Κομμούνια και ναζί χορεύουν αντισημιτικό βαλς

Το όργιο της φιλοτζιχαντιστικής προπαγάνδας από την αριστερά συνεχίζεται. Τα αίσχη και τα ψεύδη που γράφονται με απύθμενο μίσος κατά του Ισραήλ και όσων υποστηρίζουμε το δικαίωμά του στην αυτοάμυνα δεν έχουν πάτο

Must Read

Το όργιο της φιλοτζιχαντιστικής προπαγάνδας από την αριστερά συνεχίζεται. Τα αίσχη και τα ψεύδη που γράφονται με απύθμενο μίσος κατά του Ισραήλ και όσων υποστηρίζουμε το δικαίωμά του στην αυτοάμυνα δεν έχουν πάτο. Δεν εκφράζουν παρά μια διαταραγμένη μειοψηφία, που αγκαλιά με νεοναζί και ισλαμιστές δίνουν ρεσιτάλ αντισημιτισμού.

Η Ελλάδα ως κράτος, κυβέρνηση, θεσμοί έχει πάρει την ορθή θέση και η κυβέρνηση πράττει ορθότατα που δεν επαναλαμβάνει τα τραγικά λάθη του παρελθόντος, με την πασοκική ολόθερμη στήριξη των Παλαιστινίων ή τη στάση Πόντιου Πιλάτου.

Οταν «νίπτεις τας χείρας σου» στην ουσία στηρίζεις αυτούς που αδικούν, αυτούς που εκπροσωπούν το κακό, και αυτοί εν προκειμένω είναι τα κτήνη της Χαμάς, φιλότουρκοι τζιχαντιστές, που η ίδια η παλαιστινιακή ηγεσία και Αραβες δημοσιογράφοι, π.χ. από την Αίγυπτο, της Δυτικής Οχθης τούς καταγγέλλουν πως οι ηγέτες τους την κοπανάνε μέσα σε ασθενοφόρα και πως επιδιώκουν την ύπαρξη αμάχων θυμάτων δικών τους, για να τους χρησιμοποιούν για προπαγάνδα. Σκοτώνουν οι ίδιοι γυναικόπαιδα, που υπακούουν στις προειδοποιήσεις εκκένωσης των Ισραηλινών Ενόπλων Δυνάμεων.

Οι καταγγελίες για τη χρήση νοσοκομείων, σχολείων, συγκροτημάτων κατοικιών ως κέντρων εκτόξευσης ρουκετών, αποθηκών οπλισμού και κρησφυγέτων των ενόπλων τρομοκρατών δεν προέρχονται μόνο από ισραηλινά χείλη, αλλά και από ομοεθνείς τους και άλλους Αραβες. Οι δε κεφαλές της ηγεσίας είναι δισεκατομμυριούχοι, που διάγουν τρυφηλό βίο στο εξωτερικό, όσο το ένοπλο τμήμα τους σκοτώνει αδιακρίτως Εβραίους και Αραβες.

Σκούζουν στα τούνελ

Η Χαμάς έκανε ό,τι θα έκανε το ΚΚΕ αν πίναμε όλοι ηρωίνη με στρυχνίνη και είχε κόψει το μυαλό μας σαν ξινισμένο γιαούρτι και τους ψηφίζαμε στην κυβέρνηση: πήραν την εξουσία το 2007, δολοφόνησαν κάθε αντιπολιτευόμενο, δεν ξανάκαναν εκλογές, εφήρμοσαν τον ισλαμικό νόμο και έθεσαν όλους τους πόρους στην υπηρεσία της τζιχαντιστικής οργάνωσής τους. Τώρα σκούζουν μέσα στα τούνελ, όπου τους εξοντώνει ο Ισραηλινός Στρατός σαν παγιδευμένους αρουραίους. Νομίζανε πως θα πάρουν τους ομήρους, θα κωλώσει το Ισραήλ να μπει μέσα, θα τους ανταλλάξουν με χιλιάδες κρατουμένους και θα είχαν πετύχει μια τακτική νίκη με τεράστια στρατηγική προπαγανδιστική αξία.

Στην πραγματικότητα αγοράσανε μόνοι τους το σάβανό τους. Δεν θα μείνει ρουθούνι τρομοκράτη. Οταν τελειώσουν οι επιχειρήσεις, δεν ξέρω πόσους ομήρους θα βρει ζωντανούς ο Ισραηλινός Στρατός, αλλά η Χαμάς θα έχει γίνει στάχτη. Θα είναι τέτοια η μοίρα των ενόπλων της, που στο μέλλον θα μείνει παροιμιώδης έκφραση, κάτι σαν κατάρα, το «να έχεις την τύχη της Χαμάς». Και δεν θα φειστούν ούτε των χλιδάτων ηγετών της τρομοκρατικής οργάνωσης που βολτάρουν στην Τουρκιά και στο Κατάρ.

