Πρωθυπουργός Ατλαντίδας

Η Ελλάδα συρρικνώνεται ταχύτερα από τα εισοδήματα των Ελλήνων. Χάνουμε περίπου έναν νομό τον μήνα!

Must Read

«Και στην Καρδίτσα θάλασσα!» έλεγαν παλαιότερα οι ψηφοφόροι, όταν ήθελαν να χλευάσουν τις προεκλογικές υποσχέσεις των πολιτικάντηδων. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης έκανε τη φάρσα πραγματικότητα, και μάλιστα τραγική. Η Θεσσαλία μετετράπη σε πέλαγος.
Επί Μητσοτάκη αρχίζουμε να καταλαβαίνουμε πώς ένιωθαν οι Ατλαντες* όταν η πατρίδα τους βυθιζόταν κάτω από τα ύδατα του ωκεανού. Βέβαια, κατά τον θρύλο, αυτή η νήσος είχε αναπτυγμένη τεχνολογία και εμείς μόνο κάποιες εφαρμογές της συμφοράς του gov.gr, αλλά αυτό είναι μια άλλη υπόθεση. Σε κάθε περίπτωση, εμείς οι Ελληνες, με την κυβέρνηση των αρίστων, κάνουμε πρόβες για την Aποκάλυψη** και το τέλος του κόσμου, πριν απ’ όλους τους άλλους λαούς.

Σε σχεδόν μηδενικό χρόνο απωλέσθη ο Εβρος. Δύο εβδομάδες πυροπροστασίας από την… άχαστη τεχνοκρατική κυβέρνηση και ο νομός έχασε τα δάση του και οσονούπω και τον πληθυσμό του, μια και δεν μπορούν να ασκηθούν επαγγελματικές δραστηριότητες στις στάχτες. Μετά είχαμε και τη Θεσσαλία, που πλημμύρισε, κι ο Θεός μόνο γνωρίζει το επόμενο πιάτο στο μενού του ολέθρου που γευόμαστε τα χρόνια της «αριστείας».

Αξίζει επιπλέον να σημειωθεί το εξής παράδοξο: η μιντιακή και πολιτική στήριξη που έχει η κυβέρνηση Μητσοτάκη είναι ευθέως ανάλογη με τις καταστροφές που έχει υποστεί η πατρίδα κατά τα έτη 2019-2023. Οσο μεγαλύτερα τα χουνέρια τόσο περισσότεροι ύμνοι…
Η μόνη παρηγοριά, πάντως, είναι η απαγόρευση των πλαστικών καλαμακίων. Μπορεί από την πατρίδα να απομείνουν μόνο στάχτες και λάσπες, αλλά ο πρωθυπουργός το χρέος του το ξόφλησε: νίκησε τον μέγα εχθρό, τα πλαστικά καλαμάκια, που καραδοκούσαν τοποθετημένα στους φραπέδες, στους φρέντο και στα αναψυκτικά.

*Μπορείτε να ξεκινήσετε το μαγευτικό ταξίδι με προορισμό τη θρυλική Ατλαντίδα διαβάζοντας τους πλατωνικούς διαλόγους «Τίμαιος» (23d- 25d) και «Κριτίας» (113c-121c).

**Για εξεταστεί το ζήτημα (ημέρες Αποκαλύψεως επί Κούλη) και σε αμιγώς πνευματικό επίπεδο, καλό είναι πάντοτε να θυμόμαστε ότι με πρόφαση τον κορονοϊό ο Μητσοτάκης έκλεισε τις εκκλησίες και δίωκε τους ιερείς που τελούσαν το μυστήριο της θείας κοινωνίας, αλλά επέτρεπε τις πορείες υπέρ του Κουφοντίνα.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ελληνικά ΜΜΕ: Δύσκολες εποχές…

Άρθρο της ελληνικής έκδοσης της DW με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα της Ελευθερίας του Τύπου, η οποία επιχειρεί μια...

More Articles Like This