Ποιος κυβερνά τις ΗΠΑ;

Ο Μπάιντεν έχει ξεπεράσει σε αυτογελοιοποίηση ακόμα και τον αλησμόνητο Γέλτσιν…

Must Read

Ο πρόεδρος της φθίνουσας υπερδύναμης, την Κυριακή, έγινε για μια επιπλέον φορά παγκοσμίως ρεζίλι. Σε ομιλία του στο Λας Βέγκας είπε ότι μόλις εξελέγη πρόεδρος (το 2020) πήγε σε σύνοδο των «G7» και συναντήθηκε με τον Γάλλο πρόεδρο Φρανσουά Μιτεράν, ο οποίος έχει πεθάνει από το 1996!

Για την ακρίβεια, ο -προδήλως ασθενής από άνοια- Τζο Μπάιντεν είπε: «Αμέσως μόλις εκλέχθηκα πήγα σε σύνοδο των G7. Ημουν στη Νότια Αγγλία. Κάθισα και είπα: “Η Αμερική επέστρεψε!”. Κι ο Μιτεράν από τη Γερμανία, εννοώ από τη Γαλλία, με κοίταξε και είπε… ξέρετε… τι… “πώς, για πόσο καιρό επέστρεψε;”».

Ακόμα κι αυτή η φράση, που «ανάστησε» τον Μιτεράν και, για λίγα δευτερόλεπτα τον βάφτισε και Γερμανό, δεν ειπώθηκε μια κι έξω. Ο Μπάιντεν την είπε τραυλίζοντας και έχωσε εντός της και λίγο ΝΑΤΟ μαζί με μισή ντουζίνα ακατάληπτες λέξεις.

Είναι θλιβερή η εικόνα ενός ανθρώπου που θα έπρεπε να λαμβάνει φροντίδα από ιατρούς και εξειδικευμένο νοσηλευτικό προσωπικό να προσπαθεί να συμπεριφερθεί… προεδρικά. Από την αρχή κιόλας της θητείας του ο Μπάιντεν δείχνει ότι δεν κυβερνά, δεν έχει τις νοητικές δυνατότητες να το κάνει. Μπερδεύει τα λόγια του, λέει ασυναρτησίες, είπε ότι ο γιος του, Μπο, σκοτώθηκε ενώ υπηρετούσε στο Ιράκ ενώ είναι γνωστό ότι πέθανε σε νοσοκομείο των ΗΠΑ από καρκίνο, μετά το πέρας ομιλιών δείχνει να μη γνωρίζει από πού να φύγει, παραπατάει, γενικώς δεν ξέρει πού πάν’ τα τέσσερα.

Είναι ηλίου φαεινότερο ότι τυπικά έχει προεδρικά καθήκοντα, αλλά κάποιοι τον χρησιμοποιούν σαν μαριονέτα για να προωθούν τα δικά τους συμφέροντα και αδιαφορούν για την οικτρή εικόνα που δημιουργείται στο εσωτερικό των ΗΠΑ και στο εξωτερικό για μια αυτοκρατορία, που τελεί υπό κατάρρευση.

Ακόμα πιο μεγάλη θυμηδία προκαλεί ότι ο 82χρονος πολιτικός θα είναι ξανά υποψήφιος για την προεδρία των ΗΠΑ. Οι κινούντες τα νήματα του αμερικανικού παρασκηνίου σίγουρα είναι οι παγκόσμιοι πρωταθλητές στον αντιαμερικανισμό

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Χάρβεϊ Γουάινστιν: Ξανά στο δικαστήριο για σεξουαλικά εγκλήματα

Μία υπόθεση με πολλά επεισόδια! Ο Χάρβεϊ Γουάινστιν θα δικαστεί ξανά στη Νέα Υόρκη, όπως ανακοινώθηκε από το γραφείο...

More Articles Like This