Νεοταξικά κορακίστικα

Εγραψε κάποιος κάποτε: Αν δεν μπορείς να τους πείσεις, μπέρδεψέ τους

Must Read

Η κυρία Ζέφη Δημαδάμα διεγράφη από την πασοκάρα όταν ο Κυριάκος Μητσοτάκης τη διόρισε γενική γραμματέα Ισότητας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων. Το πόστο που της έδωσε ο Μητσοτάκης φαίνεται ότι ήταν πιο αστραφτερό από την αδαμάντινη τιμή του να διατελεί μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του κόμματος του Αντρέα, του Σημίτη και του ΓΑΠ.
Η προσθήκη της κ. Δημάδαμα στο δυναμικό της ούλτρα εκπασοκισμένης Ν.Δ. έπιασε τόπο. Αυτό γίνεται εύκολα αντιληπτό όταν κάποιος διαβάσει την ανάρτησή της στο Χ (πρώην twitter) όπου αναφέρει τα εξής:

«Πραγματοποιήθηκε η πρώτη συνάντηση της νέας ομάδας εργασίας με τίτλο “Κλιματική Κρίση και Εμφυλη Ισότητα” της ΓΓΙΑΔ με σκοπό την καταγραφή των ζητημάτων που άπτονται της έμφυλης διάστασης της περιβαλλοντικής επιβάρυνσης και η ανάδειξη καλών πρακτικών αντιμετώπισης».

Αν τα παραπάνω σας φαίνονται ακαταλαβίστικα, νεοταξικά κορακίστικα, επικές μπουρδολογίες και λεκτικές σαπουνόφουσκες που όταν σκάνε μυρίζουν μεθάνιο, τότε είστε συντηρητικοί, σκοταδιστές, χριστιανοταλιμπάν, ακροδεξιοί και αξιοθρήνητοι*.

Ολοι οι προοδευτικοί άνθρωποι καταλαβαίνουμε πώς συνδέεται η κλιματική κρίση με την έμφυλη ισότητα και ανισότητα. Οταν λιώσουν οι πάγοι, επειδή οι ακροδεξιοί επιμένουν να χρησιμοποιούν πλαστικά καλαμάκια, θα ανέβει η στάθμη του νερού και θα πλημμυρίσουν οι παράκτιες πόλεις. Οι καπεταναίοι στις σκούνες, στις γαλέρες, στα μπρίκια και στις φρεγάτες δεν θα παίρνουν όσες γυναίκες θα επέβαλλε μια προοδευτική ποσόστωση στα πληρώματα. Θα στελεχώνουν τα πλοία τους κυρίως με άντρες, ενώ οι γυναίκες θα εκτελούν βοηθητικά καθήκοντα. Και σαν να μην αρκεί το παραπάνω, υπάρχει και χειρότερο: οι τρανς, οι νον μπάιναρι, οι νιάου νιάου και οι ανήκοντες/κουσες/οντα στα λοιπά 62 φύλα δεν θα βρίσκουν τουαλέτα για να εξυπηρετηθούν διότι τα πλοία δεν έχουν πολύ χώρο και τα WC θα γράφουν μόνο «ανδρών» και «γυναικών».

Εχοντας εμπνευστεί από το θρυλικό ποστ της κυρίας Δημάδαμα, ζητούμε από το εκλεκτό αναγνωστικό κοινό και άλλες ερμηνείες περί της «της έμφυλης διάστασης της περιβαλλοντικής επιβάρυνσης». Οι καλύτερες θα δημοσιευτούν εδώ!

*Αξιοθρήνητους (αγγλιστί deplorable) είχε χαρακτηρίσει τους οπαδούς του Τραμπ μια πρωθιέρεια του νεοταξικού δόγματους, η θρυλική Χίλαρι Κλίντον.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Γενικά αίθριος ο καιρός – Νεφώσεις με τοπικές βροχές και καταιγίδες στα βόρεια

Στα δυτικά, τα κεντρικά και τα βόρεια προβλέπονται νεφώσεις σήμερα, Μεγάλη Παρασκευή, παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές κυρίως στα...

More Articles Like This