Πολιτισμικός μαρξισμός κατά Ανθρώπου

Τα πρώτα έγγραφα με το «Γονέας 1» και «Γονέας 2» έσκασαν μύτη, π.χ. στα σχολεία. Προσβολή στη μάνα μου, στον πατέρα μου, σε όλους τους μικρούς ήρωες της καθημερινότητας, που θυσιάζουν τα πάντα για τα παιδιά τους.

  • Φαήλος Μ. Κρανιδιώτης*

Για ποιον λόγο άραγε, αφού δεν επιτρέπεται η υιοθεσία από ομόφυλα ζευγάρια; Τι θέλει να πει ο ποιητής; Μας ψιθυρίζει η κυβέρνηση πως μας ετοιμάζει κάποια νομοθετική πρωτοβουλία, με την οποία θα φτάσει στον σταθμό το επόμενο βαγόνι του φασισμού του «δικαιωματισμού», καταργώντας στα δημόσια έγγραφα τις ιερές λέξεις μάνα και πατέρας; Θυμίζω πως αρκετά χρόνια πριν έγραφα πως είμαστε σφόδρα αντίθετοι στο σύμφωνο συμβίωσης ομοφύλων, διότι είναι απλά η ατμομηχανή ενός τρένου που ως επόμενο βαγόνι σέρνει τον γάμο και μετά την υιοθεσία από ομόφυλα ζευγάρια. Διότι οι ζηλωτές του δικαιωματισμού δεν θέλουν ημίμετρα και μισές δουλειές. Θέλουν κατάργηση της διάκρισης κανονικότητας και μη κανονικότητας, φυσιολογικού και παρά φύσιν. Κι όποιος τολμά να φέρνει αντιρρήσεις είναι «φασίστας», «ρατσιστής» κ.λπ.

Ο Μήτσος γεννήθηκε χωρίς μήτρα, σάλπιγγες, ωοθήκες, αιδοίον, αλλά είσαι φασίστας αν του το πεις και αμφισβητήσεις πως μπορεί να γίνει μάνα ή η Μαρία, που τα έχει όλα αυτά, αλλά «αυτοπροσδιορίζεται» ως άντρας, πως δεν μπορεί να γίνει πατέρας. Αν πεις πως ο άντρας είναι αυτός που έχει αρσενικά αναπαραγωγικά όργανα και γυναίκα αυτή που έχει θηλυκά αναπαραγωγικά όργανα, την έβαψες. Διά του «αυτοπροσδιορισμού» διάφορες διαταραχές έχουν βαφτιστεί φύλα και όποιος το αμφισβητεί, παρδαλό φίδι που τον έφαγε. Εμείς λέμε πως ένας άνδρας που πάει με άνδρες είναι αποκλίνουσα συμπεριφορά, αλλά δεν παύει να είναι άντρας, τα όποια γούστα του δεν αποτελούν «κοινωνικό φύλο», ούτε υπάρχει «ρευστό φύλο», δηλαδή καταπώς νιώθω αυτοπροσδιορίζομαι, σήμερα άντρας, αύριο γυναίκα, μεθαύριο λίγο απ’ όλα και μεθαύριο ελικόπτερο ή ψυγειοκαταψύκτης.

Εφόσον δεν παραβαίνεις τον νόμο, π.χ. με ανηλίκους, και υπάρχει συναίνεση, κάνε, φίλε μου, φίλη μου, ό,τι σου κάνει κέφι, εδώ με το ζόρι κουμαντάρουμε το δικό μας κρεβάτι, δεν θα κάνουμε κουμάντο στο δικό σου. Αλλά μη ζητάς να καταργήσουμε τη φυσιολογία του ανθρώπου, να ισοπεδώσουμε τα πάντα, να καταργήσουμε την κοινή λογική, την κανονικότητα και την αλήθεια και να παραβιάσουμε τα δικαιώματα των παιδιών, και μάλιστα αυτή την επίθεση στο Πρόσωπο του Ανθρώπου και στη φυσική τάξη πραγμάτων να την κάνουμε με νόμους που θα θεσμοθετούν το παράλογο.

