Ο κίνδυνος φέρνει και (εθνικές) ευκαιρίες

Πρέπει να έχουμε σταθερή και ξεκάθαρη θέση υπέρ του Ισραήλ, κατά της ισλαμοναζιστικής Χαμάς, που θέλει να ολοκληρώσει το Ολοκαύτωμα ενός ιστορικού Εθνους. Οχι άλλη αριστερίλα σε βάρος των εθνικών συμφερόντων. Ισοδυναμεί με προδοσία

Must Read

«Η Χαμάς είναι απελευθερωτική οργάνωση» είπαν ο Ερντογάν, το Ιράν και η απανταχού αριστερίλα, συμπεριλαμβανομένου του ΚΚΕ και των παραφυάδων του. Δεν χρειάζεται να γράψω πάλι για τις εκλεκτικές συγγένειες των διαφόρων εκδοχών του ολοκληρωτισμού. Ναζί και σταλινικοί κομμουνιστές είχαν κολεγιά από τον Αύγουστο του 1939 ως τον Ιούνιο του 1941, χλαπακιάσανε κοτζάμ Πολωνία, εισβάλλοντας με διαφορά λίγων ημερών από τη Δύση οι ναζί και από την Ανατολή οι σταλινικοί. Δεν λέγεται τυχαία εθνικοσοσιαλισμός η ιδεολογία του Αδόλφου. Το δεύτερο συνθετικό έχει τους λόγους του.

Παράλληλα, το μαχητικό ισλάμ, με πρώτο και καλύτερο τον Μεγάλο Μουφτή της Ιερουσαλήμ και τους Αδελφούς Μουσουλμάνους, συνεργάστηκε επίσης με τον Χίτλερ και σχηματίστηκαν εθελοντικές μεραρχίες των SS από μουσουλμάνους, ο δε Μεγάλος Μουφτής επισκέφθηκε το Βερολίνο, συναντήθηκε με τον Χίτλερ και τον Χίμλερ, και επιθεώρησε μονάδες των Waffen SS με ομόδοξους του Αραβες, Αλβανούς κ.ά. Και ο Στάλιν στα γεράματα, ίσως ενθυμούμενος τις εποχές του έρωτά του με τον Χίτλερ, το έριξε στις διώξεις Εβραίων και δη επιστημόνων.

Σήμερα, πάνω στη δίνη των φοβερών γεγονότων γενοκτονικής επίθεσης της Χαμάς κατά των Εβραίων, συναντώνται και οι προσδοκίες και τα τυχοδιωκτικά σχέδια των Τούρκων, των Ιρανών, της Ρωσίας και των εγχώριων ηλίθιων αριστερών που, πέραν του παλαιόθεν μύθου για τους Παλαιστινίους, αγαλλιάζουν με οτιδήποτε υπονομεύει τα συμφέροντα της ιμπεριαλιστικής, καπιταλιστικής κ.λπ. Δύσης και του Ισραήλ, που αποτελεί όχι μόνο κομμάτι της αλλά προκεχωρημένο φυλάκιό της. Το ξαναλέω, αν υπάρχει μία (1) χώρα στη Μέση Ανατολή με δομές και λειτουργία δημοκρατίας, που τηρεί συμφωνίες και έχει κοινά με εμάς, αυτή είναι το Ισραήλ. Είναι μια όαση δυτικότροπου κράτους δικαίου μέσα σε μια έρημο αυταρχισμού, βαρβαρότητας, αφερεγγυότητας. Υπάρχουν δε ανάμεσά μας και μερικοί θρασείς υπηρέτες ξένων συμφερόντων που μας το λένε καθαρά: έρχεται η ώρα της Ανατολής, της Ρωσίας, του Ιράν, της Τουρκίας, της Κίνας και πρέπει να κάμψουμε τον αυχένα. Το γιατί δεν τους μαζεύει ο μπόγιας είναι άλλη μια απόδειξη του πόσο μαλθακοί -για να μην πω την άλλη λέξη- είμαστε.

