Η «μείζων» επανεκκίνηση

Must Read

Την κατάσταση της, εκ του μη όντος, κατασκευασμένης πανδημίας θα διαδεχθούν συναφείς τεχνητές κρίσεις, ούτως ως ο ανυπερθέτως αντεστραμμένος «ουργουελιανός» κόσμος, τον οποίο επιβάλλει η προελαύνουσα Νέα Τάξη πραγμάτων, να αναπτυχθεί πολλαχώς επιβάλλοντας διαπαντός τους ιδικούς του απάνθρωπους κανόνες οργανώσεως των καινοφανών κοινωνιών.

  • Από τον Χαράλαμπο Β. Κατσιβαρδά*

Ο νεοπαγής ολοκληρωτισμός καθίσταται προϊόν των ισχυρών θεσμικώς ελίτ του κόσμου, οι οποίες δημιουργούν έναν νεοπαγή ολοκληρωτισμό, ο οποίος, καίπερ διαρρηγνύει τα «ιμάτιά του» περί της βελτίωσης της Δημοκρατίας και την κατοχύρωση των δικαιωμάτων της μειοψηφίας, εν τοις πράγμασι πρόκειται διά μία στυγνή μορφή μίας ιδιότυπης δικτατορίας, η οποία ευαγγελίζεται την δημιουργία μίας νέας παγκόσμιας φεουδαρχίας, οιονεί αυτοκρατορίας, η οποία θα διοικείται από την εκλεκτή ολιγομελή ελίτ.

Η σύγχρονη φεουδαρχία ευαγγελίζεται μία κοινωνία πλήρως εξανδραποδισμένη εις τον αδιαμφισβήτητο ταγό, ισχυρό κράτος, εκ της βουλήσεως του οποίου εξαρτάται οιαδήποτε ενάσκηση δικαιώματος των πολιτών, οι οποίοι θα ευρίσκονται ανεπίγνωστα όμηροι εις την αδιάλειπτη και φαύλη δίνη αλληλοδιαδοχικών συλλογικών πειραμάτων, αρχής γενομένης εκ της πανδημίας και εντεύθεν. Ηδη καλλιεργούνται εντέχνως η ενεργειακή κρίση, η επισιτιστική, καθώς και η κλιματική αλλαγή, ένθα, έναντι των μείζονων αυτών κινδύνων προς τον πολίτη, δέον όπως ο τελευταίος, προκειμένου να αποσοβηθεί τυχόν απώλεια και της ιδίας του της ζωής, ή τυχόν ιδία διακινδύνευση της επιβιώσεως του, επιβάλλεται να εμπιστευτεί απολύτως του θεμιτούς αντιπροσώπους του (δηλονότι τους εκασταχού κομματικούς αντιπροσώπους τους), οι οποίοι ασμένως και γηθοσύνως θα στέρξουν ανιδιοτελώς και μετά υπερεκχειλιζούσης αγάπης να τους σώσουν.

Την συνθλιπτική αυτή πολιτική ήδη βιώσαμε μεσούσης της πανδημίας, η ένταση της οποίας εξαρτιόταν πλήρως εκ τα ειδησεογραφικά δελτία, καθώς και από τις στεντόρειες διακηρύξεις των ημέτερων λοιμωξιολόγων, οι οποίοι, αφού απολάμβαναν το σκανδαλώδες ακαταδίωκτο, ασκούσαν μισάνθρωπη φαιά προπαγάνδα, «ελέω κυβερνήσεως», προς τους πολίτες, προκειμένου να διασπείρουν επιστημονικοφανώς τον φόβο, ούτως ώστε να τους πειθαναγκάσουν να υποταχθούν άκριτα και άκρατα εις τον ιδιαίτατα επικίνδυνο αόρατο εχθρό.

Η ασύμμετρος απειλή διά του δόγματος σοκ επέτυχε εν μέρει, λόγω της ακηδίας και της αλαζονικής καθεστωτικής αβελτηρίας, η οποία αντιμετωπίζει ευθύς εξαρχής των πολίτη ως ένα ανυπόληπτο σκύβαλο, καθότι τούτο επιτάσσει η ιδεολογία του νεοφιλελευθερισμού και τούτο διότι το σύστημα αποκαλύφθηκε εκ των ενόντων διά κραυγαλέων πράξεων και παραλείψεων, τόσον καθόσον αφορά τα θεραπευτήρια αλλά και την πραγματικότητα, όταν ανήμερα της 31ης Δεκεμβρίου του έτους 2021, ενώ ο ελληνικός λαός είχε πειθαρχήσει προς τα δρακόντεια πρόσθετα μέτρα εγκλεισμού, ένεκεν και συνεπεία της καλπαζούσης μεταλλάξεως του επίμαχου ιού, η Πολιτεία επέτρεψε την συγκέντρωση περί των 3.000 Πακιστανών εις το κέντρον της Αθήνας, απουσιαζούσης εκκωφαντικώς της Εισαγγελίας διά το ατόπημα αυτό, προς σκοπό διασφάλισης και αυστηράς προστασίας της δημόσιας υγείας.
Εν κατακλείδι, η Πόλις εάλω, η λογική ετρώθη και η δημοκρατία απόλλυται εν ακαρεί χρόνου.

*Δικηγόρος παρ’ Αρείω Πάγω

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Δικηγόρος οικογένειας Κυριακής Γρίβα: «Το βίντεο με την δολοφονία κόβεται, δεν είναι ενιαίο»

Στις τελευταίες εξελίξεις στην υπόθεση της δολοφονίας της 28χρονης Κυριακής Γρίβα έξω από το ΑΤ Αγίων Αναργύρων από τον...

More Articles Like This