Αριστερή αβελτηρία

Must Read

Είναι πρόδηλον ότι η προπαγάνδα, ως έκφανση της εν γένει πολιτικής ψυχολογίας, συνιστά μια τεχνική μέθοδο αγωγής των μαζών, κατατείνουσα ανυπερθέτως, εις την δημιουργία ενός νέου τύπου ανθρώπου, του προσφιλούς «μαζανθρώπου»…

  • Από τον Χαράλαμπο Β. Κατσιβαρδά*

… ο οποίος θα ενεργεί ως μέρος μιας αγελαίας μάζας με βοσκηματώδη τρόπον τού σκέπτεσθαι, απολύτως εξανδραποδισμένο εις τους ηθικούς αυτουργούς της ποδηγέτησής του. Κατά αυτόν τον τρόπο δεσπόζει η -επιβεβλημένη εξ ορισμένων διευθυντηρίων- προκρούστεια και καθεστωτική «πολιτική της ορθότητας», διά της οποίας εξοβελίζεται και διώκεται απηνώς όποιος αντιφρονεί, λογοκρίνεται όποιος διαφωνεί και διώκεται ποινικώς όποιος υγιώς και ειρηνικώς αντιδρά κατά της επικρατησάσης μονοτροπίας του οιονεί σήμερον αυθεντικού «Σιδηρού Παραπετάσματος».

Η μονομερής υπεράσπιση και η φαρισαϊκή τάση του ΣΥΡΙΖΑ, δήθεν διά τον υπέρμετρο σεβασμό προς το θρησκευτικό συναίσθημα των παράνομων μεταναστών, περί του «χοιρινού και του αλκοόλ», παρασιωπώντας, εν ταυτώ, τις λοιπές πτυχές των κινδύνων που επάγεται το ακανθώδες τούτο φαινόμενο (της αθρόας μεταναστεύσεως) διά την κοινωνία και την πατρίδα μας, μόνον θυμηδία προξενούν. Η μεροληπτική συμπεριφορά των έγκειται εις το ότι ουδείς εκ των εξωνημένων τούτων εμμίσθων συστημικών φερεφώνων επέδειξε ανάλογη ευαισθησία διά τις νηστείες των χριστιανών ορθοδόξων εν Ελλάδι, μολονότι ρητώς κατοχυρώνεται εκ του Συντάγματος εις το άρθρο 3 ότι η Ορθοδοξία καθίσταται η κρατούσα θρησκεία, τουναντίον δε αφενός βάλλουν την Εκκλησία μας με βέβηλους και ανίερους χαρακτηρισμούς, απαξιώντας συλλήβδην την πίστη μας ως σκοταδισμό, αφετέρου καθίστανται διαπρύσιοι κήνσορες, σχεδόν ζηλωτές, απόλυτου σεβασμού προς το θρησκευτικό συναίσθημα των αλλοθρήσκων μουσουλμάνων, των οποίων η θρησκεία πόρρω απέχει από το φιλειρηνικό πνεύμα της ορθοδόξου παραδόσεως.

Η διακριτική αυτή παρέμβαση συμβαίνει και εις την λοιδορία της περιφοράς του Επιταφίου εν Ελλάδι κατά τη Μ. Παρασκευή εξ ορισμένων γκρουπούσκουλων ή μεμονωμένων αυτοαποκαλουμένων «προοδευτικών», πλην όμως ουδείς εκ των δήθεν ακραιφνών -κατ’ επίφασιν δημοκρατών- και ευαισθητοποιημένων συριζαίων παρενέβη διά την στηλίτευσιν της ιεροσύλου τοιαύτης πράξεως της Ορθοδόξου Εκκλησίας μας. Ως εκ τούτου, λοιπόν, αποδεικνύεται εμπράκτως ότι οι προρρηθέντες πολιτικοί καθίστανται σε διατεταγμένη υπηρεσία ως συνεργοί προς την διάβρωσιν των θεσμών, την υπόρρητην διάδοσιν του αφελληνισμού και την απροκάλυπτη ποινικοποίησιν του έθνους. Η νοσηρή αυτή ολοκληρωτική και φασίζουσα νοοτροπία αποδυναμώσεως της συμπαγείας της ελληνικής κοινωνίας και της αποσαρθρώσεως του ιστού της υπό των εθνομηδενιστών αποβλέπει εις την υφαρπαγή της Ελλάδος και την προϊούσα αντικατάσταση του πληθυσμού της, τη στιγμή κατά την οποία ο Έλλην καθεύδει τον νήδυμον ύπνο, όντας αφιονισμένος έναντι των ιθυνόντων αυτών νοών τής ήδη αποκρυσταλλωμένης και διαχύτως επιστρατευμένης προπαγάνδας εις την κοινωνία, της οποίας οι πολίτες έχουν ακουσίως πληγεί, όντες θύματά της.

Συνελόντι ειπείν: «…Όταν οι άνθρωποι θέλουν το κακό, του δίνουν όψη ν’ αρέσει, του δίνουν λόγια χρυσά, που νικούν, με την πειθώ, με το ψέμα, όταν οι άνθρωποι διαφιλονικούν την σάρκα σου και το αίμα…» («Υποθήκαι», Καρυωτάκης).

*Δικηγόρος

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Η Μενδώνη αγαπά μόνον τον παλιό ελληνικό κινηματογράφο

Καταργεί το Ελληνικό Κέντρο Κινηματογράφου και το ΕΚΟΜΕ

More Articles Like This