Ο σταυρός ενοχλεί

Must Read

Δεν περίμενα ότι μερικές φάπες στον αρχηγό θα επηρέαζαν όλο το κόμμα. Αναφέρομαι στο ΜέΡΑ25 (τι όνομα κι αυτό!).

Διάβασα την ανακοίνωση του κόμματος, σύμφωνα με την οποία η νέα φανέλα της Εθνικής ποδοσφαίρου (παρεμπιπτόντως, γούρικη) θυμίζει… αγκυλωτό σταυρό, τάγματα εφόδου, SS και γενικώς πλάκωσε ο Χίτλερ και οι Γερμανοί ξανάρχονται.

Ακόμα κατηγορείται ο πρόεδρος της ΕΠΟ Μπαλτάκος ότι επιχειρεί μαζί με την κυβέρνηση να «κανονικοποιήσει (σ.σ.: άλα της και καινούργιες λέξεις…) τους ναζί στην κοινωνία».

Δεν νομίζω ότι τα παιδιά του «Αγάπη μου, έκλεισα τις τράπεζες» δεν ξέρουν τι λένε. Ξέρουν. Το λένε, όμως, με τρόπο στην ανακοίνωσή τους, ότι δηλαδή η φανέλα έχει «έναν τεράστιο σταυρό». Αυτό πειράζει τους μεραεικοσιπεντιανούς. Ο σταυρός και όχι οι φανταστικές αγκυλωτές απολήξεις.

Αγκυλωτικό είναι μάλλον το μυαλό τους, που ύστερα από περίπου 80 χρόνια βλέπουν ακόμη φαντάσματα. Πάντως, εμείς βλέπουμε στη φανέλα ένα τεράστιο σύμβολο της Ορθοδοξίας μας, το οποίο ελπίζουμε να βοηθήσει της Εθνική μας να πετύχει τον στόχο της, που είναι η πρόκριση στο προσεχές Παγκόσμιο Κύπελλο.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Τις φθηνότερες διακοπές στην Ευρώπη προσφέρει η Κάλυμνος, σύμφωνα με την Ένωση Καταναλωτών της Βρετανίας

Αποθεώνει την Κάλυμνο οργανισμός των καταναλωτών της Βρετανίας, που έπειτα από έρευνα διαπίστωσε ότι διαθέτει τα πιο φθηνά πακέτα...

More Articles Like This