Κίνδυνος ανάφλεξης

Τα πράγματα είναι σαφέστατα επικίνδυνα, υπάρχει κίνδυνος ευρύτερης ανάφλεξης. «Οταν μπουκάρει το Ισραήλ για να κάψει τους αρουραίους ισλαμοναζί τρομοκράτες μέσα στα τούνελ, οι Αγιατολάδες του Ιράν να κάνουν την τρέλα να προσπαθήσουν να χτυπήσουν και έτσι να υποχρεωθούν να εμπλακούν οι Αμερικανοί, και το Ισραήλ να κάνει λακκούβα με μπάζα όλες τις πυρηνικές εγκαταστάσεις του Ιράν. Ρωτώ δε ευθέως: πόσο ψυχάκιας πρέπει να είσαι για να αισθάνεσαι άνετα στην ιδέα οι μουλάδες της Τεχεράνης να αποκτήσουν πυρηνικά όπλα;

Η δε Τουρκία χρόνια τώρα παίζει βρόμικο παιχνίδι κατά του Ισραήλ. Και δεν αναφέρομαι στα παλαιά καμώματα του Ερντογάν στο Νταβός με το αντισημιτικό του παραλήρημα κατά του Ισραηλινού πρωθυπουργού, ούτε στη βρόμικη επιχείρηση της ΜΙΤ με το «Μαβί Μαρμαρά», όπου οι Ισραηλινοί τους κεράσανε πικρό κρασί. Μιλάω για τη διαρκή ως τώρα υποστήριξη των ισλαμιστών τρομοκρατών από την Αγκυρα. Υποστήριξη πολιτική, διπλωματική και υλική, που είναι πλέον συναυτουργία στα εγκλήματα. Η ηγεσία της Χαμάς πηγαινοέρχεται στην Τουρκία, φορτία με πρώτες ύλες για όπλα που σκοτώνουν Ισραηλινούς πολίτες αγοράζονται με χρήμα που προέρχεται και από την Τουρκία και μεταφέρονται με τουρκικές πλάτες. Το τουρκικό βαθύ κράτος έχει βουτηγμένα πλέον τα χέρια του σε εβραϊκό αίμα.

Ταφόπλακα

Η τελευταία λοιπόν δήλωση του Ερντογάν, που ξεπλένει τους ισλαμοναζί της Χαμάς, είναι ίσως η ταφόπλακα σε κάθε ψευδαίσθηση για αποκατάσταση των τουρκοϊσραηλινών σχέσεων. Το Ισραήλ άλλωστε έχει ιστορικές σχέσεις και συνεργασία με τους Κούρδους αυτονομιστές, ήδη από την εποχή της βραχύβιας «Δημοκρατίας του Μαχαμπάντ» με τον Μουσταφά Μπαρζανί και έχει κατά καιρούς συνεργαστεί με τα διάφορα κομμάτια του κουρδικού κινήματος.

Η ιδέα διαμελισμού της Τουρκίας και η δημιουργία ενός κουρδικού κράτους φιλικού στο Ισραήλ, που θα φτάσει ως τη θάλασσα, δεν είναι καθόλου κακή ιδέα για μια μακρά ειρήνη στην περιοχή μας. Ενιαίο Κουρδιστάν, ξεδοντιασμένη Τουρκία και Ιράν μπορεί να είναι η οριστική λύση στο δικό μας πρόβλημα με τους Τούρκους επεκτατιστές. Και κάτι τελευταίο. Υπάρχουν πλέον άνθρωποι στα κέντρα αποφάσεων του Ισραήλ που, έχοντας κατανοήσει τις αιτίες της ιταμής συμπεριφοράς της Τουρκίας απέναντι στη χώρα τους, κατανοούν πως δεν είναι προς το συμφέρον του Ισραήλ η συνεχιζόμενη κατοχή μέρους της Κύπρου από έναν εχθρικό προς το Ισραήλ ισλαμικό στρατό. Μια ελεύθερη, ενιαία και ελληνική Κύπρος, στο πλαίσιο ελληνοϊσραηλινής συνεργασίας στην ασφάλεια και την ενέργεια είναι υπέρ του συμφέροντος όχι μόνον του Ισραήλ και του Ελληνισμού αλλά όλης της Δύσης.

Η κρίση λοιπόν μπορεί να φέρει ευκαιρίες. Γι’ αυτό πρέπει να έχουμε σταθερή και ξεκάθαρη θέση υπέρ του Ισραήλ και των Δυτικών συμφερόντων, κατά της ισλαμοναζιστικής Χαμάς και των υποστηρικτών της, που θέλουν να ολοκληρώσουν το Ολοκαύτωμα ενός ιστορικού Εθνους. Οχι άλλη αριστερίλα σε βάρος των εθνικών συμφερόντων. Ισοδυναμεί με προδοσία.

Δικηγόρος, Πρόεδρος της ΝΕΑΣ ΔΕΞΙΑΣ

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Υπό έλεγχο φωτιά που ξέσπασε σε διαμέρισμα στην Αθήνα – Απομακρύνθηκαν οι ένοικοι

Άμεση ήταν η κινητοποίηση της Πυροσβεστικής μετά από φωτιά που εκδηλώθηκε σε διαμέρισμα στο κέντρο της Αθήνας, με αποτέλεσμα...

More Articles Like This