Από τη Γαλλία με αγάπη!

Ο Μητσοτάκης, ακόμα ένας «παγκόσμιος ηγέτης», φιλοδοξεί να μετατρέψει την Ελλάδα σε Ισλάμ

Must Read

Η εξέγερση των μουσουλμάνων μεταναστών στη Γαλλία επιβεβαίωσε άρθρο που δημοσιεύτηκε πρόσφατα στην εφημερίδα «δημοκρατία», με τίτλο «Βίαιη μετακίνηση πληθυσμών: Οπλο ισχύος και ελέγχου».

Στο κείμενο τεκμηριώνεται ότι η μαζική μετανάστευση και η εγκατάσταση πολιτισμικά ετερογενών πληθυσμών εντάσσεται εντός του πλαισίου των γεωπολιτικών ανταγωνισμών. Δοθέντος ότι το δουλεμπόριο ήταν πάντα η επικερδέστερη οικονομική δραστηριότητα, η πληθυσμιακή αλλοίωση είναι μη αντιστρέψιμη διαδικασία. Η αδυναμία αντιμετώπισης του φαινομένου έγκειται στο τεράστιο οικονομικό όφελος που αποκομίζουν οι πολιτικές και οικονομικές ελίτ των χωρών εγκατάστασης. Ταυτόχρονα η μαζική μετανάστευση οδηγεί στον γεωπολιτικό εκμηδενισμό των χωρών εγκατάστασης – φυσικά, προς όφελος των ΗΠΑ.
Οι τελευταίες αποτελούν την κινητήριο δύναμη των μεταναστευτικών και προσφυγικών ροών σε πλανητική κλίμακα, επειδή πολιτισμικές αντιθέσεις στις ετερογενείς πληθυσμιακά χώρες οδηγούν σε εσωτερική αποσταθεροποίηση και, συνεπώς, στην απώλεια της στρατηγικής ισχύος.

Μετά τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο οι ΗΠΑ αντιλήφθηκαν την τεράστια ισχύ που επέφερε ο έλεγχος των μεταναστευτικών ροών. Ετσι φρόντιζαν, αφενός, να τις προκαλούν μέσω των πολέμων και, αφετέρου, να θωρακίζουν θεσμικά και πολιτικά την εγκατάστασή των ετερογενών πληθυσμών στις χώρες «στόχους», μέσω ίδρυσης και ελέγχου ακαδημαϊκών και διεθνών οργανισμών και ΜΚΟ.

Στη Γαλλία επί προεδρίας Μακρόν η μαζική εγκατάσταση μουσουλμάνων υπήρξε κατακλυσμιαία, επειδή αυτός, όπως η Μέρκελ, ο Σαρκοζί και ο Μπλερ, εκπαιδεύτηκαν επί τούτου στα σχολεία της παγκοσμιοποίησης με την ιδιότητα του World Leader of Tomorrow (Παγκόσμιος Αυριανός Ηγέτης). Το 2004 ο Κλάους Σβαμπ, πνευματικό παιδί του Χένρι Κίσινγκερ, άλλαξε την ονομασία της λέσχης των Παγκόσμιων Αυριανών Ηγετών σε Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ (World Economic Forum, WEF).

Η επιλογή και η προώθηση προσεχτικά επιλεγμένων προσώπων σε ηγετικές θέσεις από τα κέντρα εξουσίας της παγκοσμιοποίησης είναι ο λόγος που ο Μακρόν απέδωσε την εξέγερση των μουσουλμάνων στη Γαλλία στα ηλεκτρονικά παιχνίδια, αρνούμενος υποκριτικά ακόμη μία φορά να αποδεχτεί ότι η Γαλλία επί προεδρίας του έχει μετασχηματιστεί σε χώρα που διαθέτει κυρίαρχη μουσουλμανική και αντισημιτική συνιστώσα. Στη Γαλλία ο νόμος της σαρίας κυριαρχεί σε όλες σχεδόν τις συνοικίες των γαλλικών πόλεων, αν και αυτή η πραγματικότητα, όπως και τόσες άλλες, «κρύβεται προσεχτικά κάτω από το χαλί».

Στην Ελλάδα ο πρωθυπουργός Μητσοτάκης, ένας άλλος «παγκόσμιος ηγέτης», φιλοδοξεί να μετατρέψει την Ελλάδα σε Ισλάμ. Η πολιτική διαχείριση και η προώθηση της καταστροφής της χώρας από τον υπερδανεισμό σηματοδότησαν την καθολική αποδοχή της εγκατάστασης των μετακινούμενων πληθυσμών στη χώρα μας. Η Ελλάδα έχει επιλεγεί ως χώρα εγκατάστασης μεταναστευτικών ροών επειδή -σκοπίμως- έχει πτωχεύσει.

Είναι, λοιπόν, εύλογο ότι στην πρόσφατη σύνοδο κορυφής της Ε.Ε. ο πρωθυπουργός της Ελλάδας αποδέχτηκε χωρίς αντιρρήσεις την εισήγηση της Ουγγαρίας και της Πολωνίας περί χρηματικής συνδρομής 20.000 ευρώ από την Ευρωπαϊκή Ενωση ανά μετανάστη που θα εγκατασταθεί στην Ελλάδα. Είναι προφανές ότι, μετά τη μαζική και βίαιη εξέγερση των μουσουλμάνων στη Γαλλία, η χώρα αυτή, όπως και οι υπόλοιπες ευρωπαϊκές χώρες, θα προωθήσουν στην Ελλάδα τις εκατοντάδες χιλιάδες των μουσουλμάνων που εισήλθαν στην Ευρώπη από τη χώρα μας, ενεργοποιώντας έτσι άμεσα τη Συνθήκη του Δουβλίνου ΙΙ.

Ο στόχος της εγκατάστασης πλέον του 1.000.000 μουσουλμάνων μεταναστών στην Ελλάδα τα επόμενα χρόνια μεταφράζεται σε 20 δισεκατομμύρια ευρώ από την Ε.Ε., χρήματα που θα τα διαχειριστούν οι συγγενείς και οι φίλοι των πολιτικών κομμάτων εξουσίας, μέσω των ΜΚΟ που ήδη διαθέτουν ή θα δημιουργήσουν, συμπεριλαμβανομένων και μελών της οικογένειας Μητσοτάκη, που ήδη δραστηριοποιούνται σε αντίστοιχες ΜΚΟ, όπως και βουλευτών του.

Είναι προφανές ότι η εξέγερση των μουσουλμάνων κάποια στιγμή στο μέλλον θα έλθει και στην Ελλάδα. Ομως, λόγω Τουρκίας η κατάσταση στη χώρα μας θα είναι πλέον πιο καταστροφική από ό,τι στη Γαλλία.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πέθανε ο Στράτος Σεφτελής

Κορυφαίος αθλητικός δημοσιογράφος της ΕΡΤ

More Articles Like This