20/5/2022

Ούτε σπιθαμή χώρου στους μηδενιστές

Δημοσίευση:

Η εφεκτική στάση της νέας Αριστεράς, μετά την κατάρρευση όλων των σοσιαλιστικών παραδείσων, υπέρ της παράνομης μετανάστευσης έχει δύο βασικές αιτίες.

  • Από τον Φαήλο Μ. Κρανιδιώτη

Αφενός, ως ανιστόρητοι ιδεοληπτικοί, με μίσος κατά του συλλογικού υποκειμένου που καλείται Έθνος και της ταυτότητάς του, μετά την αποτυχία ενός αιώνα προπαγάνδας εναντίον του και εναντίον των βασικών πυλώνων του, δηλαδή της θρησκείας, της οικογένειας, του Στρατού, της διαχρονίας του, πιστεύουν πως τη νίκη θα την καταγάγουν με την αντικατάσταση του πληθυσμού. Αφού δεν μπορούν να αλλάξουν τις πεποιθήσεις της πλειονότητας, θα αντικαταστήσουν τους ανθρώπους με άλλους, που δεν αισθάνονται Έλληνες, που δεν έχουν κανέναν ιδιαίτερο δεσμό με τη χώρα και την Ιστορία της και, αν δεν περιφρονούν και μισούν την εθνική και θρησκευτική ταυτότητά μας, στην καλύτερη περίπτωση τους είναι αδιάφορη. Αφετέρου, επιδιώκουν σφόδρα να κολακεύσουν και εγκολπωθούν ό,τι περιθωριακό έως και αρρωστημένο έχει η κοινωνία, να εγκαθιδρύσουν μια δικτατορία του «δικαιωματισμού» των μειονοτήτων, σεξουαλικών, εθνικών, θρησκευτικών, κοινωνικών πάσης φύσεως, σε βάρος της πλειονότητας.

Το πιο μισητό πρόσωπο ή τουλάχιστον ύποπτο για τη νέα Αριστερά είναι Έλληνας στο φρόνημα, ετεροφυλόφιλος, με παραδοσιακή – φυσιολογική οικογένεια, με ισχυρή εθνική ταυτότητα και ατομικό και συλλογικό ένστικτο αυτοσυντήρησης. Παράνομοι αλλοδαποί, ανήκοντες στα ανύπαρκτα υπόλοιπα 60 φύλα, πέραν των 2 που ξέρει η φύση, κλεπτομανείς, πρεζάκηδες, ληστές, η ασώματος κεφαλή, η γυναίκα με τα γένια, οποιοσδήποτε και οτιδήποτε ξένο ή/και με απόκλιση, έως και αντικείμενο της ψυχιατρικής, είναι το αφάν γκατέ, αυτοί με τους οποίους παθαίνει σπασμούς ιδεολογικής ηδονής η νέα Αριστερά. Εάν δε κάποιος πληροί όλες τις προϋποθέσεις, είναι π.χ. τρανς ναρκομανής ληστής αλλοδαπός και μουσουλμάνος, αυτός θα ήταν ο τέλειος όχι απλά ιδανικός πολίτης αλλά και ηγέτης του μέλλοντος και δεν θα τον έβλεπα ασφαλή τον Τσίπρα στην καρέκλα του, αν σκάσει μύτη κάνας τέτοιος ή τέτοια.

Αυτή η αρρωστημένη προσπάθεια φασιστοειδούς ιδεολογικής και κοινωνικής επιβολής σε βάρος της πλειονότητας από μια ελάχιστη μειονότητα ιδεοληπτικών πηγαίνει χέρι χέρι με μια μονομπλόκ τραμπούκικη συμπεριφορά της νέας Αριστεράς και της επικοινωνιακής ομοχειρίας της σε ΜΜΕ, κοινωνικά δίκτυα και Βουλή. Με τον πλέον επίμονο και λυσσαλέο τρόπο, εκμεταλλευόμενοι την υπερεκπροσώπησή τους ειδικά στα ΜΜΕ, σε συμμαχία με δυσώδεις υπερεθνικές οργανώσεις και δίκτυα, όπως το σύστημα Σόρος, τις Μπίζνες Καλά Οργανωμένες των νεοταξίτικων και εν πολλοίς δουλεμπορικών και ανθελληνικών δικτύων, κατασυκοφαντούν κάθε ατομική ή συλλογική αντίδραση στους ολοκληρωτικούς και αντιλαϊκούς, αντεθνικούς σκοπούς τους. Η επίθεση της νέας Αριστεράς στην Ελλάδα και στην πλειονότητα των Ελλήνων έχει ως όπλα την ύβρη, το ψεύδος, τη συκοφαντία και την ωμή πολιτική βία, που ξεκινάει από τους τραμπουκισμούς στο διαδίκτυο, στα ΜΜΕ, στον δρόμο και φτάνει ως τη δολοφονία.

