Οι τρεις παίδες εν καμίνω

Must Read

Το ρητό που αποδίδεται στους Κινέζους το ξέρετε: «Μια εικόνα, χίλιες λέξεις». Αυτή η φωτογραφία όμως τους ξεπέρασε. Αυτή η φωτογραφία ήταν σίγουρα 1.000.000 plus λέξεις. Είναι αυτό που οι κουλτουρέ λένε τρικυμία συναισθημάτων, γροθιά στο στομάχι και σεισμός μεταφυσικών δονήσεων, πασπαλισμένων με μπόλικη υποκρισία.

Αναφέρομαι στη φωτογραφία που είδα προχθές στη «δ» και που θα μπορούσε να είχε τον τίτλο: «Οι τρεις παίδες εν καμίνω», αντ’ αυτού όμως ο πεζός συντάκτης έγραψε: «Γ. Οικονόμου, Μ. Βορίδης, Λ. Αυγενάκης, στη σύσκεψη του Εβρου».

Οι τρεις τεθλιμμένοι, ξεγραβάτωτοι (λες και αν φορούσαν γραβάτες δεν θα αφουγκράζονταν τον πόνο του λαού, λέμε τώρα), ως συνδικαλιστές κομμουνιστικού σωματείου της δεκαετίας του ’50, περίλυποι άχρι θανάτου, διένειμαν απλόχερα Canadair, drones, χιλιάρικα, μάνικες άνευ νερού όμως, τα φόρτωσαν όλα στην κλιματική αλλαγή, είπαν ότι και η Ευρώπη κάηκε και κάποιος θυμήθηκε την κυρία Βούλτεψη και συμπλήρωσε «και η Μανίλα, κ. υπουργέ» και, τέλος, έταξαν κάνα δυο μετεγγραφές, για ενίσχυση του τοπικού Εθνικού Αλεξανδρουπόλεως.

Γενικώς, τακτοποίησαν τα πάντα όλα, αφού όμως κάηκε και το τελευταίο κλαράκι στον πολύπαθο Εβρο. Δυστυχώς, στη φωτογραφία δεν διακρίνονταν αν οι τρεις τεθλιμμένοι ήταν αξύριστοι και πόσων ημερών. Και ζήσαν αυτοί καλά κι εμείς καλύτερα. The end.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αντεπίθεση των εργαζόμενων του «Αττικόν» στον Γ. Καλλιάνο: «Εκτοξεύει λάσπη και απειλές ενάντια σε γιατρούς και νοσηλευτές»

Με τις συνεχιζόμενες επιθετικές αναρτήσεις του βουλευτή της ΝΔ και γνωστού μετεωρολόγου Γιάννη Καλλιάνου να έχουν καταστήσει το γεγονός...

More Articles Like This