Με το Ισραήλ

Δεν θα τους σώσουν το χρήμα, ο Ερντογάν, ο Εμίρης του Κατάρ, οι πορείες των ηλίθιων αριστερών ή η απόσταση, όπως δεν σώζουν οι ανθρώπινες ασπίδες, που κρατούν με το ζόρι, αυτούς που σκότωσαν μωρά και ηλικιωμένους, και τώρα γίνονται παρανάλωμα μέσα στα λαγούμια όπου χώθηκαν δειλά, μετά το φοβερό ανοσιούργημα, τα εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας, που διέπραξαν στις 7/10 σε βάρος τόσων αθώων ανθρώπων, ανάμεσα στα οποία και η ομηρία τόσων ανθρώπων. Το δίκαιο και τα συμφέροντά μας είναι με το Ισραήλ και πρέπει να μείνουμε ακλόνητοι στο πλευρό του, καταγγέλλοντας με στεντόρεια φωνή τον αντισημιτισμό κόκκινων και μαύρων φασιστών, που πάνε χεράκι χεράκι στο πλευρό των τζιχαντιστών φονιάδων μωρών της Χαμάς.

Την προηγούμενη Κυριακή πήγα ως απλός πολίτης στην εκδήλωση που οργάνωσε το Κεντρικό Ισραηλιτικό Συμβούλιο στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών για τους ομήρους, όπου είχαμε τη συγκλονιστική εμπειρία των ομιλιών συγγενών τους, που ήρθαν για τον σκοπό αυτόν από το Ισραήλ. Δημοσίευσα μια φωτογραφία μπροστά στο κεντρικό σύνθημα #BRINGTHEMHOME με στρωμένα λευκά τραπέζια, όπου σε κάθε καρέκλα υπήρχε η φωτογραφία κάθε ομήρου, από μωρά ως ηλικιωμένους.

Σπαραγμός

Μια συγκλονιστική εικόνα, που την έκανε ακόμη πιο δυνατή ο σπαραγμός των μητέρων στις ομιλίες τους. Το ενδιαφέρον που απεικονίζει την κατάσταση, το ποιους έχουμε απέναντί μας και το ήθος τους ήταν τα σχόλια πάλι της ίδιας μειοψηφίας και η σύνθεσή της. Κουκουέδες, συριζαίοι, αριστεριστές και αναρχικοί αγκαλιά με ψευτοεθνικιστές αούγκανους συναγωνίζονταν σε χυδαιότητα, χλευάζοντας τους ομήρους, την εκδήλωση, τους υποστηρικτές της. Αυτή είναι η αριστερά. Δεν υπάρχει άλλη.

Και ξέρετε γιατί τόσο εύκολα ταυτίζονται με νεοναζί και Αραβες τζιχαντιστές; Γιατί στο όχι τόσο μακρινό παρελθόν έχουν ξανασυνεργαστεί με τους αυθεντικούς ναζί, που συνεργαζόντουσαν με Αραβες ισλαμιστές, γιατί πιστεύουν κι αυτοί στη βία, γιατί έχουν σκοτώσει, βασανίσει κι αυτοί αθώους, έχουν σκοτώσει παιδιά, γέροντες, έχουν πάρει ομήρους και τους έχουν σφάξει, βασανίσει με τους πιο διεστραμμένους τρόπους. Στα κοινωνικά δίκτυα, με την ανωνυμία και τη διαδικτυακή κουκούλα των ψευδωνύμων, το μέσα τους βγαίνει απέξω και υπερχειλίζουν η ασχήμια, η βαρβαρότητα του κόκκινου φασισμού, που τώρα χορεύει βαλς με τον αντισημιτισμό.

*Δικηγόρος, Πρόεδρος της ΝΕΑΣ ΔΕΞΙΑΣ

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Χάρβεϊ Γουάινστιν: Ξανά στο δικαστήριο για σεξουαλικά εγκλήματα

Μία υπόθεση με πολλά επεισόδια! Ο Χάρβεϊ Γουάινστιν θα δικαστεί ξανά στη Νέα Υόρκη, όπως ανακοινώθηκε από το γραφείο...

More Articles Like This