Δευτέρα 17/5/2021

Η αλήθεια για τον εποικισμό IV

Δεδομένο 30ό: Όπως ισχυρίζονται οι οπαδοί της αθρόας εισόδου αλλοδαπών (στην πλειονότητά τους ισλαμιστές), ένα από τα βασικά προτερήματα που θα έχει η χώρα μετά το πέρας της διαδικασίας είναι ο πολιτισμικός «εμπλουτισμός». Αυτόν τον «εμπλουτισμό» δεν τον έχουν περιγράψει ποτέ.

  • Από τον Παναγιώτη Λιάκο

Δεδομένο 31ο: Το βασικό χαρακτηριστικό και ταυτόχρονα ο πυλώνας του πολιτισμικού μοντέλου του ισλαμικού κόσμου είναι το Κοράνι και όλα όσα προβλέπει αυτό το βιβλίο. Οι κοινωνίες των μουσουλμάνων έχουν δομηθεί πάνω στα 114 κεφάλαια (σουρά) του Κορανίου.

Δεδομένο 32ο: Ο δυτικός κόσμος, αυτός που έχει δομηθεί πάνω στα θεμέλια του χριστιανισμού, του ελληνικού πολιτισμού και του Ρωμαϊκού Δικαίου, έχει διαμετρικά αντίθετες απόψεις σε σχέση με το Ισλάμ.

Δεδομένο 33ο: Η θεώρηση των γυναικών ως όντων δευτέρας κατηγορίας, υποκείμενα στο έλεος και στις διαθέσεις του πατέρα, των αδελφών κι έπειτα του συζύγου – απόλυτου αφέντη, δεν μπορεί να είναι «πολιτισμικός εμπλουτισμός» για οποιαδήποτε ευρωπαϊκή κοινωνία.

Δεδομένο 34ο: Ο προληπτικός, ελαφρύς όμως, ξυλοδαρμός της γυναίκας της οποίας ο σύζυγος φοβάται ότι θα τον παρακούσει επιτρέπεται από το Κοράνι (κεφ. 4. Σούρα ελ-Νισά, 34). Ούτε αυτό μπορεί να θεωρηθεί από πολίτη ευρωπαϊκής χώρας πολιτισμικός «εμπλουτισμός».

Δεδομένο 35ο: Η έννοια του ιερού πολέμου (τζιχάντ) και ο ένοπλος αγώνας για τη διά του ξίφους εξάπλωση της θρησκείας του μουσουλμανισμού, που αποτελεί θεμελιώδη προσταγή προς τους πιστούς, δεν δύναται να θεωρηθούν στοιχείο «εμπλουτισμού» της ζωής μιας χριστιανικής χώρας. Το Κοράνι, το ιερό βιβλίο του ισλαμισμού, όχι μόνο επιβάλλει στους πιστούς τον πόλεμο υπέρ πίστεως, αλλά και την προτροπή σε άλλους να εξεγερθούν εναντίον των «απίστων» (κεφ. 4. Σούρα ελ-Νισά, 84).

Δεδομένο 36ο: Η μετανάστευση για τη διάδοση της πίστης (αλ χαϊζίρια) είναι θρησκευτικό καθήκον για τον πιστό μουσουλμάνο, ο οποίος θα βρει «στη γη πολλά καταφύγια με άφθονα αγαθά» (κεφ. 4. Σούρα ελ-Νισά, 100).

Δεδομένο 37ο: Οι έποικοι, για να φτάσουν και να διαβούν τα σύνορα της Ελλάδας, προσπέρασαν αρκετές πλούσιες και ασφαλείς για αυτούς ισλαμικές χώρες.

Διαβάστε επίσης:
Η αλήθεια για τον εποικισμό
Η αλήθεια για τον εποικισμό ΙΙ
Η αλήθεια για τον εποικισμό ΙΙΙ
Η αλήθεια για τον εποικισμό V
Η αλήθεια για τον εποικισμό VI

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