Λιάγκειες προτροπές τζογαρίσματος

Must Read

Η παρακμή θέλει τα σύμβολά της. Και τα σύμβολά της πρέπει να έχουν εκπομπή στην τηλεόραση

  • Από τον Παναγιώτη Λιάκο

Xθες, ο Γιώργος Λιάγκας -για μια ακόμη φορά- προανήγγειλε αποκαλύψεις για την «Κιβωτό του Κόσμου», ξεκινώντας με το σεξουαλικό ζήτημα: «Θέλω να προαναγγείλω κάτι που θα δούμε και θα ακούσουμε όλοι στο επόμενο μέρος, μετά τις διαφημίσεις: πρώτον, υπάρχει καταγγελία ότι μεγαλοστέλεχος της “Κιβωτού του Κόσμου” σύχναζε, τον είχανε δει να συχνάζει σε στέκια αγοραίου έρωτος – εκεί που πας να πληρώσεις για να βρεις τη χαμένη σου σεξουαλικότητα, δεν ξέρω τι, και με ενήλικους και με ανήλικους».

Έπειτα, το κατηγορητήριο του άσπιλου πρώην πολιτευτή του ΠΑΣΟΚ Γιώργου Λιάγκα διευρύνθηκε με τη μομφή του τζόγου: «Δεύτερον, υπάρχει άλλη καταγγελία για στέλεχος της “Κιβωτού του Κόσμου” ότι ήταν εθισμένος στον τζόγο. Θα μου πείτε: Εχει ποινική διάσταση; Όχι. Όμως, όλα συμπληρώνουν ένα παζλ συμπεριφορών και αιτιολογούν, αν τα σκεφτούμε όλοι, πάρα πολλά πράγματα και λογικές για το πώς μπορεί να φτάσει ένας άνθρωπος να κάνει ή να δέχεται κάποιες συγκεκριμένες πράξεις».

Και μόλις άπαντες είχαμε πειστεί για την άθλια ροπή στελέχους της «Κιβωτού του Κόσμου» στον τζόγο, ο Λιάγκας, το αμέσως επόμενο δευτερόλεπτο, μας παρότρυνε να τζογάρουμε στην εκπομπή του για να ΤΣΕΠΩΣΟΥΜΕ δέκα χιλιάρικα: «Σε τρεις μέρες από σήμερα, εμείς έχουμε χαρά, έχουμε πάρτι, γιατί δίνουμε τα δέκα χιλιάρικα. Το μεγαλύτερο ποσό! Το δίνουμε έναν μήνα πριν από τα Χριστούγεννα, να το τσεπώσετε, να το βάλετε στην τράπεζά σας. Δευτέρα το πρωί θα είναι στην τράπεζά σας. Δέκα χιλιάρικα για να κάνετε τις πιο ευτυχισμένες, τις πιο χαρούμενες, τις πιο πλούσιες γιορτές της ζωής σας. Πάρτε λοιπόν πολλές φορές το 14614, στείλτε πολλά μηνύματα για να κερδίσετε τα δέκα χιλιάρικα την Παρασκευή. Εντείνετε προσπάθεια!»

Αλήθεια, ο Γιώργος Λιάγκας είναι δημοσιογράφος; Η ΕΣΗΕΑ επιτρέπει σε δημοσιογράφους να παροτρύνουν τους τηλεθεατές στον τζόγο, και μάλιστα να πληρώσουν πολλές συμμετοχές, για να ΤΣΕΠΩΣΟΥΝ μετρητά;

Η εικόνα του συγκεκριμένου παρουσιαστή, η αισθητική της εκπομπής του, η στριγκή φωνή του και το συγκείμενο της θεματολογίας του συνοψίζουν την κακογουστιά, τη φτήνια και την παρακμή των πάλαι ποτέ κραταιών ΜΜΕ και συνολικά της χώρας.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αίσχος! Ομιλητής στο Φόρουμ των Δελφών πρώην υπουργός του ψευδοκράτους!

Αδιανόητο αίσχος στο Οικονομικό Φόρουμ των Δελφών όπου κάλεσαν για ομιλητή τον Οζντίλ Ναμί, πρώην υπουργό του ψευδοκράτους, με...

More Articles Like This