Η δε υιοθεσία έχει μαλλιάσει η γλώσσα μας να λέμε πως δεν αφορά κάποιο δικαίωμα των ομοφυλόφιλων συμπολιτών μας, αλλά τα δικαιώματα των παιδιών και την ευημερία τους, μπροστά στα οποία κάμπτονται οι όποιες φαντασιώσεις κάποιων να τα χρησιμοποιήσουν ως αξεσουάρ για να παραστήσουν κάτι που δεν είναι. Δεν θα κουραστώ να υπογραμμίζω πως τα παιδιά προς υιοθεσία έχουν ήδη υποστεί μια συμφορά, την εγκατάλειψη και την ορφάνια. Σε αυτή τη συμφορά θέλουν οι φωταδιστές του δικαιωματιστικού τσίρκου να προσθέσουν ένα επικίνδυνο πείραμα.

Οι διάφοροι φανατικοί, ημίτρελοι και ενίοτε ντιγκιντάγκες ψευδοεπιστήμονες των «σπουδών φύλου», θα σας πουν πως «δεν υπάρχουν μελέτες που να αποδεικνύουν πως είναι λάθος η υιοθεσία παιδιών από ομόφυλα ζευγάρια». Υποθέτω δεν υπάρχουν και μελέτες που να αμφισβητούν το γιατί περπατάμε με τα πόδια και όχι με το κεφάλι. Δεν υπάρχουν, διότι γνωρίζουμε την αλήθεια και θα ήταν κωμικό να το συζητήσουμε. Οι λεγόμενες «σπουδές φύλου» όμως παράγουν τάχα επιστημονικές έρευνες, συνήθως από στρατευμένους αριστερούς δικαιωματιστές «επιστήμονες» ή ομοφυλοφίλους, που σε λίγο θα πουν πως είναι καλύτερο για το υιοθετούμενο παιδί να μεγαλώσει σε ομόφυλο ζευγάρι. Είναι «έρευνες» που έχουν γράψει το συμπέρασμα πριν καν ερευνήσουν. Και φυσικά συνήθως χρησιμοποιούνται ως επιχείρημα οι ετεροφυλόφιλες δυσλειτουργικές οικογένειες και όχι τα εκατομμύρια καλών ανθρώπων που μεγαλώνουν με αγάπη τα παιδιά τους.

Έχουμε άραγε χρήμα, θεσμικό χρόνο και θεσμούς για πέταμα; Στη χώρα με τη δεύτερη μεγαλύτερη υπογεννητικότητα στην Ευρώπη αυτή είναι η προτεραιότητά μας, οι φασιστοειδείς επινοήσεις μεταρρυθμίσεων που επιτίθενται στην κανονική, φυσιολογική οικογένεια; Ηδη έχουν λιποθυμήσει από οργή μερικοί/ές στο διάβασμα της λέξης «φυσιολογική», αλλά τι να κάνουμε; Υπάρχει. Τα έχει κανονίσει η Φύση, ο Θεός, όπως προτιμάτε, που δεν είναι μυημένοι στον πολιτισμικό μαρξισμό και στα βαρεμένα κόλπα του. Σε λίγες δεκαετίες θα είμαστε χώρα, Εθνος γερόντων σε εξαφάνιση και τι κάνουμε, τι κάνει η κυβέρνηση της Ν.Δ.; Διδάσκουμε στα παιδιά την οικογένεια ως ιδέα, αξία, σκοπό ζωής; Τα προετοιμάζουμε για τον ρόλο του πατέρα και της μητέρας; Δημιουργούμε θεσμικές, αντικειμενικές προϋποθέσεις για την τεκνοποιία, για την ανατροφή των παιδιών; Οχι.

