Αριστερά ρεζιλίκια για την υποστήριξη των ισλαμοναζί

Στο «Ελ. Βενιζέλος» μπήκαν οι σταλινικοί ταβλαδόροι του ΠΑ.ΜΕ. και περιφέρονταν για λίγο με παλαιστινιακές σημαίες

Must Read

Σε δύο αεροδρόμια μπουκάρανε υποστηρικτές των ισλαμοναζί της Χαμάς, στο Νταγκεστάν και το «Ελ. Βενιζέλος». Στο Νταγκεστάν το πήγαν παραπέρα, μπούκαραν αναζητώντας Εβραίους επιβάτες για να τους λιντσάρουν. Στο «Ελ. Βενιζέλος» μπήκαν οι σταλινικοί ταβλαδόροι του ΠΑ.ΜΕ. και περιφέρονταν για λίγο με παλαιστινιακές σημαίες και τον ρυθμό συνθημάτων που θυμίζει αγουροξυπνημένους βραδύγλωσσους.

Αλλά φανταστείτε το αρχικό πάγωμα οποιουδήποτε Εβραίου επιβάτη βρισκόταν ξαφνικά απέναντι σε αυτόν τον συρφετό σταλινοφασιστών υποστηρικτών της Χαμάς. Το ρεζιλίκι δεν κράτησε πολύ, οι ράθυμοι κουκουέδες τα μαζέψανε και φύγανε, αφού έκαναν το κομμάτι τους, αλλά η ξεφτίλα στη χώρα έμεινε. Ακολούθησε το επόμενο ρεζιλίκι, με την ΟΛΜΕ να κηρύσσει τις 6/11 ημέρα φιλοπαλαιστινιακών δράσεων, δηλαδή υπέρ της Χαμάς, και κήρυξε και «διευκολυντική» στάση εργασίας μερικές ώρες για τις… δράσεις.

Τζιχαντιστές υποστηρίζουν, σκληρούς ισλαμιστές, που έσφαξαν και έκαψαν μωρά, ολόκληρες οικογένειες! Τι σχέση έχει όλο αυτό με την αποστολή της Παιδείας; Με ποιο δικαίωμα απέχουν από τα καθήκοντά τους και προπαγανδίζουν πολιτική δράση που έχει ως αποτέλεσμα στήριξη ισλαμιστών τρομοκρατών;

Το γεγονός αυτό είναι άλλη μια απόδειξη πως είναι εθνική και δημοκρατική επιταγή η κατάργηση του εκτρωματικού συνδικαλιστικού νόμου του ΠΑΣΟΚ του 1982, που δημιούργησε μια παρασιτική κάστα, τους επαγγελματίες συνδικαλιστές, οι οποίοι αποτελούν σοβαρό παράγοντα ανάσχεσης της ανάπτυξης της χώρας αλλά και αντιδημοκρατικών δράσεων, οι οποίες ενίοτε, όπως τώρα, στρέφονται και κατά των εθνικών συμφερόντων.

Ο κρατικοδίαιτος συνδικαλισμός, με τα προνόμια των εργατοπατέρων, εφαρμόζει μια αραχνιασμένη κουκουέδικη κυρίως ατζέντα, που μόνο σχέση με τα συμφέροντα των εργαζομένων δεν έχει. Μεγάλο μέρος του μεταπολιτευτικού προβλήματος είναι η παράδοση της Παιδείας στα χέρια μηδενιστών φασιστών του κόκκινου άκρου, που παραβιάζουν διαρκώς τον συνταγματικό σκοπό της Παιδείας κατά το άρθρο 16 του Συντάγματος, ο οποίος είναι η «εθνική, ηθική και θρησκευτική ανάπτυξη» των παιδιών, και όχι φυσικά η μαρξιστική προπαγάνδα, η διδαχή των ψευδών της αριστερίλας, το μίσος κατά του Εθνους, κατά της Ιστορίας του, των Ηρώων του, των θεσμών της δημοκρατίας και ο θαυμασμός για ισλαμοναζί φονιάδες παιδιών, φιλότουρκους τρομοκράτες, υποστηριζόμενους από τον Ερντογάν και το Ιράν.

Στα κοινωνικά δίκτυα και σε ορισμένα ΜΜΕ δίνεται ρεσιτάλ αντισημιτισμού, όπου αγκαλιά σταλινοφασίστες και νεοναζί παραληρούν κατά του Ισραήλ, το οποίο ασκεί απολύτως δικαιολογημένα το δικαίωμά του στην αυτοάμυνα. Κατ’ επανάληψη μέσω των ΜΜΕ, ακόμη και με εναέριες ρίψεις φυλλαδίων, κάλεσαν τον πληθυσμό να εκκενώσει περιοχές-στόχους, όμως η Χαμάς, έχοντας κρησφύγετο σε νοσοκομεία, σχολεία, συγκροτήματα κατοικιών κ.λπ., τους χρησιμοποιεί αδίστακτα ως ασπίδα.