Η Αριστερά εξασκήθηκε σε αυτά καταρχάς εντός της, στις ανελέητες συγκρούσεις των φραξιών της και των υπό δυσμένεια στελεχών της -δείτε τη θλιβερή ιστορία της σφαγής των Ελλήνων Αναρχικών και Τροτσκιστών, του Γιαννούλη, του Κλάρα, του Ζαχαριάδη και τόσων άλλων από το ΚΚΕ. Αυτά τα ίδια όπλα και μεθόδους λεκτικής και φυσικής βίας η Αριστερά άλλωστε τα δίδαξε στα δύο μεγάλα ιδεολογικά εξαδέλφια της, από την ίδια ιδεολογική μήτρα, στον φασισμό και τον ναζισμό. Είπαμε, ο Ρουπακιάς στα νιάτα του ήταν κνίτης και είχε πάρει μέρος και σε συνέδριο της ΚΝΕ, μπορεί να σήκωνε τη γροθιά του δίπλα στους μπογιόπουλους και στα άλλα κουτσουμπάκια, που φτύνουν τους νεκρούς Πολωνούς στο Κατίν, πριν ξυρίσει το κεφάλι και τεντώσει τα δάχτυλα της γροθιάς. Στρατιωτικό βηματισμό πάντως δεν χρειάστηκε να αλλάξει, τον κάνουν ακόμη οι αριστεροί πριν πάνε να στουκάρουν στα λεωφορεία των ΜΑΤ.

Ποιος ευθύνεται για την κατάσταση αυτή, για την ιδιάζουσα θρασύτητα αυτής της ηττημένης μύγας που έκανε κώλο και θέλει να κοπρίσει τον κόσμο όλο;

Ποιος φταίει για την υπερεκπροσώπηση αυτής της πνευματικής ψώρας στους χώρους διαμόρφωσης του δημόσιου λόγου; Μα φυσικά ο αστικός κόσμος, η Δεξιά, το Κέντρο, ο χαζοχαρούμενος «μεσαίος χώρος» που χώνεται παντού, ειδικά μετά την περίοδο του Σημιταρά του Κουρδοφάγου, με την υποχωρητική στάση του, με την παραχώρηση πολιτικού και κοινωνικού εδάφους σε μηδενιστές και επίορκους, που συχνά πληρώνονται από τους Έλληνες για να ενεργούν εναντίον τους, εναντίον της ταυτότητάς μας, των εθνικών μας συμφερόντων, της κοινωνικής μας συνοχής και ασφάλειας, αλλά και εναντίον της κοινής λογικής. Το «σέβομαι την Αριστερά για τους αγώνες της αλλά…» είναι μια πατσαβούρα πάνω στην οποία θα έπρεπε να έχουμε σκουπίσει τα παπούτσια μας από καιρό.

Αυτή όμως η προσπάθεια μηδενιστικής άλωσης του κράτους και καταστροφής του Έθνους συνεπικουρείται από τη διαφθορά της πολιτικής και κοινωνικής ελίτ, από την έλλειψη ηθικού και συνεπούς παραδείγματος ηγεσίας, που επιτρέπει στη νέα Αριστερά να κάνει ανιστόρητους και παράλογους συμψηφισμούς, ώστε να κλονίσει την πίστη, ειδικά των νέων, στην εθνική ταυτότητα, στο κράτος, στο Έθνος και στους πυλώνες του.

Αυτό λοιπόν που απαιτείται είναι μια επανάσταση και εξυγίανση άνωθεν, παράδειγμα ηγεσίας, που είναι ο μόνος τρόπος ηγεσίας, και πολιτική όχι μόνο μηδενικής ανοχής στην αρρωστημένη καθημερινή επιθετικότητα της νέας Αριστεράς σε όλα τα επίπεδα αλλά ολομέτωπης επίθεσης, με συντριβή της ανομίας τους, εξοβελισμό των φορέων του μηδενισμού από το κράτος και την Παιδεία και ανακατάληψη όλου του πνευματικού και κοινωνικού χώρου που νέμονται οι παρακμιακοί τραμπούκοι που μισούν τη γη που πατάνε. Ούτε σπιθαμή στους μηδενιστές.

*Δικηγόρος – Πρόεδρος της ΝΕΑΣ ΔΕΞΙΑΣ

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Ακολουθήστε μας στο Youtube!

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

Ακολουθήστε μας στο Youtube!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Αναβοσβήνουν φωτάκια στο πιλοτήριο

Στην πολιτική είσαι μόνος σου. Και όσο πλησιάζουμε προς τις αποφάσεις ο πρωθυπουργός, σύμφωνα...

Βουλευτάδες πολυάσχολοι…

Αυτές τις ημέρες βρέθηκα σε κάποιες εκδηλώσεις στην ελληνική περιφέρεια, για την παρουσίαση του...

Τι Λωζάνη, τι Κοζάνη

Μεγάλο ενθουσιασμό σκόρπισε στα πλήθη η ομιλία του κ. Μητσοτάκη. Ρίγη συγκίνησης για την...

