Λαθροδιακινητές και γιουσουφάκια

Διάφοροι ψευτοανθρωπιστές συνεργοί δουλεμπόρων και κάτι στεγνές γοργόνες, «διασώστες» της στεριάς, χρησιμοποιούν πτώματα για να συκοφαντήσουν την Ελληνική Ακτοφυλακή, τη χώρα την ίδια και για να πιέσουν να ανοίξουμε τα σύνορα

Must Read

Τα τελευταία γεγονότα αποδεικνύουν πάλι πως έχουμε μπλέξει -όχι μόνο εμείς, όλη η Ευρώπη- με μαφιόζους λαθροδιακινητές, αλλά και με γιουσουφάκια τους. Τις ευθύνες για το ναυάγιο τις έχουν οι δουλέμποροι διακινητές, που τους στοίβαξαν στο σαπάκι, αυτοί που στέλνουν τους λαθρομετανάστες εδώ και οι συνεργοί τους στις ΜΚΟ, συνήθως στελεχωμένες από Συριζαίους και παραφυάδες τους, που τους προσκαλούν, τους δημιουργούν προσδοκίες και τους κατευθύνουν, εργαλειοποιούν πολιτικά και με ανθελληνικές στοχεύσεις το πρόβλημα, ενώ παράλληλα τα κονομάνε.

Οποιοι βρίζουν την Ελλάδα, το Λιμενικό μας και την κυβέρνηση είναι ψεύτες, παλιάνθρωποι, ψευτοανθρωπιστές, συνεργοί ή χρήσιμοι ηλίθιοι των λαθροδιακινητών και του κράτους-συμμορίας του Ερντογάν, που παίζει μεγάλο ρόλο ως αρχιδιακινητής, με τη μαφία όργανο του τουρκικού κράτους, με το οποίο άλλωστε συνεργάστηκαν και στην άθλια προβοκάτσια της «άταφης μικρής Μαρίας», όσο και στο πρόσφατο, εξίσου ανθελληνικό, σκάνδαλο της εκλογής δύο εκλεκτών του Προξενείου, που διατηρήθηκαν στη λίστα, παρά την επίσημη ενημέρωση από την ΕΥΠ.

Εδώ έχουμε Λίβυους μαφιόζους, αφού το πλωτό φέρετρο ξεκίνησε από το Τομπρούκ, όμως μην ξεχνάτε τη στρατιωτική παρουσία και τον ρόλο της Τουρκίας στη χώρα αυτήν, που είναι πια σαν διαλυμένο σωματείο. Αρέσει ή όχι στους Αποστόλους του Μαρασμού, είτε «χρήσιμους ηλίθιους» λόγω ιδεοληψίας είτε ιδιοτελή γιουσουφάκια χωρίς ίχνος πατριωτικής και ανθρωπιστικής συνείδησης, η Ελλάδα δεν θα γίνει ξέφραγο αμπέλι και θα φυλάξει τα σύνορά της.

Οι νεκροί είναι κρίμα στον λαιμό όσων υποστηρίζουν την ανεξέλεγκτη μετανάστευση. Ψάξτε όλες τις δηλώσεις οποιουδήποτε από τον ΣΥΡΙΖΑ και τους «αλληλέγγυους». Ματαίως θα αναζητήσετε μισή λέξη για τους μαφιόζους λαθροδιακινητές, Αραβες ή Τούρκους, αυτούς που διαφημίζουν τις υπηρεσίες τους, παίρνουν τρεις, τέσσερις, πέντε χιλιάδες ευρώ το κεφάλι, φορτώνουν τους «πελάτες» τους σε σαπιοκάραβα που δεν αξίζουν τίποτα, βγάζοντας κέρδος εκατομμυρίων ευρώ σε κάθε ταξίδι, και συχνά τους πνίγουν.

Ολοι αυτοί οι «ανθρωπιστές» δεν βρήκαν μία κουβέντα να πουν, έστω για τα μάτια του κόσμου, κατά του τεράστιου αυτού δικτύου κακοποιών διακινητών και της Τουρκίας. Γιατί; Γιατί, όπως απέδειξαν και σχετικά πρόσφατες ποινικές διώξεις σε αλλοδαπούς, αλλά και ημεδαπούς, καθώς και η δέσμευση λογαριασμών από την Αρχή για το Ξέπλυμα Βρόμικου Χρήματος, κάνουν μπίζνες με τους λαθροδιακινητές.

