Πόλεμος στη βαρβαρότητα

Η χώρα έχει αλωθεί από την ασχήμια που έχουν εντός τους διάφοροι μπαμπουίνοι και την αποτυπώνουν με σπρέι στους τοίχους, σε αρχαιότητες, σε προτομές και αγάλματα…

Must Read

Οι φωτογραφίες που βλέπετε είναι τραβηγμένες στο Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο και τις ανάρτησε στον λογαριασμό του στο facebook ο ιστορικός τέχνης και επιμελητής εκθέσεων Μεγακλής Ρογκάκος. Για την κατάντια αυτή και για το σύνολο της χρωματικής κοπριάς που ρίχνουν ανθρωπόμορφοι μπαμπουίνοι σε μνημεία, σε δημόσια κτίρια, κατοικίες και σε όλες τις διαθέσιμες επιφάνειες στη χώρα υπεύθυνοι είναι εκείνοι που παρέχουν τη νομοθετική, πολιτική και επικοινωνιακή κάλυψη. Ητοι, ο πρωθυπουργός, ο υπουργός Δικαιοσύνης, ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, οι αδιάφοροι δήμαρχοι και περιφερειάρχες και οι πρυτανικές Αρχές των πανεπιστημίων, τα οποία κατάντησαν τσαντίρια, χωματερές.

Αν οι παραπάνω ενδιαφέρονταν για τον δημόσιο χώρο, τις αρχαιότητες και την εικόνα που βλέπουν οι πολίτες όταν εξέρχονται των οικιών τους, θα υποχρέωναν τους μπαμπουίνους με τα σπρέι να πληρώσουν αποζημιώσεις για όσα καταστρέφουν και λερώνουν.

Επίσης, αν υπάρξει ποτέ υπουργείο Παιδείας της προκοπής, πρέπει να υποβάλει μηνύσεις και αγωγές αποζημιώσεως στις πρυτανικές Αρχές των πανεπιστημίων που δεν αποβάλουν όσους φοιτητές ασχημονούν, καταστρέφοντας την περιουσία των Ελλήνων.

Εν κατακλείδι, όσο μουτζούρες βλέπουμε στις πόλεις μας τόσο μαύρο (δαγκωτό) πρέπει να ρίξουμε στις κάλπες.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Έκτακτο δελτίο επικίνδυνων καιρικών φαινομένων εξέδωσε η ΕΜΥ – Επηρεάζονται ανατολική Θεσσαλία και βόρεια Εύβοια

Το «καμπανάκι» χτυπάει η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ) σχετικά με την κακοκαιρία που είναι προ των πυλών και αναμένεται...

More Articles Like This