Να σημειωθεί δε πως αυτοί οι πολίτες ήταν οι ίδιοι που πανηγύριζαν στις 7 Οκτωβρίου μπροστά στις κάμερες και έτρεχαν χαρούμενοι με την ελπίδα να συμμετάσχουν σε λιντσάρισμα ομήρων. Η ζωή όμως τα έφερε αλλιώς, ε; Τώρα, ο Ισραηλινός Στρατός επί του εδάφους, μέσα στα ίδια τα τούνελ των ισλαμοναζί της Χαμάς, τους εξοντώνει έναν έναν.

Προφανώς και υπάρχουν απώλειες σε αμάχους που αρνήθηκαν να φύγουν ή εμποδίστηκαν από τη Χαμάς. Απώλειες αμάχων, και μάλιστα τρομερές, υπήρξαν και στους βομβαρδισμούς της Δρέσδης και άλλων πόλεων της ναζιστικής Γερμανίας. Εάν υπήρχαν τότε τα κοινωνικά δίκτυα και υπερπρόβαλλαν αυτές τις απώλειες, αληθινές ή μούφα, θα άλλαζε το ηθικό πρόσημο του αγώνα κατά των ναζί; Οχι βέβαια.

Η ελληνόφωνη αριστερά είναι, πάντως, συνεπής στην υποστήριξη της βαρβαρότητας και του ανθελληνισμού. Στον Εθνικό Απελευθερωτικό αγώνα του Εθνους μας στη Μικρά Ασία υποστήριξαν τον Κεμάλ και τη Γενοκτονία του λαού μας, και ο ίδιος ο Ζαχαριάδης στον Μεσοπόλεμο, με άρθρο του στον «Ριζοσπάστη», επέχαιρε για τη συμβολή του τότε ΣΕΚΕ στη Μικρασιατική Καταστροφή.

Το 1939-1941 υποστήριξαν τη ναζιστική Γερμανία που κατάπιε την Πολωνία, το Βέλγιο, τη Γαλλία, την Ολλανδία, και μετά επιτέθηκε σε μας, λόγω της εντολής από την ΕΣΣΔ και του Συμφώνου Ρίμπεντροπ – Μόλοτοφ, τη ληστρική συμφωνία Εθνικοσοσιαλιστών και Σταλινικών κομμουνιστών με μενού τη δυστυχή Πολωνία, την οποία κυριολεκτικά κατέσφαξαν μαζί και το γιόρτασαν και με κοινή παρέλαση στο Μπρεστ.

Εξαιρούνται για την περίφημη επιστολή Ζαχαριάδη, που απέσπασε ο δαιμόνιος Μανιαδάκης από τον γ.γ. του ΚΚΕ με στήριξη στον πολεμικό αγώνα, αλλά δεν μιλούν για την επόμενη, που τα έπαιρνε πίσω, αφού ήταν εκτός Σοβιετικής γραμμής. Η συμμαχία με τους Ναζί άλλωστε έσπασε τον Ιούνιο του 1941, με τη γερμανική επίθεση, και το ΚΚΕ πριν κατήγγειλε τις νίκες του Στρατού μας κατά των Ιταλών και την απελευθέρωση της Βορείου Ηπείρου ως… ιμπεριαλιστικές!

Σήμερα, πιστοί στην ψυχοπαθολογία της αριστεράς, υποστηρίζουν ισλαμιστές φονιάδες μωρών, γιατί τους θεωρούν συμμάχους στον αγώνα κατά του ιμπεριαλισμού. Και προδότες και ανόητοι, αφού πρώτους θα τους κρέμαγαν, αν επικρατούσαν οι ισλαμιστές. Και τότε και σήμερα, η αριστερά βλάπτει την Ελλάδα, βλάπτει τον λαό μας.

Είναι ψυχιατρικού ενδιαφέροντος η δράση της, πλην του ποινικού σε μερικές περιπτώσεις. Πάντως, για άλλη μια φορά αναδεικνύεται η ανάγκη να απαλλαγούμε επιτέλους από καρκινώματα που βλάπτουν τη χώρα, τα συμφέροντά της, τις συμμαχίες της και μας ρεζιλεύουν διεθνώς.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

More Articles Like This