Γιατί χειροκροτούν αι ΗΠΑ

Το αμερικανικό Κογκρέσο είναι σαν νυχτερινό κέντρο, με τη διαφορά ότι ο «τραγουδιστής» πληρώνει...

Αναμνηστικό…

«Οι αναμνήσεις ξαναγυρίζουνε» τραγούδησε η Δούκισσα. «Μα θες δε θέλεις, θα μου αφήσεις τις...

Σκανδιναβική «ουδετερότης»

Τόση Ιστορία που παράγεται αυτές τις μέρες είναι ολίγον δύσκολο να την καταναλώσουμε! Χαρακτηρίστηκε...

Η λεηλασία συνεχίζεται

Η λεηλασία μετάλλων της χώρας συνεχίζεται. Όλοι ξέρουμε πως η πλειονότητα των κατ' επάγγελμα...

Το ποίημα του Κογκρέσου

Η Μούσα παρακολούθησε την ομιλία Μητσοτάκη, που χαρακτηρίστηκε «ιστορική» πριν καν εκφωνηθεί, και έψαχνε...

Σε λάθος μονοπάτι

Μια πρώτη παρατήρηση στον απόηχο των «επινικίων» για την εμφάνιση του Κυριάκου Μητσοτάκη στο...

Η ατμόσφαιρα ηλεκτρισμένη!

Πολιτικό ταμείο για την επίσκεψη του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στις Ηνωμένες Πολιτείες θα κάνουμε...

Φοβήθηκε να πει τη λέξη «Τουρκία»

Προτού ακόμη αρχίσουμε να τσακωνόμαστε για το αν η επίσκεψη του πρωθυπουργού στις ΗΠΑ...

Ανταλλάσσεται πατρίδα με γραβάτα

Δεν κοστίζει ακριβά η Ελλάδα. Μια γραβάτα ως αντίτιμο αρκείΑπό τον Παναγιώτη ΛιάκοΤον...

Ευχέρεια επικοινωνίας με δυσχέρεια στην ουσία

Οι συνομιλίες του πρωθυπουργού Κυρ. Μητσοτάκη στην Ουάσινγκτον επιβεβαιώνουν τον δυσάρεστο κανόνα -από την...

Εκτίθεται ο κ. Υπουργός

Έχει αντιληφθεί ο κ. Θεοδωρικάκος ότι με τα καμώματά του εξευτελίζει την Ελληνική Αστυνομία...

Γενοκτονία Ποντίων: Από την αναγνώριση στην καταξίωση

Όταν στις 24 Φεβρουαρίου 1994 η ελληνική Βουλή ψήφισε ομόφωνα υπέρ της αναγνώρισης της...

Η Γιαδικιάρογλου και ο Στόλτενμπεργκ

Τον επικό διάλογο από το «Ξύλο» του Σακελλάριου τον θυμάστε; «Εγώ πρόσεχα την Πολυχρονοπούλου,...

Σχολιαστε το αρθρο

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Έσκασε «βόμβα» από τον Τριανταφυλλόπουλο: Υπόθεση βιασμού με «συνταγή» Μπίκα…

Ανατριχιαστικά πολλές ομοιότητες με την καταγγελία της Γεωργίας Μπίκα...

Καταγγελία: Εγκληματική αισχροκέρδεια της Elpedison

H εταιρία μέσα σε μία εβδομάδα εξέδωσε (πάλι) λογαριασμό για την ίδια περίοδο, διπλασιάζοντας τη ρήτρα αναπροσαρμογής

Λιώνει στο κρεβάτι του ο Δάκης! Έφτασε να είναι 42 κιλά

«Ο Δάκης σήμερα ζυγίζει 42 κιλά και, δυστυχώς, έχει...

Νεκρός 38χρονος επιχειρηματίας μέσα στο κατάστημά του στους Αγίους Θεοδώρους

«Πάγωσε» η τοπική κοινωνία των Αγίων Θεοδώρων, μετά την...

Κατερίνα Βελλίδη: «Έσβησε» στα βουβά η «σιδηρά κυρία του Βορρά»

Η ζωή της Κατερίνας Βελλίδη παραπέμπει σε παραμύθι, σε...

Πέθανε ο Βαγγέλης Παπαθανασίου!

Νοσηλευόταν με κορωνοϊό σε νοσοκομείο του Παρισιού

Σοκ από τον ξαφνικό θάνατο 27χρονης Τρικαλινής στη Γερμανία

Τραγωδία δίχως τέλος αποτελούν οι ξαφνικοί θάνατοι νέων ανθρώπων,...

«Βάρα τη, βάρα τη»… Εικόνες-σοκ από τον ξυλοδαρμό ανήλικης στο σχολείο του 14χρονου Μάκη που αυτοκτόνησε

Ένα βίντεο-ντοκουμέντο παρουσίασε ο ΑΝΤ1, στο οποίο έχει καταγραφεί...

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