Το μήνυμα Τραμπ

Must Read

Πέντε θυγατέρες και έναν γιο είχε ο ναζιστής δρ Γκέμπελς, το δεξί χέρι του Χίτλερ. Τα σκότωσε και τα έξι παιδιά του, με συνεργάτη δολοφόνο τη σύζυγό του Μάγδα Γκέμπελς, με δηλητήριο, την 1η Μαΐου 1945, λίγο πριν οι Σοβιετικοί καταλάβουν πλήρως το Βερολίνο.
Κατόπιν, αυτός και η γυναίκα του αυτοκτόνησαν. Δεν ήθελε να ζήσει σε κοινωνία χωρίς ναζισμό.

  • Από τον
    δρα Απόστολο Κρητικόπουλο*

Γιατί, όμως, ανέφερα αυτή τη φριχτή στιγμή για τα καημένα τα παιδάκια, από το τέλος του Β΄ Παγκοσμίου Πολέμου; Επειδή την παραλλήλισα με τον θάνατο του Αμπού Μπακρ αλ Μπαγκντάντι, του επικεφαλής του ISIS, ο οποίος αυτοκτόνησε το Σάββατο πυροδοτώντας εκρηκτικό μηχανισμό που φορούσε ως γιλέκο και κρατώντας αγκαλιά τρία από τα παιδιά του, τα οποία σκότωσε μαζί του.

Την παραπάνω ανακοίνωση για τον θάνατο του αρχιφονιά και αρχιτρομοκράτη Αλ Μπαγκντάντι, ο οποίος είχε διατάξει επιθέσεις και αποκεφαλισμούς χιλιάδων χριστιανών όσο ήταν επικεφαλής του ISIS, την έκανε με ιδιαίτερη υπερηφάνεια και μεγαλοπρέπεια ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ. Συγκεκριμένα, ξεφτίλισε ολοκληρωτικά τον ισλαμιστή Αλ Μπαγκντάντι, αφού δήλωσε πως οι Αμερικανοί στρατιώτες τον κυνήγησαν σε ένα λαγούμι/στοά. Κατά τη δίωξη, αυτός έκλαιγε και ούρλιαζε φοβισμένος «σαν σκυλί», ενώ είχε αγκαλιά για δική του προστασία τα τρία του παιδιά.

Οταν κατάλαβε πως η σύλληψή του ήταν αναπόφευκτη, πήρε την τραγική απόφαση -η οποία δείχνει πολλά για τον νοσηρά αδυσώπητο χαρακτήρα του- να ανατινάξει τα τέκνα του μαζί με αυτόν.

Ο Τραμπ, με την παραπάνω αναλυτική ανακοίνωση και άκρως μηδενιστική για τον νεκρό εχθρό του, έδωσε το στίγμα της πολιτικής που πρέπει να ακολουθείται για τους τρομοκράτες: καμία λύπηση, κανένας συμβιβασμός – η εξόντωσή τους είναι ο μοναδικός τρόπος αντιμετώπισής τους. Κάθε τρομοκράτης πλέον στον κόσμο γνωρίζει ότι, αν βάλεις κατά της Δύσης, που εκπροσωπεί ως υπερδύναμη η Αμερική, θα σε ανακαλύψουν αργά ή γρήγορα και ο οδυνηρός θάνατός σου θα είναι η κατάληξη.

Κανένας οίκτος για καθάρματα που αποκεφαλίζουν εν ψυχρώ χριστιανούς αδελφούς μας, καμία λύπηση προς ακραίους θρησκευτικούς ανατολίτες ηγέτες οι οποίοι επιθυμούν παγκόσμια επικυριαρχία της θρησκείας τους και αφανισμό της Δύσης. Μιας Δύσης που ο Τραμπ, μαζί με άλλους συντηρητικούς ηγέτες, όπως ο Σαλβίνι, μας θυμίζει πολύ συχνά ότι έχει τρεις πυλώνες: την αρχαία Ελλάδα, τη Ρώμη και τον χριστιανισμό.

*Διδάκτωρ Πληροφορικής (twitter: @kritikopoulos)

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Μαμαλάκης για Βέφα Αλεξιάδου: «Έχει περάσει τα 80, τι θα προσφέρει στην πολιτική;» – «Τα έχω 400!» απαντάει η μαγείρισσα

«Λυπάμαι» δήλωσε ο Ηλίας Μαμαλάκης σε σχόλιό του για την είδηση ότι η γνωστή τηλεμαγείρισσα Βέφα Αλεξιάδου κατεβαίνει υποψήφια...

More Articles Like This