Η επίσημη πολιτική της κυβέρνησης ασχολείται με το «Γονέας 1» και «Γονέας 2», με την ευημερία και την ενσωμάτωση όσων μπούκαραν στη χώρα, ασύμβατων με τον τρόπο ζωή μας και τις αξίες μας, μπουρδολογεί για «γυναικοκτονίες», κατά της «πατριαρχίας». Την ίδια ώρα τα ΜΜΕ, καταχρώμενα του ρόλου τους, προβάλλουν σκουπίδια και όλο το τρελοκομείο της στρατευμένης ΛΟΑΤΚΙ ατζέντας, όπου άνθρωποι που χρειάζονται καταφανώς επιστημονική ιατρική βοήθεια αντιμετωπίζονται ως πρότυπα, απολύτως φυσιολογικά, ενώ στην ουσία τούς εκμεταλλεύονται και στο τέλος της μέρας δεν μειώνονται π.χ. τα τραγικά ποσοστά αυτοκτονίας των παρενδυτικών, που τους παραμυθιάζουν πως όλα είναι OK και τους διασύρουν σε ριάλιτι από τον βόθρο της πιο στυγνής κερδοσκοπίας.

Διότι κι αυτό είναι τεράστιο ζήτημα, να λες σε ανθρώπους με διαταραχές πως είναι καλά, όλα OK. Είναι άλλο πράγμα να μαθαίνεις τα παιδιά να σέβονται τους διαφορετικούς ανθρώπους και άλλο να λες ψέματα και με επιβολή διά της δολοφονίας χαρακτήρα των αντιφρονούντων να προσπαθείς να επιβάλλεις πως όλα είναι νορμάλ, αυτοπροσδιορίσου όπως θες, είσαι ό,τι νομίζεις. Τελευταία εκτός από την επίθεση στην οικογένεια, στον Ανδρα και στη Γυναίκα, στους παραδοσιακούς ρόλους των ανθρώπων, όπως είναι από την αυγή του ανθρώπινου είδους, γίνεται πλέον πόλεμος και κατά της ομορφιάς. Το έχει αυτό ο μαρξισμός, είτε κλασικός γενοκτόνος σταλινικός είτε πολιτισμικός, φέρνει ισοπέδωση, ασχήμια, μιζέρια.

Προβάλλονται πρότυπα, που φυσικά ουδέποτε θα τα υιοθετήσει ο άνθρωπος, διότι πάντα θα έλκεται από το κάλλος, θα το αναζητά και θα το εξιδανικεύει. Ο Φιοντόρ Ντοστογιέφσκι είχε πει το υπέροχο, «η ομορφιά θα σώσει τον κόσμο». Φυσικά, δεν αναφερόταν μόνο στην εξωτερική ομορφιά των ανθρώπων, αλλά σίγουρα αναφερόταν και σε αυτήν. Έτσι, εκτός από το Εθνος, την οικογένεια, τα δικαιώματα των παιδιών και την κανονικότητα, το φυσιολογικό, πρέπει να υπερασπιστούμε και την ομορφιά από την επίθεση των Αποστόλων του Μαρασμού και του παράλογου…

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

Ακολουθήστε μας στο Youtube!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Cosmote, Nova είναι για «Μπόλεκ και Λόλεκ»;

Αν και με «τρώει» το χέρι μου να γράψω για τα σκέιτμπορντ και τα...

Καταφύγια Νο 2

Τον Σεπτέμβριο του 2012 το ΓΕΕΘΑ συντάσσει ένα ενημερωτικό σημείωμα -άγνωστο αν τελικώς απεστάλη,...

Θα τα «δώσουμε» μια μέρα ξαφνικά

Επειδή έχει καταργηθεί στην πατρίδα μας η σκέψη και υποφέρουμε από αμνησία, καλό είναι...

Η σωστή πλευρά του κουβά!

Αν μαζέψουμε άρθρα, αναλύσεις, σενάρια και εκτιμήσεις για τον ρωσοουκρανικό πόλεμο που δημοσιεύτηκαν στην...

Στο Λονδίνο η Ελλάδα υπέστη ανείπωτης έκτασης ξεπεσμό

Τα όσα συνέβησαν αρχικά  στο Λονδίνο, αλλά και όσα ακολούθησαν στη συνέχεια, ανάμεσα στο...

