Οι πράξεις των ελίτ

Το σχέδιο καθολικής φτωχοποίησης υλοποιείται με θαυμαστή συνέπεια από την κυβέρνηση Μητσοτάκη

Must Read

Σύμφωνα με βίντεο που δημοσίευσε το 2016 το παγκόσμιο οικονομικό φόρουμ, μέχρι το 2030 οι άνθρωποι δεν θα κατέχουν περιουσιακά στοιχεία και θα είναι ευτυχισμένοι επειδή θα ζουν με επιδόματα σε μικρά διαμερίσματα στις πόλεις (precarized society). Πριν από λίγες ημέρες ο πρόεδρος του ίδιου οργανισμού Klaus Schwab δήλωσε μέσω twitter ότι η γενικευμένη προλεταριοποίηση θα επιτευχθεί επειδή οι παγκόσμιοι οργανισμοί ελέγχουν την παιδεία σε όλη την υφήλιο. Ο στόχος τους είναι η ανθρωπότητα να καταναλώνει όσο το δυνατόν λιγότερη ενέργεια για να περιοριστούν οι εκπομπές των αερίων του θερμοκηπίου, ώστε, όπως ισχυρίζονται, η επιδίωξη είναι να αναστραφεί η διαδικασία της κλιματικής αλλαγής. Το προπαγανδιστικό βίντεο, όμως, δεν προσδιόριζε εάν σε αυτούς που θα χάσουν τα πάντα θα περιλαμβάνονται και η παγκόσμια οικονομική ελίτ που ελέγχει περισσότερο από το 90% του παγκόσμιου πλούτου. Τα πραγματικά όμως κίνητρα των ελίτ πίσω από την επιβολή του νεοκομμουνισμού είναι ο απόλυτος έλεγχος του πλούτου, συμπεριλαμβανομένου και του 10% που δεν ελέγχουν.

Όπως φαίνεται εκ του αποτελέσματος, η επίτευξη της καθολικής φτωχοποίησης, μεταξύ άλλων, περιλαμβάνει την καταστροφή της οικονομίας, την κατάργηση της εργασίας, την εξαΰλωση της μεσαίας τάξης και συνεπώς τη συνεπακόλουθη μείωση του πληθυσμού μόνο στον δυτικό κόσμο, επειδή στα υπόλοιπα μέρη του πλανήτη οι άνθρωποι αναπαράγονται επαρκώς. Το νέο πολιτικό και κοινωνικό σχήμα άρχισε να υλοποιείται μέσω του τεχνοκρατικού ψευδοεπιστημονικού επιχειρήματος της «πανδημίας» τον Ιανουάριο του 2020.

Η παγκόσμια οικονομική καταστροφή λόγω των περιορισμών είναι ανυπολόγιστη, ενώ μεγάλο μέρος του παραγόμενου πλούτου και των οικονομικών δραστηριοτήτων πέρασε από τους ιδιώτες και τη μεσαία τάξη στις πολυεθνικές που ελέγχονται από τις ελίτ. Οσον αφορά την Ελλάδα, το σχέδιο της μεγάλης επανεκκίνησης και συνεπώς της καθολικής φτωχοποίησης υλοποιείται με θαυμαστή συνέπεια από την κυβέρνηση Μητσοτάκη, η οποία έχει μετατρέψει τη χώρα σε εργαστήριο του νεοφιλελευθερισμού.

Εδώ, κατά τη διάρκεια της πανδημίας, όχι μόνο η ενέργεια, οι μεταφορές, οι συγκοινωνίες, οι τράπεζες, τα δάνεια, η ιδιωτική και δημόσια περιουσία έχουν περάσει στα χέρια των πολυεθνικών, αλλά ακόμα και άλλες μη κρατικές δραστηριότητες, όπως τα τρόφιμα και οι ασφάλειες, έχουν αφαιρεθεί από τους ιδιώτες και έχουν μεταβιβαστεί σε πολυεθνικές εταιρίες στις οποίες υψηλά αμειβόμενα στελέχη είναι οι γιοι και οι θυγατέρες των πολιτικών. Το αποτέλεσμα της διαχείρισης της κυβέρνησης της Ν.Δ. καθώς και των προηγούμενων κυβερνήσεων πριν από αυτήν είναι η μείωση του πληθυσμού και η μεταφορά πλούτου στις πολυεθνικές και τις ελίτ ισοδύναμου με 60 δισεκατομμύρια ευρώ. Αν επιχειρήσουμε να αναλύσουμε και να κατηγοριοποιήσουμε την ιδεολογική ταυτότητα και τις πολιτικές και οικονομικές επιδιώξεις των κυβερνήσεων μετά το 1995 θα διαπιστώναμε αφενός την κατάργηση της πολιτικής αρχής του έθνους-κράτους και την αντικατάστασής της από ένα γερμανικό σύστημα διοίκησης και ελέγχου μέσω της Ευρωπαϊκής Ενωσης. Οσον αφορά την οικονομία, η καταστροφή ήλθε μέσω της αντικατάστασης του παραγωγικού καπιταλισμού (εργοστάσια) από τον άυλο παρασιτικό καπιταλισμό των χρηματιστηρίων, ο οποίος καταργεί την εργασία και μεταφέρει τον πλούτο σε ελάχιστες οικογένειες.

Την καταστροφική πολιτική ορθότητα που αρχικά επέβαλε η κυβέρνηση Σημίτη στην Ελλάδα προσπάθησε να ανατρέψει ο Κώστας Καραμανλής επιχειρώντας να ανακτήσει μέρος της εθνικής κυριαρχίας στο Βουκουρέστι και επίσης μέσω του αγωγού Μπουργκάς – Αλεξανδρούπολη. Την ποιοτική, όμως, μεταβολή στην καταστροφική πορεία την έφερε η κυβέρνηση Μητσοτάκη. Εκτός του ότι είναι αυτή που μεταβίβασε την κρατική εξουσία στις ΜΚΟ μετατρέποντας τη χώρα σε χώρο, δοθέντος ότι οι φόροι των πολιτών χρηματοδοτούν ΜΚΟ και οργανώσεις που απονευρώνουν την κοινωνία, επιπλέον προωθεί το κατάλληλο νομοθετικό πλαίσιο ώστε να περάσουν στα χέρια των πολυεθνικών ακόμα και τα μικρά καταστήματα μέχρι να μην υπάρξει Έλληνας ιδιοκτήτης στην Ελλάδα.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Έκθεση-κόλαφος για τα Τέμπη: Εύφλεκτη ουσία στην εμπορική αμαξοστοιχία προκάλεσε την έκρηξη – Εξαφάνισαν τα στοιχεία

«Κόλαφο» για τις αρχές αποτελεί η έκθεση του αντιστράτηγου ε.α. και πρώην υπαρχηγού της Πυροσβεστικής Ανδριανού Γκουρμπάτση για το...

More Articles Like This