Αρκετά, λοιπόν, με τους μετανάστες!

Must Read

Και τώρα που καταλάγιασε ο αχός και νικήσαμε τον Κανένα στη Μάχη της Γουρνοπούλας, ας επιστρέψουμε στην πραγματικότητα.

  • Από τον Φαήλο Μ. Κρανιδιώτη*

Τι ήταν όλο αυτό; Ήταν εξοικείωση με το κακό, ο Γιαννούλης δεν ήταν παρά ο λαγός σε μια όχι τόσο ανοησία, αφού ο αποκαλέσας «φασισταριό» τους συμμετέχοντες πολίτες στις διαμαρτυρίες για τη ΝΟΦίτικη Συμφωνία των Πρεσπών κατ’ ουσίαν πρότεινε εφαρμογή στα καθ’ ημάς μέρους της Σαρίας. Ο Γιαννούλης μάλιστα ήθελε, λέει, να πάρει τον γιο του να φύγουν από τη χώρα των φασιστώνε. Μετά, βέβαια, θα είπε στον κανακάρη του, ζωή να ’χει το παιδί, πόση είναι η βουλευτική αποζημίωση, το ξανασκεφτήκανε και κάτσανε. Αν τον κούρντιζε λίγο κανένας στη Βουλή, έτοιμος ήταν να προτείνει και το πρώτο Μνημείο των Νεκρών Προσφύγων από την Τσίκνα.

Προτού δε σκορπίσει η τσίκνα της βλακείας, πετάχτηκε η Ντόρα να μαλώσει τους βουλευτές που πήρανε επιπολαίως την τρομοκρατική ακροδεξιά χρήση της πανσέτας και του τσίπουρου. Το λέω πλέον υπευθύνως, αυτή η γυναίκα δεν θέλει να με αφήσει να αγιάσω. Λέει κάτι σωστό για τον ΕΝΦΙΑ πριν πέντ’ έξι χρόνια και μετά κατά ριπάς η ανθρωποδιώκτρα «πολιτική ορθότητα». Όμως, αφού τέλειωσε η ανάλυση της χοιρινής μπριζόλας και ο Κυρανάκης έφαγε με θάρρος καλαμάκια και χτύπησε και δυο μπιρόνια, ας μας δώσουν οι κυβερνητικοί απαντήσεις για την αληθινή ταμπακιέρα. Τι θα γίνει με 1) τις καθημερινές ανεμπόδιστες παράνομες εισόδους χιλιάδων, 2) τη διασπορά τους σε όλη τη χώρα, 3) την ανεξέλεγκτη δουλεμπορική δράση των ΜΚΟ; Η δήλωση του υπουργού Εσωτερικών κ. Θεοδωρικάκου πως «οι πρόσφυγες που θα εγκατασταθούν δεν θα ξεπερνούν το 1% του πληθυσμού ανά περιοχή» είναι αυτό που λέει ο σοφός λαός του Πειραιώς «Άσε με να σ’ τον βάλω λίγο».

Το σχέδιο της κυβέρνησης να τους πάρει από τα νησιά και να τους πάει σε κλειστές δομές, να ξεσκαρτάρει πρόσφυγες από παράνομους μετανάστες, τουτέστιν λαθραίους, και οι τελευταίοι να κρατηθούν ως την απέλαση θα ήταν σωστό, αλλά ελλείπουν βασικές προϋποθέσεις. Βασικότερη όλων, να εμποδίζονται από τα νόμιμα όργανα του κράτους να μπουν άλλοι.

Όταν παίρνει από τα νησιά 500 και μπαίνουν άλλοι 1.000, τότε καληνύχτα. Και ποιες κλειστές δομές; Από όσα διαβάζουμε όλους σε ξενοδοχεία και νοικιασμένα διαμερίσματα τους πάνε. Σε όλο το Μαξίμου, με τόσο Κολλέγιο, Χάρβαρντ και βαριά βιογραφικά, που θα μπορούσαν να τετραγωνίσουν τον κύκλο, δεν υπάρχει ένας, μία, να πει στον Κυριάκο το αυτονόητο; Πως όσο πιο πολλές οι παροχές τόσο περισσότεροι θα έρχονται. Και τι μαγικό διάβασα. Οι Τούρκοι παίρνουν κάνα τεσσάρι δισ. κολλαριστά για τους υποτιθέμενους 3.500.000 «Σύρους» στους καταυλισμούς κι εκεί δεν είναι ούτε 170.000!

Όλοι οι υπόλοιποι έχουν σκορπίσει στη χώρα να βγάλουν κάνα φράγκο ή προσπαθούν να περάσουν σε εμάς που μοιράζουμε σπίτια και τάλαρα. Δηλαδή ο Ερντογάν παίρνει χρήμα για ανθρώπους που δεν τους δίνει ούτε ένα ποτήρι νερό, για πολλούς από τους οποίους ευθύνεται ως συνεταίρος του ISIS για την προσφυγιά τους, ενώ μαζεύει από Αφρική και Ασία στρατιές λαθρομεταναστών χωρίς visa και τους χρησιμοποιεί ως όπλο εναντίον μας και εναντίον όλης της Ευρώπης.

