Νομοθετική ρύθμιση…

Must Read

Διαβάζω σε πρωτοσέλιδο καθημερινής εφημερίδος: «Νομοθετική ρύθμιση: Εκτός εκλογών ο Κασιδιάρης». Να με συγχωρεί η καλή εφημερίδα, αλλά αυτό δεν είναι «ρύθμιση». Μάλλον για… απορύθμιση μου μοιάζει. Διότι, όταν ψάχνεις μεθόδους για να αποκλείσεις κάποιον από το να διεκδικήσει τη λαϊκή αποδοχή ή τη λαϊκή χλεύη, δεν είναι ρύθμιση, αλλά μεθόδευση.

Αφήστε τον, ρε, να κατέβει και να τον καταψηφίσει ο λαός και να ρεζιλευτεί. Αλλά μάλλον κάτι άλλο φοβάστε. Από το 1974 ακούμε συνέχεια ότι η δημοκρατία μας είναι «θωρακισμένη Μερσεντές», που έλεγε και ο μακαρίτης ο Δάκης. Δεν το πολυβλέπουμε, όμως.

Τη μία, η δημοκρατία μας τρέμει τον νεκρό βασιλιά Κωνσταντίνο και επινοεί κάθε είδους καραγκιοζιλίκια για να αποφύγει την ξεφτίλα, την οποία τελικώς τη λούστηκε.

Την άλλη, φοβάται τον ολοζώντανο Κασιδιάρη και ψάχνει να βρει -ή μάλλον να σκαρώσει- νομικά τερτίπια για να τον αποκλείσει από τις εκλογές.

Εμείς από εδώ θα απευθυνθούμε στον Ηλία Κασιδιάρη και θα του προτείνουμε να αλλάξει λίγο το όνομα του κόμματός του. Να το κάνει Κομμουνιστές Ελληνες. έτσι, ίσως ξεγελάσει και τον κ. Αλιβιζάτο. Εγώ, πάντως, βλέπω άλλο ένα φιάσκο της κυβερνήσεως Μητσοτάκη προ των πυλών. Ας πρόσεχε.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Έξαλλοι στο Μαξίμου με τον Άδωνι: «Θα φάμε ξύλο στο τέλος»!

Μπορεί ο Κυριάκος να μην μπορεί να κυβερνήσει χωρίς τον Άδωνι για διάφορους λόγους, οι οποίοι δεν είναι επί...

More Articles Like This