Η λαθρομετανάστευση δεν είναι φυσικό φαινόμενο

Η ασφάλεια της χώρας και των νόμιμων πολιτών, η εθνική και κοινωνική συνοχή προηγούνται του ανύπαρκτου «δικαιώματος» των αλλοδαπών

Must Read

Η μαζική παραβίαση των χερσαίων και θαλάσσιων συνόρων μας δεν μπορεί να αντιμετωπίζεται από την πολιτική ηγεσία και τη δικαιοσύνη σαν αναπόφευκτο φυσικό φαινόμενο. Δεν είναι παλίρροια, ούτε η βαρύτητα. Οι έκτακτοι κίνδυνοι απαιτούν έκτακτα μέτρα και αξιολόγηση των πληττόμενων αγαθών. Η ασφάλεια της χώρας και των νόμιμων πολιτών, η εθνική και κοινωνική συνοχή προηγούνται του ανύπαρκτου «δικαιώματος» κάποιων αλλοδαπών να μπουκάρουν χωρίς νομικές διατυπώσεις από μη νόμιμες εισόδους.

Δεν υπάρχει «δικαίωμα» στην παράνομη, ήτοι λάθρα μετανάστευση, την οποία η Ελλάδα, όλη η Ευρώπη, πρέπει να εμποδίζει και όχι, όλως αυτοκαταστροφικά, απλώς να τη διαχειρίζεται και να τη διευκολύνει, ενώ κάποιοι τα κονομάνε. Εάν η πολιτεία δεν θέλει να βλέπει πολίτες να παίρνουν τον νόμο στα χέρια τους, ας κάνει το καθήκον της, να μην αφήνει κενό. Τα εντεταλμένα όργανα της πολιτείας οφείλουν να προστατεύουν τα σύνορά μας. Τελευταία δίνεται ξανά η ίδια εντύπωση που υπήρξε την εποχή της τραυματικής διακυβέρνησης της χώρας από την απίθανη κομπανία του ΣΥΡΙΖΑ, όπου οι Φύλακες έλαβαν διαταγές και έγιναν… τροχονόμοι και catering!

H λαθρομετανάστευση είναι εγκληματική δραστηριότητα, πίσω από την οποία είναι μαφιόζικες οργανώσεις, το τουρκικό βαθύ κράτος και συναυτουργές ΜΚΟ στελεχωμένες από εγχώριους κακοποιούς και προδότες. Από πουθενά, από κανέναν διεθνή ή εθνικό κανόνα δικαίου δεν προκύπτει υποχρέωσή μας να καταλύσουμε το κράτος μας, τα σύνορά μας και να δεχθούμε κάθε φυλή της Υφηλίου, όποιον του καπνίσει να παραβιάσει τα χερσαία και θαλάσσια σύνορά μας. Ακόμη κι αν τη βαφτίσουν «παράτυπη», «τσαχπίνικη», «χαριτωμένη», η λαθρομετανάστευση είναι απειλή για το παρόν και το μέλλον της χώρα μας, αφού με τους ρυθμούς που αυτή συμβαίνει έχουμε πλέον έξαρση, στον Εβρο μπήκαν αυτή την περίοδο 60% περισσότεροι από την αντίστοιχη περσινή, θα βρεθούμε σε λίγα χρόνια με μια μη διαχειρίσιμη και εκρηκτική κατάσταση, με εκατοντάδες χιλιάδες αναφομοίωτους, κυρίως νέους άνδρες σουνίτες μουσουλμάνους.

Τεράστιες πληθυσμιακά χώρες σε έκταση και πληθυσμό, βιομηχανικές – οικονομικές δυνάμεις, απέτυχαν να αφομοιώσουν αντίστοιχους πληθυσμούς που έφεραν νόμιμα από τις αποικίες τους. Εχουμε δε το οξύμωρο, η δεύτερη και τρίτη τέτοια γενιά μουσουλμάνων να είναι πιο ριζοσπαστικοποιημένη από την πρώτη γενιά και μιλάμε για παιδιά που γεννήθηκαν και ανατράφηκαν π.χ. στη Γαλλία, στο Βέλγιο, στο Ηνωμένο Βασίλειο. Εμείς πώς θα πετύχουμε και θα αφομοιώσουμε όλους αυτούς, όταν απέτυχαν αυτοί; Η εθνική μας ασφάλεια επιβάλλει λοιπόν συντεταγμένα τα όργανα της Πολιτείας, Σώματα Ασφαλείας και Ενοπλες Δυνάμεις να εμποδίζουν τη λαθραία μετανάστευση και να καταγγείλουμε κάθε συνθήκη και συμφωνία που θεωρούμε πως μας εμποδίζει, να συγκρουστούμε ακόμη και με τη γραφειοκρατία της Ε.Ε., έχοντας επίγνωση πως η μια χώρα μετά την άλλη ήδη παίρνουν σκληρά αλλά αυτονόητα αντιμεταναστευτικά μέτρα, όπως και να αναστείλουμε επ’ αόριστον την υποβολή αιτήσεων ασύλου. Οποιος θέλει να πηγαίνει στα Προξενεία και στις Πρεσβείες μας και να υποβάλλει αίτηση.

