Θα ενσωματωθούν, είναι… βέβαιο!

Ας μην είμεθα κακόπιστοι, ρατσιστές. Μπορεί να τρώνε σημαίες (ωμές) και να φαντάζουν κάπως μανιακοί, αλλά θα ενταχθούν!

Must Read

Στις εικόνες βλέπετε στιγμιότυπα από διαδήλωση εναντίον του Ισραήλ στο Πακιστάν (από το οποίο, χωρίς να ερωτηθούμε, μας έφεραν πολλές φουρνιές «προσφύγων). Οι διαδηλωτές, θέλοντας να μην αφήσουν αμφιβολία για τις πεποιθήσεις τους, ξεσκίζουν μια σημαία του Ισραήλ και αρχίζουν και τη μασουλάνε! Χωρίς κέτσαπ, χωρίς μουστάρδα, χωρίς αλατοπίπερο, λάδι και ξίδι. Ετσι, ωμή και σκέτη.

Το βίντεο μπορεί να φαίνεται κάπως αστείο, αλλά στην ουσία του είναι μια ψυχρολουσία πραγματικότητας, ένα μακροβούτι στη φρίκη που περιμένει άπαντες∙ Ισραηλινούς και μη, χριστιανούς και βουδιστές, δωδεκάθεους και μορμόνους, ανιμιστές και γεζίντι. Θα είναι όντως φρίκη αν αυτοί οι άνθρωποι πάρουν το «πάνω χέρι» σε χώρα στην οποία «φιλοξενούνται». Κι αυτό το «πάνω χέρι» μπορούν να το πάρουν με δύο τρόπους: με τη δημογραφία και με τα όπλα. Και στα δύο οι επιδόσεις αυτών των ανθρώπων είναι εξαιρετικές. Και από γεννήσεις καλά πάνε.

Στο Πακιστάν ο δείκτης γεννητικότητας είναι 3,4 παιδιά ανά γυναίκα, ενώ στην Ελλάδα είναι περίπου 1,3 παιδιά ανά γυναίκα. Οι εκατοντάδες χιλιάδες νομιμοποιήσεις που έχουν γίνει καθώς κι εκείνες που πυρετωδώς ετοιμάζει η κυβέρνηση θα καταστήσουν τους Ελληνες μειονότητα στην πατρίδα τους. Επιπλέον, το επιχείρημα «νομιμοποιώ δεν σημαίνει πολιτογραφώ» είναι επιεικώς γελοίο. Εδώ ήλθε ο άλλος παράνομα και δεν τον απέλασες ούτε καν σου πέρασε από το νου. Οταν θα είναι νομιμοποιημένος, θα τον διώξεις;

Αυτό που συνέβη στο Ισραήλ κι αυτά που συμβαίνουν καθημερινά στη Γαλλία, στο Βέλγιο, στη Σουηδία, στη Γερμανία και σε άλλες χώρες δεν πρόκειται να «ξυπνήσουν» την ελληνική κυβέρνηση. Δεν κοιμάται. Ξέρει πολύ καλά τι συμβαίνει, αλλά στο πρόγραμμά της δεν περιλαμβάνεται ενότητα με πράξεις που θα εξυπηρετούν το εθνικό συμφέρον.
Και ας μην ξεχνάμε ότι ακόμα και ο δυσώνυμος Κίσινγκερ, σε συνέντευξή του στην τηλεοπτική υπηρεσία της Welt, είπε για τη λαθρομετανάστευση στη Γερμανία: «Ηταν μεγάλο λάθος να μπουν στη χώρα τόσο πολλοί άνθρωποι με εντελώς διαφορετικό πολιτιστικό και θρησκευτικό υπόβαθρο, διότι έτσι δημιουργούνται ομάδες -διαφορετικών- συμφερόντων».

Ετοιμαστείτε…

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Χάρβεϊ Γουάινστιν: Ξανά στο δικαστήριο για σεξουαλικά εγκλήματα

Μία υπόθεση με πολλά επεισόδια! Ο Χάρβεϊ Γουάινστιν θα δικαστεί ξανά στη Νέα Υόρκη, όπως ανακοινώθηκε από το γραφείο...

More Articles Like This