Γι’ αυτό και έχουν τα «πελατάκια» τηλέφωνα διαφόρων «αλληλέγγυων» από την Ελλάδα ή την Ιταλία και πιάνουν ψιλοκουβέντα εν πλω. Τους τα δίνουν κάποιοι. Ποιοι, άραγε; Σας θυμίζω πως έτσι αποκαλύφθηκε και η υπόθεση της εγκληματικής οργάνωσης στα Δωδεκάνησα. Μπαγλάρωσαν ύστερα από καταδίωξη δουλεμπόρους εκ Τουρκίας μαζί με το φορτίο παράνομων μεταναστών και στα τηλέφωνα των Τούρκων δουλεμπόρων βρέθηκαν μηνύματα συνεννοήσεως και κλήσεις με φίρμες της «αλληλεγγύης» και του «αντιρατσισμού» εν Ελλάδι, ΠΡΙΝ ξεκινήσουν τον πλου από τα τουρκικά παράλια. Μεγάλη γίδα στην πλάτη, ε;

Το ναυάγιο και η ανθελληνική δόλια και συκοφαντική στάση της ηγεσίας του, των βουλευτών και στελεχών του είναι η εκλογική ταφόπλακα του ΣΥΡΙΖΑ, και θα το δούμε σε μία εβδομάδα. Τους βλέπω με ναργιλέ στην πλατεία Εξαρχείων να χαίρονται τον σταθμό του Μετρό και να νομίζουν πως έχει DTT το τουμπεκί και έχουν παραισθήσεις πως κάποτε ήταν κόμμα εξουσίας.

Διάφοροι ψευτοανθρωπιστές συνεργοί δουλεμπόρων και κάτι στεγνές γοργόνες, «διασώστες» της στεριάς, χρησιμοποιούν πτώματα για να συκοφαντήσουν την Ελληνική Ακτοφυλακή, τη χώρα την ίδια και για να πιέσουν να ανοίξουμε τα σύνορα. Δεν είναι η πρώτη φορά.

Η πιο ξεφτιλισμένη αριστερά της Ευρώπης δεν οργανώνει πορείες κατά των διακινητών, του Ερντογάν, αλλά κάνει πορεία κατά της ίδιας της χώρας της, των οργάνων του κράτους, του Λιμενικού, που έχει σώσει άπειρους ανθρώπους, και της κυβέρνησης. Γιατί; Γιατί κάποιοι από αυτούς τους «αλληλέγγυους» έχουν μερτικό από την μπίζνα μέσω των ΜΚΟ. Είναι λοιπόν καθήκον όλων μας να ρίξουμε μαύρο, φούμο, στους συκοφάντες της Πατρίδας, να γίνουν στις 25/6 σαν τον Καζαβούμπου.

Ο ΣΥΡΙΖΑ και οι παραφυάδες του ψοφάνε για πτώματα και αίμα για πολιτική εκμετάλλευση. Τους γυρίζουν τα μάτια ανάποδα μόλις γίνει συμφορά. Εκστασιάζονται. Στάχτη να γίνει χώρα, μπας και ξαναδούν εξουσία. Αμ, δε. Ελπίζοντας να κερδίσουν ψήφους φτιάχνουν ψεύτικους νεκρούς, όπως η «μικρή άταφη Μαρία» στον Εβρο, για την οποία ακόμη δεν έχουν ζητήσει συγγνώμη, ή επενδύουν σε αληθινούς, τους οποίους πνίγουν οι δουλέμποροι, συνεργοί των ΜΚΟτζήδων Συριζαίων σε πολλές βρομοδουλειές. Οποιοι τα σκέφτονται αυτά πρέπει να τιμηθούν από τον Κυριάκο Μητσοτάκη για την προσφορά τους στη συντριπτική νίκη της Ν.Δ.

Δεν μπορώ δε να μη σημειώσω τη στάση της ΠτΔ κυρίας Σακελλαροπούλου, στην Καλαμάτα, απέναντι στην ανθελληνική αυθάδεια των φρικιών του ΣΥΡΙΖΑ. Στο παρελθόν τής έχω ασκήσει σκληρή κριτική, όμως η φράση της «Ο φράχτης είναι η προστασία των συνόρων της Πατρίδας μου» περικλείει την ουσία και εκφράζει τη συντριπτική πλειονότητα των πολιτών.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Η Ελληνοαμερικανίδα δήμαρχος του Σόμερσβιλ των ΗΠΑ – Τι λέει για την πατρίδα

Πριν δύο χρόνια στην πόλη Σόμερβιλ της Μασαχουσέτης, η οποία ουσιαστικά είναι προάστιο της Βοστώνης με την οποία και...

More Articles Like This