Εκείνο το πονεμένο βλέμμα…

Must Read

Τι να σας πω, κυρίες μου και κύριοι κι’ αφράτες δεσποινίδες, που λέει και ο Καραγκιόζης.
Εκείνο που με συγκλόνισε τις ημέρες των εορτασμών του Πολυτεχνείου δεν ήταν ούτε η ματωμένη σημαία ούτε τα πιτσιρίκια που τα πήγαιναν σαν άβουλα κοπάδια να προσκυνήσουν την κεφάλα του Σβορώνου, θέλουνε δεν θέλουνε (εδώ δεν έχουμε εξαναγκασμό, παρά μόνο στον εκκλησιασμό…), ή τα σουβλάκια εκείνου του σουβλατζή, του τρίτου όπως μπαίνουμε αριστερά.

Εκείνο που με διέλυσε ήταν το πονεμένο και απλανές βλέμμα της κυρίας Προέδρου της Δημοκρατίας. Αυτό το γεμάτο από ένα πελώριο «γιατί» βλέμμα! Εκείνη τη στιγμή σίγουρα θα περνούσαν μπρος από τα μάτια της η «Ηλένια» με τις στρατιές των νεκρών.

Ακόμα, θα έκανε περαντζάδα η κυρία Δαμανάκη, που εγκατάλειψε τους αγώνες και τις αηδίες και ματσώνεται χοντρά στην αυλή του πρίγκιπα Αλβέρτου του Μονακό, κάνοντας τον δραγάτη στα ψάρια του. Θα περνούσε σαν κινηματογραφική ταινία οι ρηγάδες και οι ρήγισσες της νιότης της, ώσπου την προσγείωσε η πρόγκα. Κρίμα. Κι’ ούτε που πρόλαβε να παίξει με το κινητό της. Οπως τότε στην παρέλαση…

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου εξήγησε γιατί δε θέλει τον Γιάννη Πλούταρχο καλεσμένο στην εκπομπή του

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου, αναφέρθηκε κατά τη διάρκεια της ραδιοφωνικής του εκπομπής στον Γιάννη Πλούταρχο, λέγοντας συγκεκριμένα πως ο τραγουδιστής...

More Articles Like This