Chat GPT εναντίον Στέφανου Κασσελάκη

Η Τεχνητή νοημοσύνη, όταν προσπαθεί να ξεμπερδέψει το κουβάρι του ΣΥΡΙΖΑ, γίνεται ολίγον τι ανοήμων…

Must Read

Το σύστριγγλο που γίνεται στους χώρους της άκρας Αριστεράς μπορεί να φέρνει νούμερα στην τηλεθέαση, αλλά όχι ψήφους στην κάλπη. Κάθε κόμμα που δίνει εικόνα διάλυσης δεν θεωρείται… ελκυστικό για τους ψηφοφόρους. Προσπαθώντας, λοιπόν, να βάλουμε κι εμείς «πλάτη» στον αγώνα για την επιβεβαίωση ή την αναίρεση εικασιών που διαδόθηκαν σαν αστραπή στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ, απευθυνθήκαμε στο «μαντείο» του Chat GPT για να πάρουμε χρησμό. Το Chat GPT λένε ότι αποτελεί την… τελευταία λέξη του επιστημονικού πεδίου της Τεχνητής Νοημοσύνης, και γι’ αυτό θεωρείται έγκυρο. Η απάντησή του στο ερώτημά μας περί του Στέφανου Κασσελάκη απέδειξε ότι δεν είναι. Απαντά ό,τι να ’ναι και αγνοεί και πολλά από όσα θεωρούνται βασικά και αυτονόητα (τουλάχιστον σε ό,τι αφορά την Ελλάδα).

Η ερώτηση στο Chat GPT ήταν σαφής: «Ο Στέφανος Κασσελάκης είναι βαλτός των Αμερικανών;»

Στην απάντησή του, το Chat GPT μάς ενημέρωσε ότι είναι και πολιτικός και αστυνομικός (!), και έχει «υπηρετήσει ως αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας».

Ακολουθεί η απάντηση του Chat GPT: «Δεν υπάρχουν επαρκείς πληροφορίες για να επιβεβαιωθεί ή να αμφισβητηθεί αν ο Στέφανος Κασσελάκης είναι βαλτός των Αμερικανών. Η χρήση εκφράσεων όπως “βαλτός” συνήθως παραπέμπει σε συνωμοσιολογικές θεωρίες που δεν έχουν επαρκείς αποδείξεις ή υποστηρικτές από αξιόπιστες πηγές. Ο Στέφανος Κασσελάκης είναι Ελληνας πολιτικός και αστυνομικός. Εχει υπηρετήσει ως αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας. Η αξιολόγηση της σχέσης του με οποιοδήποτε εξωτερικό κράτος ή οποιονδήποτε ρόλο σε διεθνή θέματα απαιτεί λεπτομερείς και αξιόπιστες πληροφορίες, και οι υπονοούμενες σχέσεις πρέπει να είναι υποκείμενο εμπεριστατωμένης ανάλυσης.
Σημειώνω ότι, όταν κυκλοφορούν θεωρίες συνωμοσίας ή αβάσιμες κατηγορίες, είναι σημαντικό να είμαστε προσεκτικοί και να βασιζόμαστε σε επαληθευμένες πληροφορίες και αξιόπιστες πηγές».

Το αστείο της υπόθεσης είναι ότι το Chat GPT μάς συνιστά να προσέχουμε τις πηγές μας, να επιλέγουμε τις αξιόπιστες, ενώ το ίδιο μας ενημέρωσε ότι ο Στέφανος Κασσελάκης είναι πολιτικός και… αστυνομικός, και διετέλεσε αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ.!

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πληροφορίες για επίθεση στην αυτοκινητοπομπή του Σαουδάραβα διαδόχου!

Ανεπιβεβαίωτες αναφορές πριν απο λίγο κάνουν λόγο ότι η βαριά οπλισμένη αυτοκινητοπομπή ασφαλείας που μετέφερε τον πρίγκιπα διάδοχο της...

More Articles Like This