Λίγη ντροπή πια…

Must Read

Δυστυχώς, μόνο η «δημοκρατία», η «Εστία», η «Ελεύθερη Ώρα», η αθλητική «ΩΡΑ» και η ΠΑΕ ΑΕΚ θυμήθηκαν τη μαύρη επέτειο της 29ης Μαΐου 1453. Ούτε οι «δεξιές» (με χίλια εισαγωγικά) εφημερίδες ούτε οι «κεντροδεξιές» ούτε οι «γιαλαντζί δεξιές» ούτε οι «ελαφρά δεξιές και όχι με πέντε φουσκάλες» ούτε οι «φρέντο καπουτσίνο δεξιές» καταδέχθηκαν να ασχοληθούν και να αφιερώσουν έστω δυο λόγια για τη συμφορά.

Η μία ανακοίνωνε νέες αυξήσεις σε μισθούς, συντάξεις, μερίσματα και πτώση των τιμών σε όλα τα είδη εξ αδιαιρέτου, που έλεγε και ο Χάρρυ Κλυνν. Η άλλη ασχολείτο με την «Ομπρέλα» του Τσίπρα, ενώ η τρίτη με το καρακατσουλιό των νέων βουλευτών.

Ακόμη, αγωνία των εφημερίδων αυτών ήταν, όπως κάθε μέρα άλλωστε, το πώς δεν θα μπει ο κ. Νατσιός με τη ΝΙΚΗ του στη Βουλή, αφού τώρα θυμήθηκαν τη θρησκεία μας που τόσο λοιδόρησαν την εποχή της πανδημίας. Φυσικά, δεν περίμενα από τον -φιλάρεσκα αυτοαποκαλούμενο- «προοδευτικό» Τύπο. Αυτοί ασχολήθηκαν με πιο σοβαρά θέματα, όπως τα εσωκομματικά του ΣΥΡΙΖΑ και ποιοι «διάσημοι» παντρεύτηκαν.

Δεν θα ξαναμιλήσουμε πάλι για κατρακύλα. Αυτή πλέον χτύπησε ταβάνι. Για λίγη τσίπα, όμως, πρέπει να μιλήσουμε. Και μιλάμε…

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Υπόθεση εκβιασμών: Ελεύθερος ο τηλεπαρουσιαστής – Δεν εντόπισαν τον 39χρονο εκδότη

Ελεύθερος αφέθηκε ο 56χρονος τηλεπαρουσιαστής που συνελήφθη μετά από καταγγελίες για εκβιασμό, ενώ την ίδια ώρα ο 39χρονος εκδότης...

More Articles Like This