Η αποχριστιανοποίηση ανοίγει τις πύλες

Η Ορθοδοξία, εκτός από Κιβωτός της εθνικής μας ταυτότητας, δίνει ηθικούς κανόνες και κοινωνική συνοχή

Must Read

Η αποχριστιανοποίηση της Ευρώπης και η επέλαση του μηδενισμού είναι από τους βασικούς λόγους της επέλασης του φανατικού Ισλάμ εναντίον της Ευρώπης. Οι φονταμενταλιστές, ανάμεσά τους και ο Ερντογάν με τη νεοοθωμανική του ατζέντα, που σιγοντάρει τον ισλαμικό εποικισμό χειραγωγώντας τις «ροές» των παράνομων εισβολέων και έχοντας υπό την υψηλή εποπτεία του τους δουλέμπορους διακινητές, όλοι αυτοί έχουν μυρίσει την αδυναμία μας, που είναι πνευματική, ηθική και γίνεται και θεσμική, όπως τα αρπακτικά μυρίζουν τα πληγωμένα, γέρικα και αδύναμα ζώα.

  • Φαήλος Μ. Κρανιδιώτης
    Δικηγόρος, Πρόεδρος της ΝΕΑΣ ΔΕΞΙΑΣ

Το άθεο, άθρησκο κράτος, χωρίς την ταυτότητα που είχε η Ευρώπη και πάνω στην οποία οικοδομήθηκε, είναι εξ ορισμού μια προϋπόθεση ήττας και υποταγής. Μετά την αποχριστιανοποίηση, που υπονομεύει τον έναν από τους τρεις λόφους πυλώνες της Ευρώπης, τον Γολγοθά, με τους άλλους δύο, τον Ιερό Βράχο της Ακρόπολης και τον λόφο του Καπιτωλίου, πάνω στους οποίους οικοδομήθηκαν η κοινή ευρωπαϊκή ταυτότητα και ο πολιτισμός μας, ο πολιτισμικός μαρξισμός και οι παλαβές θεωρίες που ξεκίνησαν από τις ΗΠΑ και ήδη εφαρμόζονται, προκαλώντας πλέον τεράστιες συγκρούσεις στην κοινωνία, έρχονται να υπονομεύσουν και τις άλλες δύο.

Επιτίθενται στην Αρχαία Ελληνική και Ρωμαϊκή Παιδεία, που είναι η βάση των υψηλότερων επιτευγμάτων του ανθρώπινου πολιτισμού και ο πυρήνας της ταυτότητας όλης της Δύσης. Δεν γκρεμίζονται μόνο αγάλματα, αλλά επιτίθενται σε τομείς σπουδών και γνωστικά αντικείμενα που συγκροτούν αυτό που λέμε ανθρωπιστικές σπουδές. Η ψύχωση κατά του λευκού ανθρώπου, του άνδρα, της παραδοσιακής οικογένειας σε άλλες χώρες έχει γίνει αληθινή επιδημία πολύ επικίνδυνη, με χαρακτηριστικά μεγάλης επιθετικότητας και φασιστικής επιβολής, από φανατικούς φορείς αυτής της ψύχωσης, που καθιστά κάθε συζήτηση αδύνατη.

Στην ουσία συρρικνώνονται και δολοφονούνται η πνευματικότητα της Δύσης και η συνοχή της οικογένειας και της κοινωνίας. Μέσα από αυτή την κατάσταση παρακμής και αποσάθρωσης διεισδύει αλλά και στρατολογεί από τους εγχωρίους το φανατικό Ισλάμ. Σημειώστε πως πολλοί από τους τρομοκράτες σε Γαλλία, Βέλγιο, Ηνωμένο Βασίλειο είναι δεύτερης, τρίτης ή και τέταρτης γενιάς μετανάστες, γέννημα θρέμμα της κοινωνίας και της ντόπιας παιδείας ή και ιθαγενείς πολίτες που έγιναν εξωμότες.