Οποιος μπαίνει παράνομα, αυτόματα δεν θα έχει δικαίωμα να ζητήσει άσυλο, θα δικάζεται και θα εκτίει ποινή για το έγκλημα της παράνομης εισόδου και μετά θα κρατείται διοικητικά επ’ αόριστον σε απομονωμένα κλειστά στρατόπεδα, ως τη συνεργασία του για να απελαθεί. Διότι, αν δεν το γνωρίζετε, π.χ. η Πρεσβεία του Πακιστάν, όταν το πρόσωπο δεν συναινεί, δεν τους αναγνωρίζει, δεν τους χορηγεί ταξιδιωτικό έγγραφο και δεν μπορούμε να τους απελάσουμε, αν ο ίδιος ο απελαυνόμενος δεν συμφωνήσει στην απέλασή του. Διότι το Πακιστάν προωθεί την αθρόα μετανάστευση υπηκόων του, έχει άλλωστε πλεόνασμα και συνεργάζεται με την Τουρκία γι’ αυτό. Θα μας κόψουν επίσης από την Ε.Ε. τη χρηματοδότηση για τις «δομές». Δεν μπορούν να αγοράσουν την καταστροφή μας. Ας δώσουν τα χρήματα στις χώρες προέλευσης των παρανόμων για να γίνουν αναπτυξιακά έργα. Θα μας επιτεθούν πολιτικά, όπως κατά των Πολωνών και των Ούγγρων, και θα μας πάνε σε διεθνή δικαστήρια. Εδώ πάλι σταθμίζουμε τα αγαθά. Σίγουρα υπερτερεί να εμποδίσουμε την ανεπανόρθωτη βλάβη της χώρας μας.

Υπάρχουν και άλλα που πρέπει να κάνουμε. Για πολλούς λόγους, νοοτροπία, επιδόματα που πρέπει να κοπούν, Ελληνες δεν πάνε σε αγροτικές και κτηνοτροφικές δουλειές, ακόμη κι όταν πληρώνουν καλά, ενώ τεράστια είναι η ανάγκη εργαζομένων στον τουρισμό. Μόνο για τη χρονιά αυτή πάνω από 300.000 οι νόμιμες μετακλήσεις. Για ποιον λόγο να φέρνουμε αθρόα ανθρώπους από εχθρικές χώρες, ασύμβατους σε νοοτροπία, μη αφομοιώσιμους, που π.χ. πιλότοι της Πολεμικής Αεροπορίας τους και σκάφη του Π.Ν. τους, όπως του Πακιστάν, με εχθρική θρασύτητα έρχονται στο Αιγαίο μαζί με τους Τούρκους; Υπάρχει λύση.

Για να είμαι δίκαιος, αφού λόγω φόρας τον αδίκησα, ο κ. Δημήτρης Καιρίδης, δεν είναι αρμόδιος για τη φύλαξη των συνόρων. Είναι αρμόδιος για τη διαχείριση αυτών που ήδη μπήκαν. Αυτός λοιπόν μπορεί να υλοποιήσει αυτά που γράφω παρακάτω. Τεράστιας σημασίας και επιτυχημένη η επίσκεψη του Ινδού πρωθυπουργού Ναρέντρα Μόντι στη χώρα μας. Ισχυρή παγκόσμια δύναμη, υπερδύναμη στην υψηλή μόρφωση και στο εργατικό δυναμικό με δεξιότητες, κοινά συμφέροντα με εμάς. Πέραν άλλων, όπως τα πολύ σημαντικά για τη διεύρυνση της υφιστάμενης συνεργασίας μας σε θέματα άμυνας και ασφαλείας, θα είναι ευτύχημα μια συμφωνία εισαγωγής εργατικού δυναμικού, σε αντικατάσταση αυτών από μη φιλικές χώρες. Είναι προτιμότερο λοιπόν να φέρνουμε με συμβάσεις ανθρώπους πιο συμβατούς με την κουλτούρα μας από φιλικές, συμμαχικές χώρες, που δεν μπορούν ορισμένοι να τους μετατρέψουν σε μειονότητα, με στενές σχέσεις και κοινά συμφέροντα με την Τουρκία. Το ίδιο ισχύει για άλλες χώρες, όπως η Αρμενία και η Αιθιοπία, λαοί με κοινό αξιακό πλαίσιο, όπως π.χ. και οι Χριστιανοί Κόπτες της Αιγύπτου, που θα σέβονται τους νόμους μας και τα εθνικά μας συμφέροντα.

Εάν η κυβέρνηση, διά του Καιρίδη, υλοποιήσει τέτοιες συμφωνίες και σταδιακά αντικαταστήσουμε τα ελλείποντα εργατικά χέρια με τέτοιους ανθρώπους, φράσσοντας αποφασιστικά, εμποδίζοντας τη λαθραία μετανάστευση, θα είναι τεράστια εθνική υπηρεσία και για την οικονομία και για την αντιμετώπιση της παράνομης μετανάστευσης. Και φυσικά, εάν η αρμόδια για την Οικογένεια υπουργός αντιληφθεί τι σημαίνει το χάσμα που χωρίζει τις γεννήσεις από τους συντριπτικά υπερτερούντες θανάτους τους πρώτους μήνες του 2023 και λάβει θετικά μέτρα ώστε οι Ελληνίδες να γεννούν Ελληνόπουλα, αυτά λείπουν, όχι απλώς πληθυσμός, τότε και μόνο τότε θα είμαστε σε σωστό δρόμο.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

«Φως Ανάστασης» στο δωμάτιο του Κόκοτα!

Διαβάστε στην «Espresso»: Ρεπορτάζ από την καρδιά του Νοσοκομείου «Γεννηματάς» για την υγεία του τραγουδιστή που δίνει τη δική...

More Articles Like This