεως Ν.Δ. βιώσαμε τα πιστοποιητικά υγειονομικών φρονημάτων διαρκούσης της πανδημίας και σήμερον βιώνουμε τα πιστοποιητικά έμφυλων φρονημάτων, ήτοι εις περίπτωση ασκήσεως τεκμηριωμένης επιστημονικής απόψεως περί της τεκνοθεσίας των ομοφυλοφίλων ο αντιρρησίας περιθωριοποιείται ως αποσυνάγωγος και κοινωνικό μίασμα.

Η κοινωνία μας νοσεί και η δημοκρατία βάλλεται πανταχόθεν. Το αυτό διαπιστώσαμε ιδίοις όμμασι εκ της εξελίξεως των παρακολουθήσεων, διά των οποίων άπαντες οι ανώτατοι άρχοντες ποιούνται την νήσσαν. Διά των παρακολουθήσεων μέσω της ΕΥΠ αποδεικνύονται η νοοτροπία του επιτελικού κράτους και η δικτατορική διακυβέρνηση του τόπου, με έναν λαό, ο οποίος δρώντας ως αδαής και υδαρή μάζα, άγεται και φέρεται από τα εξωνημένα μέσα μαζικής εξαπατήσεως, τα οποία δρουν ως έμμισθοι συνήγοροι της αντιλαϊκής και άρδην αντιθεσμικής στάσης της εκασταχού κυβερνήσεως.

Η υπερφίαλη αλαζονεία της παρούσης κυβερνήσεως απεδείχθη πανηγυρικά εκ του διαγγέλματος του κ. Πρωθυπουργού, καθότι είναι πεπεισμένος ότι απευθύνεται σε διανοητικά ανάπηρους πολίτες, οι οποίοι δεν συνθηκολογούν με τους κομματικούς μηχανισμούς του ανθελληνικού κράτους ή ανθίστανται εις την εγκαθίδρυση του αντεστραμμένου και διεστραμμένου κόσμου τον οποίο ευαγγελίζεται και υπηρετεί.

*Δικηγόρος παρ’ Αρείω Πάγω

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Επικαιροποίηση ΕΜΥ: Πού αναμένονται ισχυρές βροχές και καταιγίδες το Σάββατο – Οι περιοχές με τη μεγαλύτερη επικινδυνότητα

Η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ), προχώρησε τα μεσάνυχτα σε επικαιροποίηση του Έκτακτου Δελτίου Επικίνδυνων Καιρικών Φαινομένων, σύμφωνα με τα...

More Articles Like This