Δεν υπάρχει «προοδευτική» καταστολή

Η Αστυνομία μπορεί, μια χαρά μπορεί. Οπως μπορεί μαζί με τις Ενοπλες Δυνάμεις να μην αφήσει να περνάει κουνούπι

Must Read

Δεν υπάρχει γλυκιά, τρυφερή, μελάτη, προοδευτική καταστολή του εγκλήματος. Οταν αντιμετωπίζεις κοινωνικούς κανιβάλους, κτήνη που διένυσαν εκατοντάδες χιλιόμετρα για να σκοτώσουν ένα παιδί που δεν γνώριζαν, τότε πρέπει να τους αντιμετωπίσεις όπως τα λυσσασμένα σκυλιά, μαζί με τους ελληνόφωνους κάφρους που τους συνέδραμαν, αλλά και τις διοικήσεις των ομάδων που του υποθάλπουν, χρησιμοποιούν, νταραβερίζονται μαζί τους.

Οι χούλιγκαν δεν πρέπει ποτέ να φεύγουν όρθιοι. Μαζί με τους αναρχομπάχαλους βάνδαλους είναι στον πάτο της χωματερής των ανθρωπίνων καθαρμάτων. Ουστάσι Κροάτες νεοναζί ή αριστεροί, αναρχομπάχαλοι, έχουν την ίδια συμπεριφορά βάνδαλων κτηνών. Να κάνω μόνο μια ιστορική υποσημείωση για τους Κροάτες κανιβάλους που μας επισκέφτηκαν και την πολιτική τους καταγωγή. Στα SS υπηρετούσε ένας Πρώσος αριστοκράτης τύπος, ο Εριχ Γιούλιους Εμπερχαερντ φον ντεμ Μπαχ Ζελέφσκι, ο οποίος κατέστειλε με τον πιο άγριο τρόπο την απίστευτης γενναιότητας, επική εξέγερση της Βαρσοβίας, στην οποία συμμετείχαν μαχητικά και οι Εβραίοι του Γκέτο. Σημειωτέον πως οι προελαύνοντες Σοβιετικοί σταλινοφασίστες είχαν τραβήξει χειρόφρενο στην προέλασή τους, γιατί οι εξεγερμένοι και η ηγεσία τους δεν ήταν υποτελείς στον Στάλιν.

Ηγέτης των γενναίων Εβραίων μαχητών ήταν ο Στρατηγός Ταντέους Μπορ – Κομορόφσκι. Ο εν λόγω Γερμαναράς SS εντυπωσιάστηκε τόσο πολύ από τη γενναιότητα του Κομορόφσκι, που, όταν εκείνος ήρθε στο Αρχηγείο να υπογράψει την παράδοση, ο Μπαχ Ζελέφσκι, που είχε σημαντικό ρόλο στη ναζιστική Γενοκτονία των Εβραίων και πολλών άλλων, διέταξε να του κάνουν «παρουσιάστε», τον χαιρέτισε στρατιωτικά και τον σεβάστηκε ως αιχμάλωτο πολέμου! Αγημα των SS να παρουσιάζει όπλα σε ηγέτη ανταρτών πόλης;

Ο Φον ντερ Μπαχ Ζελέφσκι, λοιπόν, είχε επαφή και με τους Ουστάσι του Αντε Πάβελιτς, του ηγέτη της φασιστικής Κροατίας, συμμάχου του Χίτλερ. Ηταν τόσο σοκαριστική η βαρβαρότητα των Ουστάσι, ειδικά απέναντι στους Σέρβους, τέτοιας αγριότητας η Γενοκτονία που διέπρατταν σε βάρος τους, σκοτώνοντας ακόμη και παιδιά, πηγαίνοντας δώρο σε καθολικούς ιεράρχες κουβάδες με μάτια, που ο Γερμανός έκανε γραπτή αναφορά προς τους ανωτέρους του, καταγγέλλοντας τους Κροάτες συμμάχους του για βαρβαρότητα! Δηλαδή, οι μαχαιροβγάλτες μουσαφιραίοι που μας ήρθαν είναι απόγονοι των μοναδικών τύπων που ακόμη και τα Γερμανικά SS τούς θεώρησαν πιο άγριους και βάρβαρους από τα ίδια!

