Τελικός χωρίς τελικό!

Must Read

Αυτόν τον τελικό Κυπέλλου Ελλάδος στο ποδόσφαιρο τον βλέπω, τελικώς, να τον παίζουν στο… τάβλι. Περίεργα γεγονότα συνηγορούν στη μόλις διατυπωθείσα άποψη.

Συγκεκριμένα, η Αστυνομία -και όταν λέμε Αστυνομία εννοούμε την ηγεσία της- δεν αναλαμβάνει την ευθύνη ομαλής διεξαγωγής του διότι, ως γνωστόν, οι… φοβικοί κατά τον κ. Θεοδωρικάκο αστυνομικοί -και όταν λέμε «αστυνομικοί» δεν εννοούμε την ηγεσία της Αστυνομίας- δεν μπορούν να εγγυηθούν την ασφαλή διεξαγωγή του αγώνος, σύμφωνα με τη γνώμη της ηγεσίας τους.

Εγώ, όμως, άλλα πράγματα υποψιάζομαι. Σκέφτονται οι πολύ υψηλά ιστάμενοι – όχι κατ’ ανάγκη μόνο εκείνοι της Αστυνομίας, αλλά και πιο ψηλά: «Εκλογές έρχονται, θες να έχουμε τίποτα πλακώματα μεταξύ των θερμοκέφαλων οπαδών, και τώρα που είναι πρόσφατα τα Τέμπη να προστεθούν κι’ αυτά και, είμαστε που είμαστε όπως είμαστε, να έχουμε μεγαλύτερα μασκαραλίκια;» Διότι όλοι αυτοί οι θρασύδειλοι «φανατικοί οπαδοί» που δημιουργούν επεισόδια αντιμετωπίζονται μια χαρά, αρκεί να αφήσουν την Αστυνομία να ενεργήσει όπως ξέρει.

Αλλά είναι κι εκείνο το αναθεματισμένο το πολιτικό κόστος. Εκείνο πού το βάζεις; «Εκεί που ξέρεις» θα μου πείτε και θα ‘χετε και δίκιο.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Επίθεση έξω από Ιερό Ναό στην Ηλεία – Τον έριξε κάτω και τον λήστεψε

Ένα απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής στην Ηλεία όταν άγνωστος επιτέθηκε σε ηλικιωμένο που βρισκόταν έξω από...

More Articles Like This