Ούτε τάζοντας λαμπάδα με τον κ. Κουτσούμπα

Must Read

Ο κ. Θεοδωρικάκος πριν καταλήξει στην αγκαλιά της Ν.Δ. του κ. Μητσοτάκη, από την ηλικία των 20 ετών έχει διαδράμει μια λαμπρά πολιτική πορεία ξεκινώντας από την ΚΝΕ, κάνοντας στάση στον ΣΥΡΙΖΑ, περνώντας από το ΠΑΣΟΚ και στο τέλος βρήκε απάγκιο λιμάνι στη φιλόξενη Ν.Δ. του κ. Μητσοτάκη.

Έπειτα από αυτήν την πορεία των περίπου 30 ετών κόντρα και πετροβολώντας την Αστυνομία, είναι ποτέ δυνατόν να συμπαθήσει ξαφνικά τους «φοβικούς» αστυνομικούς μας ο κ. υπουργός; Ποτέ. Ετσι, σε κάθε περιστατικό που εμπλέκονται αστυνομικοί διατάζει ΕΔΕ εις βάρος τους, καλού κακού. Θυμηθείτε και το επεισόδιο στο Πέραμα. Απλά πράματα.

Και κάτι ακόμα. Στην περίφημη ανακοίνωση που εξέδωσε το υπουργείο ΠΡΟΠΟ και μας έπεισε ότι κακώς πέρασε από εκεί το περιπολικό, αναφέρει «…έκανε χρήση του υπηρεσιακού του οπλισμού ρίχνοντας στον αέρα…». Οχι, κύριοι. Τα όπλα δεν «ρίχνουν», αλλά είτε πυροβολούν είτε βάλλουν ή σκοπεύουν. Να μας έλεγαν ότι οι αστυνομικοί έριξαν καμιά φάπα στους μπαχαλάκηδες, μάλιστα.

Αλλά αυτό δεν πρόκειται να το δούμε, σύντροφοι, που μακάρι να κάνουμε τάμα μία λαμπάδα με το αγαλματάκι του σ. Κουτσούμπα επάνω.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Δύσκολες ώρες για τον «σκληρό» Μπρους Γουίλις – Η Ντέμι Μουρ προετοιμάζεται για το τελευταίο αντίο

Σαν «βόμβα» έσκασε η είδηση στα διεθνή ΜΜΕ ότι η Ντέμι Μουρ προετοιμάζεται για το τελευταίο αντίο στον πρώην...

More Articles Like This