Εκτός εκλογών και το ΚΚΕ!…

Must Read

Διαβάζω στη «δημοκρατία» ότι η Εθνική Δημιουργία των Κρανιδιώτη – Τζήμερου προσέφυγε κατά της συμμετοχής του ΚΚΕ στις εκλογές, διότι «αυτοπροσδιορίζεται ως ένα επαναστατικό κόμμα, το οποίο έχει ως στόχο την επιβολή δικτατορίας στη χώρα κ.λπ.».

Τώρα, συμπολίτες μου, κλείστε τα μάτια σας και αφήστε τον νου σας να ταξιδέψει στη ζώνη του λυκόφωτος και να δείτε τον κ. Μητσοτάκη με τους αρεοπαγίτες του να προελαύνουν και να διαγράφουν από τις προσεχείς εκλογές το ΚΚΕ.

Να σας πω τι θα ακολουθήσει; Θα ξυπνήσουν οι Φλωράκηδες, οι Μπελογιάννηδες, οι Βαφειάδηδες και τ’ άλλα παιδιά, και πού σε πονεί και πού σε σφάζει (το «σφάζει» στην κυριολεξία). Τότε ο Μητσοτάκης θα προτάξει τα στήθη του βάζοντας μπροστά τους παλιούς κνίτες (και έχει αρκετούς από δαύτους) για να αντιμετωπίσουν τον νέο «ΔΣΕ» και τη νέα ΟΠΛΑ.

Εκείνη τη στιγμή που ονειρεύεστε, το στεφάνι σας, πάντα απρόσεκτο, σούρνει μια καρέκλα δίπλα σας και σας… ξυπνά. Ηταν ένα κακό όνειρο, ίδιο με αυτό του Λογοθετίδη στο «Οι Γερμανοί ξανάρχονται». Μπα σε καλό σας, που θα τα βάλει ο κ. Μητσοτάκης με το ΚΚΕ, μ’ αυτό το αγλάισμα της δημοκρατίας.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Κάτω από δρακόντεια μέτρα ασφαλείας και με λιγότερο πιστούς ολοκληρώθηκε η τελετή Αφής του Αγίου Φωτός

Κάτω από δρακόντεια μέτρα ασφαλείας και με λιγότερους πιστούς από ότι συνήθως, ολοκληρώθηκε νωρίτερα στον Πανάγιο Τάφο, στα Ιεροσόλυμα...

More Articles Like This