Ποιος από εσάς δεν αισθάνεται ηλίθιος διαβάζοντάς τα όλα αυτά; Η κυβέρνηση, περιδεής, αρνείται να αποδεχθεί την πραγματικότητα και να λάβει δραστικά μέτρα. Θα αναγκαστεί να το κάνει κατά την άνοιξη. Όταν θα ανοίξει ο καιρός και θα μπουκάρουν ορδές ολόκληρες, που δεν θα χωρούν πουθενά. Τότε θα αναγκαστεί να κόψει τις παροχές-μαγνήτη και να ασκήσει βία ντάλα μεσημέρι και να λουστεί όλα όσα τρέμει ο Κυριάκος, σε πολύ χειρότερες συνθήκες. Κι έχετε βεβαίως αντιληφθεί πως η Τουρκία έχει αρχίσει ήδη να εκφράζει τις «ανησυχίες» της και να μας εγκαλεί για τη μεταχείριση των μουσαφιραίων που μας στέλνει. Σε λίγο θα μας απειλεί να επέμβει για την «προστασία» τους.

Δεν υπάρχει δε τίποτα πιο άνανδρο και χυδαίο από αυτό που συμβαίνει. Από τη μια το κράτος, διά των νόμιμων οργάνων του, να λειτουργεί ως «χρήσιμος ηλίθιος» των δουλεμπόρων και των Τούρκων, να επιτρέπει σε ΜΚΟ να το υποκαθιστούν, υπηρετώντας αλλότρια συμφέροντα, την Ύπατη Αγυρτεία να αλωνίζει ως ατζέντης του επιδοτούμενου εποικισμού και, από την άλλη -το κράτος- αντί να πράξει τα δέοντα, πετάει το μπαλάκι στους απελπισμένους πολίτες και ύστερα, μαζί με την ομοχειρία του αριστερού μηδενισμού, τους καθυβρίζει ως «φασίστες» γιατί δεν θέλουν να διαλυθεί η χώρα. Πιο ντροπιαστική, άλλη μια φορά, η στάση δήθεν διανοουμένων, που, αντί να προτείνουν πρακτικά μέτρα αύξησης των γεννήσεων Ελλήνων, προμοτάρουν την αντικατάσταση του γηγενούς πληθυσμού από αναφομοίωτους επήλυδες.

Η κυβέρνηση ή θα συνεχίσει την πολιτική της υποταγής, θα καταστρέψει τη χώρα, θα εξαερώσει κάθε θετικό της αποτέλεσμα, π.χ. στην οικονομία, ή θα πράξει τα αυτονόητα. Πρώτα απ’ όλα εφαρμογή του ισχύοντος νόμου και τιμωρία της παράνομης εισόδου όποιου δεν διώκεται στη χώρα του για πολιτικούς, εθνικούς, θρησκευτικούς κ.λπ. λόγους, άμεσο κόψιμο κάθε παροχής σε χρήμα σε μη πρόσφυγες και περιορισμός όλων μόνο σε κλειστές δομές σε απομονωμένα νησιά, απ’ όπου θα φεύγουν μόνον οι αναγνωρισθέντες ως πρόσφυγες.

Οι υπόλοιποι θα μένουν έγκλειστοι, εκτίοντας την ποινή της παράνομης εισόδου και μέχρι την απέλασή τους στη χώρα τους ή πίσω στην Τουρκία.

Στις κλειστές δομές μόνο η απολύτως απαραίτητη βοήθεια, ήτοι επαρκής τροφή, στέγη, ιατροφαρμακευτική περίθαλψη, ως την απέλαση. Αυτά αρκούν να κόψουν μαχαίρι τις ροές. Αν επιμείνουν, η λύση είναι μία: Καταγγελία κάθε συνθήκης που μας εμποδίζει και δημοσίευση παντού ενός τελεσίγραφου στα αραβικά, ουρντού, παστού κ.λπ., που θα λέει: «Από τα μεσάνυχτα της τάδε ημερομηνίας οι Ένοπλες Δυνάμεις και τα Σώματα Ασφαλείας της Ελληνικής Δημοκρατίας θα ανοίγουν πυρ σε οποιονδήποτε από ξηράς ή θαλάσσης αποπειράται παράνομη είσοδο στη χώρα».

Ας τους παραλάβει η Μέρκελ απευθείας από την Τουρκία να τους πάει αεροπορικώς στη Γερμανία, αν τους θέλει τόσο πολύ. Τότε θα κοπεί ο βήχας και θα σωθούν πολλές ζωές. Ο «ανθρωπισμός» του καλωσορίσματος έχει ήδη πνίξει εκατοντάδες. Αρκετά λοιπόν. Χώρα που δεν ορίζει τα σύνορά της είναι μη κράτος.

*Δικηγόρος – πρόεδρος της ΝΕΑΣ ΔΕΞΙΑΣ

www.neadexia.gr

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

More Articles Like This