Όχι «ένστολοι», κ. πρωθυπουργέ

Must Read

Στο μήνυμά του για την εορτή των Ενόπλων Δυνάμεων ο πρωθυπουργός μίλησε για «γιορτή των ενστόλων». Μέγα το ολίσθημα και εντελώς αδόκιμος ο όρος.

Οι αξιωματικοί, οι υπαξιωματικοί και οι οπλίτες των Ενόπλων μας Δυνάμεων δεν είναι απλώς «ένστολοι», κ. πρωθυπουργέ ή όποιος σας έγραψε το μήνυμα. Ενστολος μπορεί να ήταν ο αλησμόνητος Κώστας Χατζηχρήστος στο «Κύριο πτέραρχο».

Τα στελέχη και γενικώς το δυναμικό των Ενόπλων Δυνάμεων δεν προσφωνούνται αναλόγως της ενδυμασίας τους, αλλά με την ιδιότητά τους. Οπως εσείς δεν είστε ο «κοστουμάτος» αλλά ο «κ. πρωθυπουργός». Για τραβήξτε λίγο τ’ αυτιά των κειμενογράφων σας, οι οποίοι φαίνεται ότι δεν έχουν και ιδιαίτερη συμπάθεια προς τους «ενστόλους»

Και κάτι ακόμη, κ. πρωθυπουργέ. Γιατί δεν φωταγωγήθηκε φέτος το κτίριο της Βουλής για να τιμήσει τις Ενοπλες Δυνάμεις της χώρας;

Δύο εξηγήσεις μπορώ να δώσω. Ή ότι σκιαχθήκατε, δυστυχώς ως συνήθως, από τις κραυγές των… προοδευτικών ή ότι είχαν καεί οι λάμπες από τη φωταγώγηση προς τιμήν των ΛΟΑΤΚΙ. Ο,τι και να συνέβη από τα δύο, δεν αποτελεί τιμή για την κυβέρνησή σας.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Κρήτη: Στη φυλακή ο 45χρονος που κατηγορείται για ανθρωποκτονία σε βάρος του 65χρονου καρκινοπαθούς

Περισσότερες από οκτώ ώρες κράτησε η ανάκριση του 45χρονου Κρητικού που κατηγορείται για τον θάνατο του 65χρονου Γερμανού Κλάους...

More Articles Like This