Οι λιγότερο ακατάλληλοι

Must Read

Με αφορμή την υπόθεση Γεωργούλη, ο κ. Άδωνις, αφού του ανεγνώρισε το τεκμήριο της αθωότητας (σε κάποιους άλλους το αρνούνται…), προχώρησε, κατά την προσφιλή του τακτική, στις γνωστές συγκρίσεις («εσείς φωνάζατε για τον Λιγνάδη και τον Κολωνό κ.λπ.»).

Κατόπιν αυτού, πρέπει κατεπειγόντως να φωνάξουμε τον τρελό εφευρέτη Κύρο Γρανάζη (ήρωας της Ντίσνεϊ για τους αδαείς) και να του αναθέσουμε να εφεύρει Κλεφτόμετρο, Απατεωνόμετρο, Σκανδαλόμετρο και Βιασμόμετρο, ει δυνατόν όλα αυτά σε μία συσκευή, προκειμένου να καταλήξουμε ποιος είναι λιγότερο κλέφτης, περισσότερο απατεώνας, ολίγον από βιαστής και ποιος φουλ… σκανδαλιάρης.

Έτσι, θα πάμε στην κάλπη πλήρως ενήμεροι για τα προσόντα των υποψηφίων, τους οποίους θα κληθούμε να ψηφίσουμε. Δηλαδή θα πρέπει να επιλέξουμε όχι τους καλύτερους, αλλά τους λιγότερο κλέφτες, απατεώνες, βιαστές και… σκανδαλοποιούς.

Αν εσείς, φίλοι μου, είστε ευχαριστημένοι με αυτήν τη λογική, πάω πάσο. Εγώ όχι μόνον δεν συμφωνώ, αλλά θα πρότεινα σε όσους προβάλλουν τέτοια επιχειρήματα να εξοβελίζονται από τα κόμματα, καθόσον μπορεί να μην το καταλαβαίνουν (τα κόμματα), αλλά τα εκθέτουν. Αν δεν το καταλαβαίνουν, εύχομαι οι αρχηγοί τους να υποστούν σεξουαλική παρενόχληση 80% περισσότερη από αυτήν των αντιπάλων τους.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ατύχημα για τον Γιώργο Μαζωνάκη – Τι συνέβη

Ατύχημα είχε την Κυριακή του Πάσχα ο Γιώργος Μαζωνάκης. Ο ίδιος ανακοίνωσε την ατυχία του με φωτογραφίες που ανήρτησε...

More Articles Like This