Η πρέπουσα αντιμετώπιση τέτοιων καθαρμάτων είναι μόνον η πιο άγρια και ανελέητη καταστολή. Να το θυμούνται μετά και να τους πιάνει τρέμουλο και διάρροια. Ολα τα άλλα είναι ατελέσφορες μπούρδες. Και η κυβέρνηση οφείλει να κλείσει για πάντα ΟΛΟΥΣ τους οργανωμένους συνδέσμους. Εστίες κοινωνικής μόλυνσης είναι. Πόσα γραμμάτια πια υπάρχουν στις διοικήσεις – ιδιοκτήτες ομάδων, που εμποδίζουν τη νόμιμα εκλεγμένη ηγεσία της χώρας να λιώσει σαν κατσαρίδες αυτόν τον εσμό αλητών, φονιάδων, βανδάλων, ενίοτε και πρεζάκηδων; Στα πόσα φέρετρα θα γίνει, επιτέλους, το δίκαιο και αναγκαίο;

Και για να το πούμε ντρέτα και χωρίς φιοριτούρες: Η Αστυνομία μπορεί, μια χαρά μπορεί. Οπως μπορεί σε χρόνο dt να ξεκαθαρίσει ψευτοευπαθείς κακοποιούς, αναρχομπάχαλους, όπως μπορεί μαζί με τις Ενοπλες Δυνάμεις να μην αφήσει να περνάει κουνούπι, όχι να βολτάρουν κάθε μέρα λαθροδιακινητές σε εθνικούς δρόμους ανάποδα στο ρεύμα. Απλά είναι δεμένη και ευνουχισμένη. Για την απίθανη, ανεμπόδιστη πορεία των Κροατών μαχαιροβγαλτών από τα σύνορα ως τη Νέα Φιλαδέλφεια δεν υπάρχουν λόγια.

Θα σας πω, όμως, τι έγινε όταν έφτασαν – Και μην τολμήσει κανείς να διαψεύσει, γιατί θα βρεθεί με το βρακί κατεβασμένο στον αστράγαλο να κάνει λαγουδάκια σε ζωντανή μετάδοση. Μάχιμοι Αστυνομικοί, αυτοί που, όταν επιτέλους δόθηκε εντολή για επέμβαση, έκαναν τις 84 από τις 98 συλλήψεις και τελείωσαν άμεσα το όργιο βίας και ανομίας, είχαν ενημερώσει το Κέντρο μία (1) ώρα πριν για άτομα μαυροφορεμένα με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά και οπλισμένα με καδρόνια, και το Κέντρο τούς έδινε εντολή «Καμία επέμβαση». Οταν άλλαξε η εντολή, ήταν πια αργά για ένα νέο παιδί και για την οικογένειά του.

Τις πταίει; Σίγουρα όχι μόνον όσοι άφησαν μια αγέλη κακοποιών να κάνει εκατοντάδες χιλιόμετρα, να συναντήσει εγχώριους κανιβάλους, που διαβάζω πως τους καθοδήγησαν, συμμετείχαν στην επίθεση και θα τους φιλοξενούσαν και σε χώρο τους, και να σκοτώσουν έναν άνθρωπο, τραυματίζοντας άλλους και κάνοντας φθορές. Σίγουρα όχι μόνον αυτοί που διαβίβαζαν «Καμία επέμβαση» επί μία ώρα.