Ο άνθρωπος πάντοτε θα σηκώνει τα μάτια ψηλά, πάντοτε θα έχει ανάγκη πνευματικής βοήθειας και καθοδήγησης. Πάντα θα θέλει ένα πνευματικό στήριγμα, μια απάτητη κορυφή, την οποία θα ατενίζει και την οποία θα προσπαθεί να φτάσει, ατενίζοντάς την ως φάρο στις δύσκολες στιγμές. Επίσης η θρησκεία, στην περίπτωση μας η Ορθοδοξία, εκτός από Κιβωτός της εθνικής μας ταυτότητας, δίνει ηθικούς κανόνες, κοινωνική συνοχή. Οι μηδενιστές του πολιτισμικού μαρξισμού όπως και οι παραδοσιακοί της προκατακλυσμιαίας σταλινικής ή όποιας άλλης αριστεράς αγαπούν το μίσος, τον κοινωνικό πόλεμο, τις συγκρούσεις, επιδιώκουν τον διχασμό και την έλλειψη συνοχής, διότι μόνον έτσι δημιουργούνται οι συνθήκες ανόδου τους. Μόνο μέσα από το μίσος, την κοινωνική σύγκρουση και τον κοινωνικό φθόνο μπορούν να καβαλήσουν τον σβέρκο της κοινωνίας. Από την άλλη, τα σύγχρονα προβλήματα απαιτούν λύσεις που θέλουν σύγχρονο τρόπο, οργάνωση και σύγχρονες μεθόδους. Ομως αυτό δεν είναι σε σύγκρουση με την πνευματική ταυτότητα των ευρωπαϊκών εθνών. Θα μιλήσω όμως κυρίως για το δικό μας.

Η Εκκλησία ήταν ο θεματοφύλακας της πίστης, της γλώσσας μας και εν τέλει της ταυτότητας και της όλης εθνικής μας ύπαρξης πολύ πριν οικοδομήσουμε το νεοελληνικό κράτος. Σε σκοτεινούς αιώνες οθωμανικού ζυγού η Εκκλησία κράτησε προστατευμένη τη μαγιά μας και χάρη στην Ορθοδοξία και έναν αφανή στρατό ηρώων κληρικών μπορούμε σήμερα να συζητάμε ελληνικά, νιώθοντας Ελληνες. Μας γλίτωσε από το να μας καταπιεί ο τουρκισμός, όπως έγινε με εκατομμύρια αδέρφια μας, που λόγω της μόδας των DNA test στην Τουρκία πλήθος από αυτούς ανακαλύπτουν κάθε μέρα με έκπληξη την ελληνική καταγωγή τους, πως το μεγαλύτερο μέρος του Μικρασιατικού Ελληνισμού εξισλαμίστηκε, δεν έγινε μαζική μετανάστευση από την Κεντρική Ασία. Περισσότερα τουρκικά γονίδια υπάρχουν στη Φινλανδία και την Ουγγαρία παρά στην ίδια την Τουρκία. Ενα μέρος των χριστιανικών πληθυσμών εσφάγη, ένα μέρος επέζησε με καταπίεση και κινδύνους, χάρη στην Εκκλησία, και ένα μεγάλο μέρος εξισλαμίστηκε, διότι πρόδωσε η ηγεσία, κουράστηκε από τις διώξεις ή υπέκυψε στο εκβιαστικό δίλημμα ανάμεσα στον εξισλαμισμό και τον θάνατο.

Δεν χρειαζόμαστε όμως ένα κράτος θεούσα, τα σύγχρονα προβλήματα κρατικής διοίκησης δεν λύνονται με νηστεία, προσευχή και εσωτερική ενατένιση. Μπορούμε και την Ορθόδοξη ταυτότητά μας να διαφυλάξουμε, ως βασικό συστατικό της εθνικής μας ταυτότητας, αλλά και σύγχρονες κρατικές δομές να έχουμε, νέες τεχνολογίες, χρηστή και σύγχρονη διοίκηση, χωρίς όμως τάσεις φυγής στα ανατολικά, αλληθώρισμα προς τη Ρωσία, αντιδυτικισμό, αντιαμερικανισμό, που θα μας απομονώσουν και θα φέρουν δεινά. Η ενεργητική και διεκδικητική συμμετοχή στις συμμαχίες μας είναι ο μόνος παραγωγικός τρόπος εξυπηρέτησης των εθνικών μας συμφερόντων. Αυτό, μαζί με ένα αυστηρό σύστημα εσωτερικής και εξωτερικής ασφάλειας, θα είναι και το πιο αποτελεσματικό τείχος απέναντι στην παρακμή, στην απόπειρα ισλαμικού εποικισμού της χώρας μας και όλης της Ευρώπης. Και αυτή την αλήθεια πρέπει να την πούμε δυνατά. Η αποχριστιανοποίηση της Ευρώπης ανοίγει τις πύλες. Πρέπει να τις κλείσουμε.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Η νέα εκπρόσωπος του υπουργείου Εξωτερικών της Ουκρανίας είναι… ρομπότ

H Victoria Shi είναι η νέα εκπρόσωπος του υπουργείου Εξωτερικών της Ουκρανίας. Εντούτοις, δεν πρόκειται για άνθρωπο, αλλά για...

More Articles Like This