Οικονομία ολούθε 4

Must Read

Είχαμε μείνει στο γάλα, συμπολίτες μου. Παρεμπιπτόντως, γνωστότατη αλυσίδα σούπερ μάρκετ πουλάει γάλα σε χάρτινη συσκευασία του ενός κιλού με τη φίρμα του – όπως τα περισσότερα, άλλωστε.

Μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα το γαλατάκι από 0,86 εκτοξεύτηκε στα 1,24 ευρώ. Δηλαδή με τα ίδια λεφτά άλλοτε παίρναμε τρία κουτιά και σήμερα δύο. Άρα; Κατσικούλα και άγιος ο Θεός. Άσε που έχει και κάτι παϊδάκια μούρλια.

Όσο για διασκέδαση; Περιοριστείτε στο καρβουνιάρικο με το βρομοκοκορέτσι του Γκαβομανώλη, όπου (δεν) πήγαινε τελικώς ο Αντώνης Μπεϊζάνης (Θανάσης Βέγγος) στο «Θα σε κάνω βασίλισσα».

Ευχή και κατάρα σας δίνω, σύντροφοι, να αποφύγετε -όπως ο διάβολος το λιβάνι- τον δανεισμό. Εάν όμως, ο μη γένοιτο, βρεθείτε στην ανάγκη, μακριά από τον κυρ Φώτη (Νικήτας Πλατής) του «Υπάρχει και φιλότιμο» ή τον τοκογλύφο (Μίμη Φωτόπουλο) στο «Τι κάνει ο άνθρωπος για να ζήσει», που ξεροψήνει τον φουκαρά τον Λέανδρο Περπέρη (Κώστας Χατζηχρήστος), αφού δραχμάς δεν δίδει, λίρας δεν δίδει και τράβα κορδόνι.

Ακόμη, μακριά και από τη βδέλλα κ. Σπαράκη (Νίκος Ματθαίου), που στην ταινία «Ο λεφτάς» ρουφάει το αίμα του Θεοδόση του Μέντικα (Βασίλης Αυλωνίτης). Συνεχίζουμε και τελειώνουμε…

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Τα ζώδια σήμερα Σάββατο 20 Απριλίου

ΚΡΙΟΣ: Μην επιχειρήσετε αλλαγές που δεν είστε σίγουροι ότι μπορείτε να τις αντέξετε. Μετρήστε τις δυνάμεις σας και κινηθείτε...

More Articles Like This