Η ευθύνη ανήκει σε όλους αυτούς που έχουν μια φοβική και κυριολεκτικά ψυχεδελική προσέγγιση για την εγκληματικότητα, ήτοι στην πολιτική ηγεσία, στην κυβέρνηση. Απασχολημένη με την κλιματική αλλαγή και την LGBDO turbo GTI hybrid ατζέντα, τη «συμπεριληπτικότητα» που έγραψε η Υπουργός Οικογένειας, η οποία ξέχασε να αναφερθεί στην υπογεννητικότητα και την προστασία της ΚΑΝΟΝΙΚΗΣ οικογένειας, νομίζουν πως θα αντιμετωπίσουν αντικοινωνικά αποβράσματα, μαχαιροβγάλτες νεοναζί ή «antifa» χουλιγκάνους, λαθροδιακινητές και εισβολείς, ψευτοευπαθείς κλέφτες μετάλλων, ληστές και πρεζεμπόρους με τσάι και συμπάθεια. Νομίζουν πως θα αντιμετωπίσουν τη λυσσασμένη ύαινα διαβάζοντάς της ξόρκια και με ευχολόγια.

Επί του πεδίου, στην Εγνατία, οι δουλέμποροι που στέλνει ο Ερντογάν σκοτώνουν Ελληνες πολίτες και στη Νέα Φιλαδέλφεια χουλιγκάνοι σφάζουν ανθρώπους σαν αρνιά, κουρμπάνι στην αφασία μας. Η ευθύνη λοιπόν δεν ανήκει μόνον στον Γεωπόνο εκ Λαμίας, που αποκεφαλίζει Αξιωματικούς. Ανήκει πρωτίστως σε αυτόν που τον διόρισε, στον Πρωθυπουργό, ο οποίος δεν μπορεί να έχει άγνοια της αφασιακής προσέγγισης στη δημόσια τάξη. Εάν δεν αλλάξει άμεσα ρότα και νοοτροπία στο κράτος και στους μηχανισμούς καταστολής, εάν δεν διατάξει ανελέητη καταστολή, αδιαφορώντας για την κλαψομουνίαση των πολιτικορθάκηδων, εάν δεν αυστηροποιήσει τις ποινές στα ειδεχθή εγκλήματα, όπου τα ισόβια να είναι ισόβια, εάν δεν αποκτήσουμε σοβαρή και αυστηρή αστυνόμευση, τότε θα έρθει ο λογαριασμός.

Τώρα δεν υπάρχει αντίπαλος. Μπορεί όμως η ανάγκη να αναδείξει κάποιον και η φθορά και η αποδόμηση από τέτοια γεγονότα θα έρθουν καταλυτικά. Αντιθέτως, εάν με τόλμη, πυγμή και οργανωτικό πνεύμα, με κύριο μέλημα το αποτέλεσμα επί του πεδίου, συντριβεί η εγκληματικότητα, θα είναι μια τεράστια προσφορά στην άνοδο της ποιότητας ζωής των πολιτών και η κυβέρνηση και ο Πρωθυπουργός θα κερδίσουν πολύ, αλλά κυρίως θα κερδίσει η χώρα. Και να σημειώσω κάτι άλλο: Σήμερα που γράφω αυτές τις γραμμές, ο Φρέντυ Μπελέρης, ο παράνομα φυλακισμένος Δήμαρχος Χειμάρρας, έχει γενέθλια. Υγεία και ελευθερία τού εύχομαι. Στις 14 Αυγούστου, αν δεν ορκιστεί, εκπίπτει. Ελπίζω οι δουλειές της ΤΕΡΝΑ στην Αλβανία να είναι ανθηρές, να μην τις διαταράξουν τέτοια ασήμαντα πράγματα, ε;

*Φαήλος Μ. Κρανιδιώτης,
δικηγόρος, πρόεδρος της ΝΕΑΣ ΔΕΞΙΑΣ

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Φορολογικές δηλώσεις 2024: Άνοιξε η πλατφόρμα της ΑΑΔΕ – Αναλυτικά η διαδικασία υποβολής

Εννέα εκατομμύρια φορολογούμενοι καλούνται να προβούν στην υποβολή φορολογικής δήλωσης για το 2023, καθώς η πλατφόρμα της Ανεξάρτητης Αρχής...

More Articles Like This