Ο αιώνιος Τσιφόρος το είχε ζωγραφίσει…

Must Read

Δεν είμαι εγώ αυτός που θα μιλήσει για την αξία και τη διαχρονικότητα του μεγάλου μας Νίκου Τσιφόρου. Το έχει κάνει θαυμάσια ο ίδιος μέσα από το έργο του.

Ο φίλος μου Γ.Χ., από τη Θεσσαλονίκη, σχολιάζοντας τους καθημερινούς δήθεν καβγάδες μεταξύ των πολιτικών αντίθετων κομμάτων, με παρέπεμψε στους Καρασπανάκια και Χατζηφράγκο, δύο απατεώνες χαρτοκλέφτες που έκαναν ότι μεταξύ τους δεν χωνεύονταν, αλλά ήταν συνεταιράκια και μάδαγαν τα κορόιδα. Πάντα ταύτα, στο διήγημα «Ραψωδία σε πράσινο», από το βιβλίο-έπος «Τα παιδιά της πιάτσας».

Αυτά θυμήθηκα μετά τις δηλώσεις της κυρίας Θεανώς Φωτίου (θυμόσαστε, η κυρία των γεμιστών…), η οποία, μισητή… αντίπαλος του κ. Μητσοτάκη, υποστήριξε ότι ο πρωθυπουργός μας στο θέμα των υποκλοπών έπεσε θύμα των συμφερόντων των… μεγαλοεπιχειρηματιών. Βέβαια, μετά τη γιούχα που επακολούθησε, η κυρία Θεανώ μάς κατηγόρησε (και αυτή…) ότι είμαστε βλάκες, διότι παρανοήσαμε τις δηλώσεις της.

Δυστυχώς, οι Καρασπανάκιες και οι Χατζηφράγκοι αυξάνονται και πληθύνονται στις μέρες μας, κι ας λένε ότι δεν τους καταλαβαίνουμε. Εγώ, πάντως, τους ψυλλιάζομαι. Εκλογές έρχονται και θέλουν να εκμεταλλευτούν τη μετεγγραφική περίοδο του Ιανουαρίου… Α! Τα βρήκαν Μητσοτάκης – Μαρινάκης

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Βαρύ πένθος για την Βίκυ Καγιά: Πέθανε ο πατέρας της

Ιδιαίτερα βαρύ είναι το πένθος που βιώνει η Βίκυ Καγιά τις τελευταίες ώρες καθώς έφυγε από την ζωή ο...

More Articles Like This