Παρασκευή 7/5/2021

Η αλήθεια για τον εποικισμό V

Δεδομένο 37ο: Οι βανδαλισμοί χριστιανικών εκκλησιών, οι εμπρησμοί άγιων τραπεζών των ναών της Ορθοδοξίας και η βεβήλωση εικόνων δεν καταδικάζονται από τους κύκλους που εξεγείρονται όταν φτάσει η μυρωδιά ψητών εδεσμάτων από χοιρινό κρέας σε καταυλισμούς ισλαμιστών εποίκων.

  • Από τον Παναγιώτη Λιάκο

Δεδομένο 38ο: Οι ισλαμιστές, οι δικαιωματιστές και οι ουραγοί τους θεωρούν ότι οι χριστιανοί που επισκέπτονται ισλαμικές χώρες πρέπει να σέβονται τα ήθη, τα έθιμα, τους νόμους και τις παντοειδείς απαγορεύσεις που ισχύουν εκεί.

Δεδομένο 39ο: Οι δικαιωματιστές και οι ουραγοί τους θεωρούν ότι οι χριστιανοί -ακόμα κι όταν βρίσκονται στη χριστιανική πατρίδα τους- πρέπει να σέβονται τα ήθη, τα έθιμα, τους νόμους και τις παντοειδείς απαγορεύσεις που ισχύουν στις ισλαμικές χώρες, διότι δεν πρέπει να προσβληθούν οι ισλαμιστές που ζουν στην εν λόγω χριστιανική χώρα ή μένουν εκεί για βραχύ χρονικό διάστημα.

Δεδομένο 40ό: Οι δικαιωματιστές και οι ουραγοί τους θεωρούν ότι οι χριστιανοί πρέπει να σέβονται τα ήθη, τα έθιμα, τους νόμους και τις παντοειδείς απαγορεύσεις που ισχύουν στις ισλαμικές χώρες ακόμα κι όταν βρίσκονται στην επικράτεια κάποιου κοσμικού κράτους, διότι δεν πρέπει να προσβληθούν οι ισλαμιστές που τυχαίνει να ζουν εκεί.

Δεδομένο 41ο: Οι δικαιωματιστές και οι ουραγοί τους γενικά θεωρούν ότι οι χριστιανοί πρέπει να σέβονται τα ήθη, τα έθιμα, τους νόμους και τις παντοειδείς απαγορεύσεις που ισχύουν στις ισλαμικές χώρες ακόμα κι αν βρίσκονται σε χώρες όπου δεν ζουν ισλαμιστές, επειδή μπορεί να προσβληθούν οι ισλαμιστές που ζουν σε ισλαμικές χώρες.

Δεδομένο 42ο: Οι δικαιωματιστές και οι ουραγοί τους θέλουν σε κάθε περίπτωση να αποτρέψουν ενδεχόμενο προσβολής των θρησκευτικών συναισθημάτων των ισλαμιστών, τα οποία θεωρούν ιερά.

Δεδομένο 43ο: Οι δικαιωματιστές και οι ουραγοί τους έχουν συχνότερες δημόσιες παρεμβάσεις για θέματα που αφορούν τον ισλαμισμό από τους θεσμικούς εκπροσώπους αυτής της θρησκείας.

Δεδομένο 44ο: Οι δικαιωματιστές και οι ουραγοί τους παρουσιάζουν τους ισλαμιστές ως εκπροσώπους μιας ανίσχυρης μειονότητας, που χρειάζεται βοήθεια.

Δεδομένο 45ο: Ο ισλαμικός κόσμος διαθέτει περίσσεια κεφαλαίων και επιρροής, που οφείλονται στην επί σειρά ετών εκμετάλλευση κοιτασμάτων υδρογονανθράκων που βρίσκονται σε μουσουλμανικές χώρες.

Διαβάστε επίσης:
Η αλήθεια για τον εποικισμό
Η αλήθεια για τον εποικισμό ΙΙ
Η αλήθεια για τον εποικισμό ΙΙΙ
Η αλήθεια για τον εποικισμό IV
Η αλήθεια για τον εποικισμό VI

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΣΧΟΛΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