Η νομιμοποίηση της διεκδίκησης των Γλυπτών

Με αφορμή τα Γλυπτά του Παρθενώνα, η αμετροεπής συμπεριφορά του ινδικής καταγωγής Βρετανού πρωθυπουργού...

Καταφύγια – 1

Τελευταία και με αφορμή τις «αναταράξεις» στην ευρύτερη περιοχή μας (Ουκρανία, Γάζα), γίνεται πολύς...

Οι μεγάλες ανατροπές της επιστολικής ψήφου

Εισαγωγικό σχόλιο πριν υπεισέλθω στο κυρίως θέμα: πανηγυρίσαμε -και δικαίως- που ο βασιλεύς Κάρολος...

Κιμ Γιονγκ Cool-ης

Πολλά έχει κάνει για την πατρίδα (και περίπου τρεις ντουζίνες ακίνητα, τα οποία υποθέτουμε...

Εξυπηρετώντας τις ανάγκες της Τουρκίας

Ο Ερντογάν, όταν είδε τα αμερικανικής κατασκευής F-16 να βομβαρδίζουν το τουρκικό Κοινοβούλιο και...

Ορθά πορεύεται ο Φλωρίδης

Σε ανύποπτο χρόνο έχω αναφερθεί στην ουσιαστική ατιμωρησία των πλημμελημάτων, στην ονομαστική μόνο αξία...

Χαμένη στην μετάφραση η Ελλάς

Έκπληκτος από τα θέματα που κυριαρχούν στην πολιτική ατζέντα της πατρίδας μας έμεινε ένας...

Ωσαννά…

«Η κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη -και ο ίδιος προσωπικά- εργάζεται συστηματικά και μεθοδικά τεσσεράμισι...

«Μαχαιρώνουμε λευκούς»

Πριν από λίγες εβδομάδες σε ένα μικρό γαλλικό χωριό 500 κατοίκων μία ομάδα αγνώστων...

Με τον Ταγίπ… και όπου βγει!

Η ιστορία με τα δημοσιεύματα που είδαμε σε διάφορα έντυπα και ιστοσελίδες, τα οποία...

ΣΧΟΛΙΑ

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Youtuber μάς κάνει ρεζίλι διεθνώς για την Ομόνοια: «Ο χειρότερος ναρκοδρόμος που έχω περπατήσει»

Έχοντας περάσει πολλά χρόνια στη φυλακή, έχοντας περπατήσει στις...

Δεύτερο στεφάνι για τον Γιώργο Τζαβέλλα

O Γιώργος Τζαβέλλας και η Βίκυ Κάβουρα είναι ζευγάρι...

Συνελήφθη ο σύντροφος της 43χρονης Γεωργίας που βρέθηκε δολοφονημένη στη Σαλαμίνα

«Τσάκωσαν» στο Κερατσίνι τον 71χρονο - Είχε μαζί του το όπλο με το οποίο φέρεται ότι πυροβόλησε την 43χρονη μητέρα

Οργή στην Νέα Αριστερά για τη συντομογραφία που γεννά «εφιάλτες»

Οργή επικράτησε στη Νέα Αριστερά όταν το κόμμα αναφέρθηκε...

H Brigitte Nielsen περπάτησε στην πασαρέλα του Balenciaga κάνοντας 8άρια

O οίκος Balenciaga, παρόλο που για αρκετό κόσμο εκεί...

Όλγα Κιουρτσάκη-Φώτης Λιόσης: Ποζάρουν με ασορτί ροζ πουλόβερ και την κόρη τους

Η κόρη της Άντζελας Δημητρίου, Όλγα Κιουρτσάκη, θα περάσει...

Εκτέλεσε την 43χρονη Γεωργία με ύπουλο τρόπο – Ανθρωποκυνηγητό για τον σύντροφό της στη Σαλαμίνα

Η 43χρονη μητέρα ενός παιδιού προσπάθησε να προστατευθεί όμως ο δράστης την εντόπισε και την εκτέλεσε πίσω από την πόρτα του σπιτιού της

NEWSROOM