Η ΑΕΚ τον Λιούμπισιτς και η Ν.Δ. τη Χριστοφιλοπούλου

Must Read

Είναι γνωστό ότι η μετεγγραφική περίοδος του Ιανουαρίου δεν προσφέρει πολλές συγκινήσεις. Αυτό η Ν.Δ. το τήρησε και δεν ψώνισε από το πάνω ράφι. Και μιλάμε βέβαια για την κυρία Χριστοφιλοπούλου εξαποανέκαθεν βαμμένη πασόκα (μέχρι προχθές), με προχωρημένες γνώσεις παντομίμας. Αντιθέτως, η ΑΕΚ απέκτησε τον παιχταρά Λιούμπισιτς από την Ντιναμό Ζάγκρεμπ.

Βεβαίως άλλο Λιούμπιτσιτς και άλλο Χριστοφιλοπούλου. Ανισα μεγέθη. Η μεταγραφή του Αυστροκροάτη μέσου στενοχώρησε μία γνωστών σωματειακών προτιμήσεων ιστοσελίδα, η οποία κάθε μέρα βλέπει από 1-67 καταστροφές για την ΑΕΚ. Πότε πτωχεύει ο Μελισσανίδης, πότε γκρεμίζεται το γήπεδο, πότε δεν έχουν μπάλες για προπόνηση οι παίκτες, πότε είναι άπλυτες οι φανέλες κ.λπ.

Τώρα, μη έχοντας κάτι άλλο να πει, βροντοφώναξε: «Οργή στους ΒΒΒ για τη μεταγραφή του Λιούμπισιτς στην ΑΕΚ». Οι ΒΒΒ είναι το γνωστό αληταριό της Ντιναμό, που τον Αύγουστο ξεφτίλισε την ΕΛ.ΑΣ. και που μέχρι χθες για την ιστοσελίδα ήταν νεοναζί. Σήμερα είναι απλώς ΒΒΒ. Οταν ήρθε ο, επίσης πρώην της Ντιναμό, Βίντα στην ΑΕΚ, οι ΒΒΒ και η ιστοσελίδα δεν ξινίστηκαν (μάλλον γιατί ήρθε από την τουρκική Μπεσίκτας).

Μερικοί θα πουν: Τι Λιούμπισιτς, τι Χριστοφιλοπούλου. Υπάρχει διαφορά. Ο ένας προκάλεσε τρέλα, η άλλη οργή, αλλά βουβή. Οχι, όποιος τολμάει ας μιλήσει.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Η στιγμή που ξεκινά η επίθεση των χούλιγκαν εναντίον των ΜΑΤ έξω από το «Μελίνα Μερκούρη»

Βίντεο ντοκουμέντο καταγράφει την στιγμή κατά την οποία ξεκινά η επίθεση των χούλιγκαν εναντίον των δυνάμεων των ΜΑΤ έξω...

More Articles Like This